skous έγραψε:Red Garland έγραψε:Τώρα το αν δεν είναι εμφανές και αν το url δεν είναι βοηθητικό θα σου έλεγα να καταφέρεις να φτιάξεις τέτοιο app
στον ελεύθερό σου χρόνο, μόνος σου και ύστερα μιλάμε για το αν λείπει το about.
Hahahaha
Ο ελευθερός μου χρόνος είναι πολύ πιο σημαντικός από το να φτιάχνω αστεία apps (της πλάκας εντελώς), και να προωθώ την προπαγάνδα, τον διχασμό και την αλητεία στο τέλος της ημέρας (διότι αν ήταν «μάγκας» θα έβαζε απ’όλά μέσα στο πιτόγυρο)
< >
Ας πάρουμε τα γεγονότα γιατί κάπου λίγο ξεφύγαμε.
1 παλικάρι μετέτρεψε αυτά που μάζευε σε tweets και τα έκανε timeline σε ένα SPA.
Έχει λινκ η σελίδα προς το twitter προφίλ του δημιουργού που βλέπει o οποιοσδήποτε ποιος είναι, τι πιστεύει και τι αφορά η εν λόγω σελίδα.
Το 80% του περιεχομένου είναι λαμογιές, βολέματα και σκάνδαλα πέρα από κάθε αμφιβολία όχι όλης της ΝΔ, αλλά της θητείας Μητσοτάκη.
(Για όλη τη ΝΔ θέλουμε τουλάχιστον kubernertes cluster με elastic μπροστά)
Άκουσον άκουσον βάζει και link από εφημερίδες και site για να μπορείς να τσεκάρεις την νοσηρή του προπαγάνδα. Πρόσεξε σε παρακαλώ, μιλάμε για εγκληματία τώρα.
Σαν να μην έφτανε αυτό τολμάει ο νουμπάς και χρησιμοποιεί CRA, χφτου.
Και το μεγάλο θέμα είναι ότι είδες ένα toy react app, το έκρινες σαν να είναι το vouli watch γιατί δεν έχει about page
και έψεξες και το url γιατί είναι παραπλανητικό μιας και δεν γράφει σε σιδηρόδρομο τι είναι.
Σαν να μπω στο skroutz και να νευριάσω γιατί δεν πουλάνε ιστορίες του θειού του Ντόναλντ.
Μπόνους feature μου λες ότι το παραπάνω είναι το ίδιο με ολόκληρη ομάδα της ΝΔ, που παραπλανούν από day 1, το παίζουν "αντικειμενικοί",
κάνουν στυγνή προπαγάνδα, έδιναν τροφή και σύνθημα σε μια στρατιά από τρολς στο twitter, έκαναν κοπτοραπτική σε βιντέκια, το παίζουν πλέον ζουρναλίστες ενώ πολύ πιθανό να τους πληρώναμε και από τον κρατικό κορβανά κάποια στιγμή.
Και εγώ θα γέλαγα, συμφωνώ

)