Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#105498 μην ρωτας, ειναι στο γραφειο για τις βιζες

γραφειοκρατια σου λεει ο αλλος.

ελπιζω τουλαχιστον οταν φυγει να μου αφησει το γιαρις....
Άβαταρ μέλους
By Scotch
dstou έγραψε:The million dollar question : Να μπει κανείς ή να μην μπει? Σήμερις, ενόψει των κρίσιμων αποφάσεων. :iconcool:

+ "Να βγει κανείς ή να μη βγει;" :lol:
Άβαταρ μέλους
By dstou
#145419 Eυτυχώς που δεν μπήκα τότες. Φαλλός και ξύλο σήμερα στο ΧΑΑ.

Κραχ στο Χρηματιστήριο της Αθήνας με πτώση άνω του 22%

http://www.capital.gr/agores/3049944/krax-sto-xrimatistirio-tis-athinas-me-ptosi-ano-tou-22
Άβαταρ μέλους
By leonp
#145451 Από το παραπάνω λινκ:

"Προς μηδενισμό τα warrants με κραχ 70-80%"

"Κλειδωμένες στο -30% οι τραπεζικές μετοχές"

Υπάρχουν πάρα πολλές μετοχές σε προσφορά limit down - χωρίς αγοραστές - που σημαίνει ότι η σφαγή των τραπεζών μπορεί να συνεχιστεί και αύριο.
Δεν πήρε κανένας δημόσιος υπάλληλος το εφάπαξ του να πάει να αγοράσει τράπεζα; :)
Άβαταρ μέλους
By popolaros
GTS έγραψε:Χαθηκαν και αυτοι που εβλεπαν ευκαιριες πριν μερικους μηνες να μας πουν τι εκαναν...

κανε με προφητη να σε χρυσωσω....

μου αρεσει που το παιζεις και εξυπνος.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
bill33 έγραψε:
mousatos έγραψε:Εγώ εαν συμβεί το μοιραίο , βγάζω βίζα για εδώ:
http://www.tsig.gr/foreign-bank-deposit ... rrency=USD

Με την βουλγαρική τράπεζα τελικά τι έγινε;Ξεμπέρδεψες;

Εννοείται , στις 4 Δεκεμβρίου, όπως όλοι όσοι είχαν μέχρι 100 χιλιάρικα που είναι εγγυημένα.
Μας τα έδωσε πίσω το Βουλγαρικό κράτος μέσω της first investment bank και για να με κρατήσουν μου έδωσαν και κάρτα αν και κανονικά δεν προβλέπεται για μη μόνιμους κατοίκους . Ανοιχτά με 4% αρχικά ( τέλη του 2014) , τώρα στο 2,5% .
Τα κράτησα εκεί και δεν τα έφερα πίσω γιατί εδώ πηγαίναμε για "εμπανάσταση". Μεγάλος κωλοτουμπας ο Τσίπρας , πολύ ψέμα ρε παιδιά.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#145568 Mε κάτι πολύ πρόχειρους υπολογισμούς έβγαλα ότι με 6-7 δισ. αγοράζεις ότι τράπεζα κυκλοφορεί στην μπανανία...

Αν περιμένεις 2-3 μέρες ακόμα, μάλλον θα χρειαστείς τα μισά...

Δεν ξέρω τι smiley να βάλω... :lol: ή :help:

Και μετά 30 δισ. ανακεφαλαιοποίηση... αλλά αυτά θα τα πληρώσει το κράτος, γιατί ζούμε σε μία φιλελεύθερη και καπιταλιστική ΕΕ... :iconcool:

Και έστω ότι τις αγοράζεις και με την ανακεφαλαιοποίηση βάζει το κράτος 30 δισ. και ουσιαστικά από το 100% μένεις με 10%... Σε 2 χρόνια δεν θα έχει διπλασιαστεί η τιμή;;;;; :hmmm: Μετά, ούτως ή άλλως θα ξαναπάρουμε όλοι μία στοίβα @@ από βερολίνο μεριά... :lol:

Σκέφτομαι κάτι λανθασμένα;;;;; :hmmm: Υπόψιν, είμαι αρκετά ζαλισμένος... 5 ώρες βουτηγμένος σε μία στοίβα χαρτιά... :protest:
Άβαταρ μέλους
By markvag
mjacob έγραψε:αφού έχεις ψηθεί να ψωνίσεις μια τράπεζα, πάρε αυτή που έχει κάτι δανειάκια ο bill να του τα διαγράψεις τουλάχιστον :lol:

Θα τον κάνω συνέταιρο... :rtfm: :lol: :lol:

Επειδή αύριο ή μεθαύριο θα γίνει η αγορά, πάω να μαζέψω τα 3 δισ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: