Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By IKE
umaga έγραψε:γαμους και σχεση δε θελω

Γιατί δε θέλεις γάμους και σχέσεις?
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#21932 Πιθανά σενάρια:

1) Είναι διπολική (πιθανότητες 2%) = Δεν ασχολείσαι άλλο.

2) Από την αρχή ήθελε φιλική σχέση και απλή πικάντικη πλακίτσα και το πίεσες πιο πολύ από όσο νιώθει άνετα (πιθανότητα 33%) = Δεν ασχολείσαι άλλο, εκτός αν θέλεις να ακούς ιστορίες για πρώην κλπ.

3) Στην αρχή γούσταρε, αλλά μετά ξενέρωσε για κάποιον λόγο (πιθανότητες 40%) = Δεν ασχολείσαι άλλο.

4) Γουστάρει να παίξει, αλλά η προηγούμενη/σοβαρή σχέση πήρε μυρωδιά τι συμβαίνει (πιθανότητες 25%) = Δεν ασχολείσαι άλλο, εκτός σου αρέσει τόσο πολύ και σε εξιτάρει η πιθανότητα να παίξεις ξύλο για χάρη της.

Εγώ θα την έπαιρνα τηλέφωνο πάντως για να δω ποιο απ' τα παραπάνω παίζει.
Τελευταία επεξεργασία από Χρήστος Λάππας και 08 Οκτ 2014, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#21937 Όταν μια γκόμενα δε θέλει κάποιον δε νομίζω να χρησιμοποιεί τη δικαιολογία ''έχω σχέση''. Προφανώς κάποιος χώθηκε.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#21943 Μήπως να έβαζες φωτογραφίες δικιά σου και δικιά της για να απαντήσουν εδώ οι εμπειρογνόμωνες πιο σφαιρικά?
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#21951 Γραψε το μηνυμα που ελαβες να συνελθει η επιτροπη να αποφανθει.

Εναλλακτικα, στειλε το τραγουδι "Τι κι' αν έχεις βέρα, σε σκέφτομαι όλη μέρα", "Παντρεμενοι κι' οι δυό", ή πιο παραδοσιακά "Μια παντρεμενη αγαπω", ή "Μ' αγαπας ή τσάμπα πίνω"
Άβαταρ μέλους
By umaga
Χρήστος Λάππας έγραψε:[...]

δεν το εχω το τηλεφωνο, απο κοντα και απο facebook τα λεμε, οταν τη βλεπω δε μπορω να ανοιξω κουβεντα διοτι εινια κι αλοι μπροστα
απο τη μια να μου λεει "καλωστο μωρο, μας ελειψες" και απο την αλλη της λεω να παμε για μπανιο και λεει οχι δεν μπορω :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By bill33
umaga έγραψε:

δεν το εχω το τηλεφωνο, απο κοντα και απο facebook τα λεμε, οταν τη βλεπω δε μπορω να ανοιξω κουβεντα διοτι εινια κι αλοι μπροστα
απο τη μια να μου λεει "καλωστο μωρο, μας ελειψες" και απο την αλλη της λεω να παμε για μπανιο και λεει οχι δεν μπορω :s_dunno

Μηπως παρεξήγησες το "καλωστο μωρο, μας ελειψες" ?
Άβαταρ μέλους
By Marios
umaga έγραψε:

Στη μπιστροτεκα συμβαίνουν αυτά; :shifty: