Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
red_monster έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
ELTASSOS έγραψε:δεν ειναι τυχαιο που ο Tσιπρας πηγε στον παπα και αγ.οροσ και μετα θα παει πατριαρχη...εκει ελπιζει.
μην ξεχνατε και την παραμετρο Λ (EL).

Φυσικά και δεν είναι τυχαίο. Ξέρει τι ζώα είναι οι ψηφοφόροι του...

εντιτ

Άσε τώρα ρε Κώστα. Ο Σαμαράς συνομιλεί με τον Θεό και εσένα σε πείραξαν οι ψηφοφόροι του Τσίπρα! :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By JBT
#13250 Κι εγώ που τόσο καιρό πίστευα και παρακαλούσα τα δαιμόνια, πήρα τα ιντερνετικά σας @@ μιας και βλέπω ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει.

Από πού πηγάζει αυτή η ανάγκη να απαντάτε σε κάθε είδους μπούρδα; Είναι τόσο δύσκολο να το αφήσετε να πέσει κάτω; :s_bored
Άβαταρ μέλους
By ELTASSOS
italakias έγραψε:Ειναι πραγματικοτητα.
Η πιστη σωζει,δινει κουραγιο και δυναμη .

δεν ειναι τυχαιο που σε ολα τα νοσοκομεια υπαρχει παρεκλησι οπου οι πιστοι περνουν δυναμη οταν οι γιατροι ειναι καταδικαστικοι...σκεφτειτο.

Δεν ξερω αν σωζει, αλα σιγουρα δινει δυναμη.
Άβαταρ μέλους
By italakias
red_monster έγραψε:πως σε βοήθησε εσένα βρε ιταλάκια η πίστη ?

Οταν καποια στιγμη φτασεις σε ενα σημειο οπου οι δυναμεις σου σε εγκαταλειπουν,τοτε ερχεται η πιστη να σου δωσει κουραγιο να συνεχισεις.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#13262 το παρόν ποστ αλλοιώθηκε από μοντ και ως εκ τούτου σβήνεται
Τελευταία επεξεργασία από A-Viper7 και 21 Σεπ 2014, 21:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By ELTASSOS
#13265 Να αφήσεις τις νουθεσίες για τους αρμόδιους.Την επόμενη φορά θα έχει ποινή[mod]
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#13282 Προς τον mod που μου αλλοίωσε το ποστ παραπάνω

1) Φιλικότατη συμβουλή, μην αλλοιώσεις ποτέ ξανα ποστ χρήστη. Αν θεωρείς ότι είναι εκτός κανονισμού καλύτερα σβήστο όλο παρά να γράψεις αυτό που εσύ νομίζεις ότι ήθελε να πει ο χρήστης.

2) 2 μοντς παραπάνω χαρακτήρησαν άμεσα ή έμμεσα τα γραφόμενα του ιταλάκια βλακείες και δεν άνοιξε ρουθούνι. ΤΟ δικό μου πόστ όμως σας πείραξε και το αλλοιώσατε.

Αυτές οι ΠΙΠΕΣ κατέστρεψαν το άλλο φόρουμ (μεταξύ πολλών άλλων), κανονίστε να έχουμε τα ίδια και εδώ.-
Άβαταρ μέλους
By JBT
#13287 Και το δικό μου που ήταν 100% αληθινό σβήστηκε χωρίς καν να ειδοποιηθώ...

Δε με άρεσε να πω την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#13288 Έλα ρε Βασίλη... προσθήκη foe + gif "oh, somebody on the internet is wrong"

Ασε να πιστεύει ο κανένας ό,τι θελει. Εγώ τώρα έβαλα μπρος το αμάξι κ πιστέύω μονο σε 1999cc. Ποια πατρίδα θρησκεία οικογένεια.... Τι το ψάχνεις κ δαιμονίζεσαι