Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#146443 Πολυ καλος αμυντικος,αλτικος,δυνατος,μετριο σουτ,πλατη δεν ηταν τραγικος,εμπειρος απο μικρος στον ΟΣΦΠ,παθιασμενος..Τα ειπες και μονος σου γενικα.
Προσωπικα δε βλεπω λογο να μη βγαζει το ψωμι του απ το μπασκετ..Ειδικα μετα απο τοσο μεγαλο προβλημα τραυματισμων..Αμφιβαλλω οτι μπορει να σταθει μετα απο τοση αποχη,ομως δε θα ηθελα να τον δω και τερματζη...

<
Άβαταρ μέλους
By skous
#146449 Εάν έχει βγάλει πρόβλημα με δισκο-πλατό όπως λέγεται, ούτε τέρμα, ούτε μπάσκετ δυστυχώς..... Ισχύει πλέον το "δεν στρίβει" για όποιον έχει τέτοιο θέμα, και οι κραδασμοί (από τα άλματα, χτυπήματα κλπ) είναι ότι χειρότερο.
Ίσως από τους χειρότερους τραυματιμσούς που μπορεί να πάθει αθλητής. Πολύ κρίμα για το παιδί, και για οποιονδήποτε που ενώ έχει τα προσόντα, τον καθηλώνουν οι τραυματισμοί
Άβαταρ μέλους
By bill33
KWSN-Men έγραψε:
bill33 έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:Πού διαφωνείς;

Με μπασκετικά επιχειρήματα όμως, όχι τις ίδιες αηδίες με την άλλη φορά.

Mπασκετικά επιχειρήματα όπως να γίνει τερμστοφύλακας;Οχι δεν έχω τέτοια. :)

Η ασχετοσύνη σου και η εμμονή σου να γίνεις ΓΚ σπάει μπάλες.

Ο τύπος λοιπόν δε μπορούσε να ντριμπλάρει με το αριστερό, , δεν είχε παιχνίδι με πλάτη, δεν είχε σουτ (τα μισά τρίποντα τα έβαζε με ταμπλό--->καταλάθος) κτλ κτλ κτλ.

Οκ, ήταν αθλητικός και εκρηκτικός, εξαιρετικά σπάνιο για Έλληνα μπασκετμπολίστα, αλλά αυτό τον κάνει καλό αθλητή (πχ τερματοφύλακα όπως ξεκίνησε), όχι καλό μπασκετμπολίστα. Επίσης λόγω αθλητικών προσόντων και μενταλιτέ [sic], μπορούσε να παίξει καλή προσωπική άμυνα. Καλό παιδί από ότι φαίνεται, τσέπωσε με χαρά τα 1,3 εκ ( :svivhaha: ) που του έδιναν πάντως. Στα υπέρ του ότι ήταν ο μόνος στην Ευρώπη που μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στον ΔΔ (στα ντουζένια του ΔΔ).

Ακούω αντίλογο.

Εγώ λέω για τον αθλητή που έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολυ απο τραυματισμούςστην καρίερα του και εσύ μου απαντάς να γίνει τερματοφύλακας.Μετά εγώ είμαι ο άσχετος και ο εμμονικός.
Οκ. :roll:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
bill33 έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:
bill33 έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:Πού διαφωνείς;

Με μπασκετικά επιχειρήματα όμως, όχι τις ίδιες αηδίες με την άλλη φορά.

Mπασκετικά επιχειρήματα όπως να γίνει τερμστοφύλακας;Οχι δεν έχω τέτοια. :)

Η ασχετοσύνη σου και η εμμονή σου να γίνεις ΓΚ σπάει μπάλες.

Ο τύπος λοιπόν δε μπορούσε να ντριμπλάρει με το αριστερό, , δεν είχε παιχνίδι με πλάτη, δεν είχε σουτ (τα μισά τρίποντα τα έβαζε με ταμπλό--->καταλάθος) κτλ κτλ κτλ.

Οκ, ήταν αθλητικός και εκρηκτικός, εξαιρετικά σπάνιο για Έλληνα μπασκετμπολίστα, αλλά αυτό τον κάνει καλό αθλητή (πχ τερματοφύλακα όπως ξεκίνησε), όχι καλό μπασκετμπολίστα. Επίσης λόγω αθλητικών προσόντων και μενταλιτέ [sic], μπορούσε να παίξει καλή προσωπική άμυνα. Καλό παιδί από ότι φαίνεται, τσέπωσε με χαρά τα 1,3 εκ ( :svivhaha: ) που του έδιναν πάντως. Στα υπέρ του ότι ήταν ο μόνος στην Ευρώπη που μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στον ΔΔ (στα ντουζένια του ΔΔ).

Ακούω αντίλογο.

Εγώ λέω για τον αθλητή που έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολυ απο τραυματισμούςστην καρίερα του και εσύ μου απαντάς να γίνει τερματοφύλακας.Μετά εγώ είμαι ο άσχετος και ο εμμονικός.
Οκ. :roll:

Και εγώ λέω ότι κακώς αποφάσισε (να προσπαθήσει) να γίνει μπασκετμπολίστας.

Μπορεί και να είχε βγάλει και πιο πολλά φράγκα και να είχε κάνει και καριέρα.
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#146523 Κάτι στο οποίο διαφωνούσα πάντα σχετικά με αυτόν τον παίχτη. Δεν τον θεωρούσα καλό αμυντικό ... Οκ το οτι έχεις ένα Α ύψος και είσαι αθλητικός, σε βοηθάει στο να σταθείς εμπόδιο στους αντίπαλους περιφερειακούς, μπορείς να καλύπτεις χώρους με μεγαλύτερη ευκολία. Αλλά τον συγκεκριμένο, τον θυμάμαι μονίμως με 4 φάουλ απ'το ημίχρονο και τον Ολυμπιακό να πηγαίνει συνέχεια στα 5 ομαδικά την άλλη ομάδα. Το οτι διαρκώς σκύλιαζε και έπαιζε κολλητά στον επιθετικό, κάνοντας προσπάθειες για κλέψιμο, δεν τον κάνει καλό αμυντικό.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
royal_airness έγραψε:Κάτι στο οποίο διαφωνούσα πάντα σχετικά με αυτόν τον παίχτη. Δεν τον θεωρούσα καλό αμυντικό ... Οκ το οτι έχεις ένα Α ύψος και είσαι αθλητικός, σε βοηθάει στο να σταθείς εμπόδιο στους αντίπαλους περιφερειακούς, μπορείς να καλύπτεις χώρους με μεγαλύτερη ευκολία. Αλλά τον συγκεκριμένο, τον θυμάμαι μονίμως με 4 φάουλ απ'το ημίχρονο και τον Ολυμπιακό να πηγαίνει συνέχεια στα 5 ομαδικά την άλλη ομάδα. Το οτι διαρκώς σκύλιαζε και έπαιζε κολλητά στον επιθετικό, κάνοντας προσπάθειες για κλέψιμο, δεν τον κάνει καλό αμυντικό.

Γι' αυτό είπα, "μπορούσε να παίξει καλή άμυνα". Σταθερά καλός δεν ήταν, επίσης δεν τα πήγαινε καλά στην ομαδική άμυνα και τις τοποθετήσεις.

Όπως είπα, καλός αθλητής, από μπάσκετ...
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#148110 Είδε κανείς το φιλικό; ακόμη θέλουμε καμιά 10αρια παιχνίδια για να μας πεις ομάδα, κυρίως επιθετικά. Επίσης δε μ'άρεσε ο Γιάννης . Πολλές από τις προσπαθειες τραβηγμένες από τα μαλλιά. Και φυσικά το παιχνίδι καθάρισε όταν μπήκε μέσα ο Περπέρογλου.
Άντε να δούμε κ αύριο
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#148145 Ντάξει ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Είπε και ο Κατσικάρης ότι κάθε στάδιο της προετοιμασίας έχει ως στόχο τη βελτίωση διαφορετικών πραγμάτων. Εγώ πιστεύω ότι αν γίνουν ομάδα και βρουν ξεκάθαρους ρόλους ότι θα είναι εύκολα στην 4αδα. Αυτό που μ΄αρέσει πάντως είναι ότι ίσως για πρώτη φορά έχουμε ομάδα με σχετικά αξιόπιστο περιφερειακό σουτ και αυτό ίσως ανοίξει άμυνες.

Σε οτι αφορά το Γιάννη είναι δεδομένο ότι δεν είναι ηγέτης ακόμα και θέλει και πολλές προσπάθειες για να βάλει αυτά τα ποντάκια που βάζει. Σημασία όμως έχει ότι είναι φόβητρο και μοιράζει τάπες αβέρτα και ότι προσπαθεί πολύ και στην άμυνα και στα ριμπάουντ.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#153100 http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/pethane-o-ntaril-ntokins.3634471.html
Πεθανε και ο Darryl Dawckins. Σαν πολλοί δεν πεθαίνουν σε μικρή ηλικία;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#154204 Aν αντι για "Γιωργος Πριντεζης" ελεγε g8777 σκεψου τι θα του σερναμε. 800 αλογα και σαγιοναρα .
ΣΩΡΑΙΟΣ