Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#16606 κοίτα Νίκο εγώ είμαι σε καρτά ξανά μετά από ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσο καιρό και είχα ένα πολύ καλό πακέτο (1000 & 1GB) όμως δεν ψηνόμουν να δίνω τα λεφτά που ζητούσαν παρόλο που χρειάζομαι αρκετά το κινητό γιατί ένιωθα ότι με κλέβουν και δε μου αρέσει να νιώθω ότι με κλέβουν

ήθελα να πέσω στο <20αρικο.. έτσι όπως κύλησε η πρώτη βδομάδα του μήνα βλέπω ότι τη παλεύω και αν δε τη παλέψω θα κάνω και χρήση του πάσο μου μιας και τυχαίνει να έχω αυτή τη περίοδο και να πάρω φοιτητικό νούμερο που με 5 ή 7 ευρώ έχεις τα κερατά σου

αυτό όμως που δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να ξανακάνω είναι να βάλω σύνδεση και να πληρώνω κοροϊδίστικα λεφτά, γιατί περί αυτού πρόκειται.

δεν πρόκειται να ενδώσω στο "ταμπού" ότι η κάρτα είναι για πιτσιρίκια, δεν είναι, πλέον είναι αρκετά συμφέρουσα και τα συμβόλαια είναι αστεία και εκτός λογικής

και ακόμα πιο αστείες είναι οι επιδοτήσεις που δίνουν σε υπερτιμολογημένες συσκευές για να συντηρούν το σύστημα αρμέγματος οι εισαγωγείς και τα μεγαλομάγαζα

αυτά τελείωσαν, οι εποχές των παχιών αγελάδων τελείωσαν και αν θέλουν να συνεχίσουν να υπάρχουν καλό είναι να προσγειωθούν στη πραγματικότητα του σήμερα ( γιατί όλοι αυτοί μόνο μισθολογικά θυμούνται ότι έχουμε κρίση, οι τιμές στον ουρανό)

αλλιώς να πάρουν πούλο και να σκάσουν οι κινέζοι και μαζί με τα σκρουτζομάγαζα να πάρουν την αγορά
τουλάχιστον σε μια χώρα με κινέζικους μισθούς να έχουμε και τα ανάλογα προϊόντα, όχι φύκια σε τιμές μεταξωτής κορδέλας
Άβαταρ μέλους
By GTS
Nikos! έγραψε:Γιαυτό ακριβώς έγραψα "ανάλογα με τη χρήση".

Και ήμουν ξεκάθαρος...ομιλία ΚΑΙ ίντερνετ... :s_cool

Τα δεδομενα τα χρησιμοποιείς για να ελαχιστοποιήσεις το κοστος των κλασσικων κλησεων και μυνηματων. Σκεψου δηλαδή να θελεις χρηση λεπτα προς ολο το εξωτερικο προφανως αν δεν πας στο voip θα το πληρωσεις ακριβα.

Απλα θα πω ότι η χρηση που κανεις εσυ και ο Χρήστος Λάππας είναι της περασμένης δεκαετιας.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
GTS έγραψε:

Τα δεδομενα τα χρησιμοποιείς για να ελαχιστοποιήσεις το κοστος των κλασσικων κλησεων και μυνηματων. Σκεψου δηλαδή να θελεις χρηση λεπτα προς ολο το εξωτερικο προφανως αν δεν πας στο voip θα το πληρωσεις ακριβα.

Απλα θα πω ότι η χρηση που κανεις εσυ και ο Χρήστος Λάππας είναι της περασμένης δεκαετιας.

Δεν έχουν όλοι viber και whatsapp, ούτε μπορείς να πάρεις σε σταθερό με viber & whatsapp και επίσης δεν υπάρχει παντού 3G για να υποστηρίζει viber & whatsapp.

