Προσωπικα δε βλεπω λογο να μη βγαζει το ψωμι του απ το μπασκετ..Ειδικα μετα απο τοσο μεγαλο προβλημα τραυματισμων..Αμφιβαλλω οτι μπορει να σταθει μετα απο τοση αποχη,ομως δε θα ηθελα να τον δω και τερματζη...
<
KWSN-Men έγραψε:bill33 έγραψε:KWSN-Men έγραψε:Πού διαφωνείς;
Με μπασκετικά επιχειρήματα όμως, όχι τις ίδιες αηδίες με την άλλη φορά.
Mπασκετικά επιχειρήματα όπως να γίνει τερμστοφύλακας;Οχι δεν έχω τέτοια.
Η ασχετοσύνη σου και η εμμονή σου να γίνεις ΓΚ σπάει μπάλες.
Ο τύπος λοιπόν δε μπορούσε να ντριμπλάρει με το αριστερό, , δεν είχε παιχνίδι με πλάτη, δεν είχε σουτ (τα μισά τρίποντα τα έβαζε με ταμπλό--->καταλάθος) κτλ κτλ κτλ.
Οκ, ήταν αθλητικός και εκρηκτικός, εξαιρετικά σπάνιο για Έλληνα μπασκετμπολίστα, αλλά αυτό τον κάνει καλό αθλητή (πχ τερματοφύλακα όπως ξεκίνησε), όχι καλό μπασκετμπολίστα. Επίσης λόγω αθλητικών προσόντων και μενταλιτέ [sic], μπορούσε να παίξει καλή προσωπική άμυνα. Καλό παιδί από ότι φαίνεται, τσέπωσε με χαρά τα 1,3 εκ () που του έδιναν πάντως. Στα υπέρ του ότι ήταν ο μόνος στην Ευρώπη που μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στον ΔΔ (στα ντουζένια του ΔΔ).
Ακούω αντίλογο.
bill33 έγραψε:KWSN-Men έγραψε:bill33 έγραψε:KWSN-Men έγραψε:Πού διαφωνείς;
Με μπασκετικά επιχειρήματα όμως, όχι τις ίδιες αηδίες με την άλλη φορά.
Mπασκετικά επιχειρήματα όπως να γίνει τερμστοφύλακας;Οχι δεν έχω τέτοια.
Η ασχετοσύνη σου και η εμμονή σου να γίνεις ΓΚ σπάει μπάλες.
Ο τύπος λοιπόν δε μπορούσε να ντριμπλάρει με το αριστερό, , δεν είχε παιχνίδι με πλάτη, δεν είχε σουτ (τα μισά τρίποντα τα έβαζε με ταμπλό--->καταλάθος) κτλ κτλ κτλ.
Οκ, ήταν αθλητικός και εκρηκτικός, εξαιρετικά σπάνιο για Έλληνα μπασκετμπολίστα, αλλά αυτό τον κάνει καλό αθλητή (πχ τερματοφύλακα όπως ξεκίνησε), όχι καλό μπασκετμπολίστα. Επίσης λόγω αθλητικών προσόντων και μενταλιτέ [sic], μπορούσε να παίξει καλή προσωπική άμυνα. Καλό παιδί από ότι φαίνεται, τσέπωσε με χαρά τα 1,3 εκ () που του έδιναν πάντως. Στα υπέρ του ότι ήταν ο μόνος στην Ευρώπη που μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στον ΔΔ (στα ντουζένια του ΔΔ).
Ακούω αντίλογο.
Εγώ λέω για τον αθλητή που έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολυ απο τραυματισμούςστην καρίερα του και εσύ μου απαντάς να γίνει τερματοφύλακας.Μετά εγώ είμαι ο άσχετος και ο εμμονικός.
Οκ.
royal_airness έγραψε:Κάτι στο οποίο διαφωνούσα πάντα σχετικά με αυτόν τον παίχτη. Δεν τον θεωρούσα καλό αμυντικό ... Οκ το οτι έχεις ένα Α ύψος και είσαι αθλητικός, σε βοηθάει στο να σταθείς εμπόδιο στους αντίπαλους περιφερειακούς, μπορείς να καλύπτεις χώρους με μεγαλύτερη ευκολία. Αλλά τον συγκεκριμένο, τον θυμάμαι μονίμως με 4 φάουλ απ'το ημίχρονο και τον Ολυμπιακό να πηγαίνει συνέχεια στα 5 ομαδικά την άλλη ομάδα. Το οτι διαρκώς σκύλιαζε και έπαιζε κολλητά στον επιθετικό, κάνοντας προσπάθειες για κλέψιμο, δεν τον κάνει καλό αμυντικό.

Deleted User 1 έγραψε:http://www.autoblog.gr/2015/09/01/giorgos-printezis-nissan-gt-r/
Ωραίος!
Γιατί υπάρχει αυτός στο γκριντ ; https://x.com/tr[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]