ήθελα να πέσω στο <20αρικο.. έτσι όπως κύλησε η πρώτη βδομάδα του μήνα βλέπω ότι τη παλεύω και αν δε τη παλέψω θα κάνω και χρήση του πάσο μου μιας και τυχαίνει να έχω αυτή τη περίοδο και να πάρω φοιτητικό νούμερο που με 5 ή 7 ευρώ έχεις τα κερατά σου
αυτό όμως που δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να ξανακάνω είναι να βάλω σύνδεση και να πληρώνω κοροϊδίστικα λεφτά, γιατί περί αυτού πρόκειται.
δεν πρόκειται να ενδώσω στο "ταμπού" ότι η κάρτα είναι για πιτσιρίκια, δεν είναι, πλέον είναι αρκετά συμφέρουσα και τα συμβόλαια είναι αστεία και εκτός λογικής
και ακόμα πιο αστείες είναι οι επιδοτήσεις που δίνουν σε υπερτιμολογημένες συσκευές για να συντηρούν το σύστημα αρμέγματος οι εισαγωγείς και τα μεγαλομάγαζα
αυτά τελείωσαν, οι εποχές των παχιών αγελάδων τελείωσαν και αν θέλουν να συνεχίσουν να υπάρχουν καλό είναι να προσγειωθούν στη πραγματικότητα του σήμερα ( γιατί όλοι αυτοί μόνο μισθολογικά θυμούνται ότι έχουμε κρίση, οι τιμές στον ουρανό)
αλλιώς να πάρουν πούλο και να σκάσουν οι κινέζοι και μαζί με τα σκρουτζομάγαζα να πάρουν την αγορά
τουλάχιστον σε μια χώρα με κινέζικους μισθούς να έχουμε και τα ανάλογα προϊόντα, όχι φύκια σε τιμές μεταξωτής κορδέλας

Στο λέω γιατι εχω δει αλλο μέλος του φορουμ να δεχετε το τηλεφώνημα και στο τελος οχι να κάνει διακοπη, αλλα να υπογράφει για αλλους 12 μηνες.