Άλλη η χρήση για το εξωτερικό, μη το μπλέκεις.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#16655 Mε μια καρτα cu (10 ευρω)

Image
+
Image

Με 5 καρτες .... :s_crazy
Νικο ετσι οπως εχουν διαμορφωθει τα πακετα καρτοκινητης σημερα πρεπει να σαι μαζοχας για να τα σκας σε συμβολαιο.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#16661 Με 55 εύρω σε f2go καλύπτεται σε ανάγκες επικοινωνίας όλο το οικοδομικό τετράγωνο (υπερβάλουμε λίγο).

Το ότι μπορείς να έχεις δωρεάν 2,2GB/μήνα αυτή τη στιγμή ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Nikos! έγραψε:
GTS έγραψε:

Δεν έχουν όλοι viber και whatsapp, ούτε μπορείς να πάρεις σε σταθερό με viber & whatsapp και επίσης δεν υπάρχει παντού 3G για να υποστηρίζει viber & whatsapp.

Άλλη η χρήση για το εξωτερικό, μη το μπλέκεις.

Μα αυτο λεω. Τα κλασσικα λεπτα τα εχεις για καποιους που δεν εχουν voip ή οταν δεν εχεις 3G. Ολες τις αλλες φορες voip. Οταν εδω και μια δεκαετια ολες οι εταιρειες εχουν γυρισει τα τηλεφωνα σε voip ειναι παραξενο να μην το χρησιμοποιουμε και στις προσωπικες κλησεις.
Άβαταρ μέλους
By spiros
#16665 η Q, εχει περιορισμο στο χρονο προς ολους. :s_mad

οποτε με 12€ παιρνεις 400' προς ολους, με χρεωση ανα sec.

αντε χοντρικα με 15€/μηνα, θα εχεις 400' προς ολους, καμια 1000-1500ΜΒ δωρεαν, αλλα 1000' προς Q δωρεαν.
βγαζουν πολυ συχνα προσφορες, οποτε στην πραξη ειναι ακομη περισσοτερα, ισως και 50% παραπανω.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#17313 Το συμβόλαιο μου με την wind τελειώνει τον Μαιο , σε 8 μήνες δηλαδή..
Έκανα αίτημα στην wind και περιμένω απάντηση να μου πουν αν το γυρίσω σε κάρτα τι πέναλτυ πληρώνω..(πρέπει να είναι γύρω στο 100αρικο).
τώρα δίνω 60 ευρώ το μήνα για 2 γραμμές.οπότε με καρτοτηλέφωνο σκοπέυω να δίνω κανά 15άρι για την γυναίκα και κανά 20άρι βαριά βαριά για μένα.
αρα γλυτώνω για τους επόμενους 8 μήνες (8 Χ 25+=200 ευρώ) . πάλι κερδισμένος θα είμαι.
η καλύτερη καρτοκινητή ποια θεωρείται (όσον αφορά χρόνο ομιλίας προς όλους , mb και κατά καιρούς προσφορές )?
Άβαταρ μέλους
By elteo
#17316 εκεί που είσαι....f2g

και αν μείνεις σε αυτούς μπορεί να μην φας πέναλτι αν τους πρήξεις και λίγο...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#17318 λες? :sorry:
δεν το είχα σκεφτεί αυτό..
Σήμερα περιμένω να με πάρουν τηλ να μου πουν..
Άβαταρ μέλους
By corsair
giannik1977 έγραψε:λες? :sorry:
δεν το είχα σκεφτεί αυτό..
Σήμερα περιμένω να με πάρουν τηλ να μου πουν..

