Pitt έγραψε:Επίσης μ' αρέσει να τυλίγω τις αντιστάσεις μου και να αυτοσχεδιάζω με τους ατμοποιητές μου.
Pitt έγραψε:Επίσης μ' αρέσει να τυλίγω τις αντιστάσεις μου και να αυτοσχεδιάζω με τους ατμοποιητές μου.
fokion έγραψε:Bayern7 έγραψε:Εγώ θα σου πρότεινα να το γυρίσεις στο στριφτό. Θα μειώσεις έστω και λίγο τα τσιγάρα. Και νομίζω είναι λίγο πιο οικονομικό.
Μπα....
Ουτε τα μειωσα ουτε πιο οικονομικό είναι...
Απλά όταν εισαι άφραγκος μπορεις να το κανεις...... Huperslim![]()
![]()
![]()
![]()

Giuseppe Busso έγραψε:Ξεκίνησα στα 32W, ανέβασα στα 40W αλλά κατέβηκα στα 35W ...
... Το μοντ το δουλεύω με 1 μπαταρία, ενώ αν θέλω, μπορώ να αγοράσω ένα ζευγάρι και να χτυπήσω μέχρι 200W. Αυτή είναι η μαγκιά αυτού του μοντ...
Pitt έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Ξεκίνησα στα 32W, ανέβασα στα 40W αλλά κατέβηκα στα 35W ...
... Το μοντ το δουλεύω με 1 μπαταρία, ενώ αν θέλω, μπορώ να αγοράσω ένα ζευγάρι και να χτυπήσω μέχρι 200W. Αυτή είναι η μαγκιά αυτού του μοντ...
Busso, άκου την συμβουλή μου και επέλεξε όσο χαμηλότερη ισχύ μπορείς. Αν το VTC σου το δουλεύεις σε VT Mode, διάλεξε την χαμηλότερη θερμοκρασία που μπορείς. Τα 200W δεν είναι μαγκιά, είναι μ@λ@κία για άμυαλα παιδάκια που κάνουν competitive vaping και cloud chasing.
Ενημερωτικά σου λέω ότι τα δικά μου mod (με άλλον ατμοποιητή βέβαια) τα δουλεύω μόλις στα 6W.

IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
saxon_747 έγραψε:Camel: 4600€ ετησίως
, κάθε 5ετία καινούργιο αυτοκίνητο.
mousatos έγραψε:saxon_747 έγραψε:Camel: 4600€ ετησίως
, κάθε 5ετία καινούργιο αυτοκίνητο.
fokion έγραψε:το waste gate που ειναι ρυθμισμενο????![]()
![]()
![]()
πως ηταν η πρωτη αισθηση αφηνοντας το τσιγαρο?
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
Νομίζω ότι η ριγέ δεν απαγορεύει προσπέρασμα όπως […]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]