Λοιπον... man up!!!! Πιθανα στο τηλέφωνο να σου ταξουν τα πάντα για να μην κοψεις το συμβόλαιο. Μην τολμήσεις και λιγοψυχήσεις :rtfm: Στο λέω γιατι εχω δει αλλο μέλος του φορουμ να δεχετε το τηλεφώνημα και στο τελος οχι να κάνει διακοπη, αλλα να υπογράφει για αλλους 12 μηνες. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#17352 Αγαπητέ corsair , μόλις γύρισα από κατάστημα wind αλλά κ μόλις με πήραν τηλέφωνο για να με ενημερώσουν για το αίτημα που είχα κάνει.
το πρόστιμο είναι μεγάλο για κάθε γραμμή (κάπου 120 +φ.π.α) , γιατί το συμβόλαιο ήταν 18μηνο , λήγει τον Μάρτιο τελικά και πληρώνεις σαν πρόστιμο τις εκπτώσεις που μέχρι τώρα έχεις επωφεληθεί..
Άρα αποκλείω το ενδεχόμενο να το κόψω τώρα δεν συμφέρει τελικά.. :(
τι γίνεται όμως τον Μάρτιο?
Ο πωλητής στην wind με ρώτησε τι χρήση κινητού κάνω.
Του λέω περίπου 200-250' ομιλίας σε όλα τα δίκτυα , καμμιά 30 sms και περίπου 1gb internet.
Μου είπε ότι αυτά τα 200-250 ' σε καρτοκινητή ισούνται με 600' καθώς η χρέωση είναι 3λεπτη. :x
Άρα θα πρέπει να βάζω περίπου 3 κάρτες των 5 ευρώ για ομιλία +sms συν μία κάρτα των 5 ευρώ για ιντερνετ.
μιλάμε δηλαδή για 20-25 ευρώ το μήνα τουλάχιστον.

στο παρόν συμβόλαιο που έχω τώρα (wind W) , με την έκπτωση λόγω οικογενειακού πακέτου και την μείωση στο πάγιο επειδή δεν πήρα συσκευή η τιμή είναι 28-29 ευρώ περίπου κάθε μήνα /γραμμή , δίνοντας μου 1500' προς όλους , 1500 sms προς όλους και 1.5 gb internet.Όταν του είπα ότι πληρώνω περίπου 60 ευρώ για 2 γραμμές σε πρόγραμμα W , δεν με πίστευε , (αρχική το W έχει 50 ευρώ/γραμμή).
και η ερώτησης τελικά φίλε Corsair
Αξίζει τον κόπο λοιπόν για 5-6 ευρώ λιγότερα το μήνα να χάσω τέτοιο συμβόλαιο (με την υπόθεση ότι μετά τον Μάρτιο θα μου το αφήσουν σε αυτή τη τιμή)?
Άβαταρ μέλους
By Asimov
giannik1977 έγραψε:Αγαπητέ corsair , μόλις γύρισα από κατάστημα wind αλλά κ μόλις με πήραν τηλέφωνο για να με ενημερώσουν για το αίτημα που είχα κάνει.
το πρόστιμο είναι μεγάλο για κάθε γραμμή (κάπου 120 +φ.π.α) , γιατί το συμβόλαιο ήταν 18μηνο , λήγει τον Μάρτιο τελικά και πληρώνεις σαν πρόστιμο τις εκπτώσεις που μέχρι τώρα έχεις επωφεληθεί..
Του λέω περίπου 200-250' ομιλίας σε όλα τα δίκτυα , καμμιά 30 sms και περίπου 1gb internet.
Μου είπε ότι αυτά τα 200-250 ' σε καρτοκινητή ισούνται με 600' καθώς η χρέωση είναι 3λεπτη. :x
Άρα θα πρέπει να βάζω περίπου 3 κάρτες των 5 ευρώ για ομιλία +sms συν μία κάρτα των 5 ευρώ για ιντερνετ.

στο παρόν συμβόλαιο που έχω τώρα (wind W) , με την έκπτωση λόγω οικογενειακού πακέτου και την μείωση στο πάγιο επειδή δεν πήρα συσκευή η τιμή είναι 28-29 ευρώ περίπου κάθε μήνα /γραμμή , δίνοντας μου 1500' προς όλους , 1500 sms προς όλους και 1.5 gb internet.Όταν του είπα ότι πληρώνω περίπου 60 ευρώ για 2 γραμμές σε πρόγραμμα W , δεν με πίστευε , (αρχική το W έχει 50 ευρώ/γραμμή).
Αξίζει τον κόπο λοιπόν για 5-6 ευρώ λιγότερα το μήνα να χάσω τέτοιο συμβόλαιο (με την υπόθεση ότι μετά τον Μάρτιο θα μου το αφήσουν σε αυτή τη τιμή)?

Η χρέωση μετά τα 3 λεπτά είναι ανα δευτερόλεπτο.
Θεός ο πωλητής :lol:
Άβαταρ μέλους
By GTS
giannik1977 έγραψε:Αγαπητέ corsair , μόλις γύρισα από κατάστημα wind αλλά κ μόλις με πήραν τηλέφωνο για να με ενημερώσουν για το αίτημα που είχα κάνει.

Από την στιγμη που δεν χρειαζεσαι 1500 λεπτα το μηνα ουτε να το σκέφτεσαι. Η χρεωση είναι ελαχιστο 3 λεπτο σωστα, δηλ όταν κανεις τηλεφώνημα λιγοτερο από 3 λεπτα σε χρεωνει για 3, πανω από 3 είναι το ιδιο με το συμβολαιο. Τα λεπτα καταναλωνοντε στα μεγαλα διαρκειας τηλεφωνήματα συνηθως.
Με τις προσφορες που τρεχουν αυτην την στιγμη μπορεις να εχεις 300 λεπτα προς ολους, 20 μυνηματα την εβδομαδα, 1 γκιγκα δεδομενα με 1,1 ευρω (αν εχεις την σωστη καρτα) και όταν εισαι εκτος Ελλαδας δεν πληρωνεις τιποτα.
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#17367 Καλημέρα σε όλους!!

Τηλέφωνο σήμερα από cosmote για προσφορά:

cosmote 65 plus (1500 προς όλους, 1500sms προς όλους, 2GB) στα 36,40€ ατομικό.

αν πάω άλλον έναν αριθμό για οικογενειακό πρόγραμμα η δική μου η σύνδεση πάει στα 32€ και ο άλλος αριθμός στα 37€ που θα πάρει ότι έχω και εγώ.

Τώρα αν γυρίσω και την forthnet/nova σε ΟΤΕ/ΟΤΕ TV (24αρα, full πακετο ΟΤΕtv, σταθερά,υπεραστικά και 30' κινητά) στα 35€ αυτό το πακέτο και τα κινητά γίνονται 24€ το δικό μου και 32€ οι άλλοι αριθμοί. +5€ στο λογαριασμό σταθερού μου δίνουν άλλα 330' προς κινητά που τα χρειάζομαι.

Τι λέτε;; τώρα πληρώνω μια |λογοκρισία| πρόγραμμα στην voda με 400λεπτα προς όλους 40sms προς όλους και 300mb στα 37€ :whistlink: :tomato:

Επίσης αν πάω για VDSL 30 με το φουλ πακέτο ΟΤΕtv θα πάει στα 49€ όσο πληρώνω και τώρα για Forthnet 24αρα/Nova με cinema πακέτο μόνο....

Όλα αυτά για 18μηνο πρόγραμμα χωρίς εγγύηση ότι με τη λήξη του θα συνεχιστεί η προσφορά αυτή. Μπορεί να μπορεί όχι...

Με προβληματίζει ο ΟΤΕ στο ιντερνετ γιατί στο σπίτι των γωνιών μου τους γύρισα απο ΟΤΕ σε Forthnet γιατί δεν μπορούσαν να διορθώσουν το πρόβλημα επαναλαμβανόμενων διακοπών σύνδεσης ανά τακτά διαστήματα... και τα διαστήματα δεν ήταν αν μέρες αλλά αν ώρα. Κ το ίδιο πρόβλημα είχε φιλικό ζευγάρι σε άλλη περιοχή... :dizzy:

Δεν με παίρνει για τέτοιες μαμακίες γιατί δουλεύω από το σπίτι και το σταθερό ίντερνετ είναι μαστ!!