Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Tetix έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:
Tetix έγραψε:Δεν σου κρύβω ότι πέρσυ το καλοκαίρι ετυχε να βρεθώ σε ενα κουτούκι στη Θεσσαλονίκη και πηραμε 3 άτομα μοσχοφιλερο Λήμνου, απίστευτο κρασι,με πολυ ομορφα αρώματα,για χυμα κρασι δεν το περίμενα,ηπιαμε κοντα στα 4 κιλά κρασι.
Κοίτα ο Έλληνας εχει μαθει στο χυμα, είναι οπως μαθεις καποιες καταστάσεις πιστευω.

Τον Οκτώβρη θα βρεθώ Λήμνο. Έχεις καμιά πρόταση τι μοσχοφίλερο να πάρω, κατά προτίμηση σε μεγάλη ποσότητα (ασκός); Γενικώς μ'αρέσει το μοσχοφίλερο. :iconcool:
Απο Λήμνο δυστυχως δεν γνωρίζω και πολλά αλλα το Μοσχάτο Λήμνου ειναι το σημα κατατεθέν, αν σου αρέσει κατι σε γλυκο κρασι.
Και φυσικά το Λημνιό σε κοκκινο κρασι,ενα στιβαρό κρασι,επιθετικο μπορώ να το χαρακτηρίσω και αυστηρα μονοποικιλιακό, μια ποικιλια απο τις αρχαιότερες της Αρχαιας Ελλάδας.

Κατι τελευταίο,εφόσον είναι ασκος, και μοσχοφιλερο, το μοσχοφιλερο είναι μια πολυ αξιόπιστη ποικιλία,δεν χρειάζεται να σε απασχολεί.
Κι εγω απο την άλλη δεν ρώτησα τι χυμα κρασι ηπιαμε απο την Λημνο,μοσχοφιλερο ηταν αλλα ποιος παραγωγος δεν ρώτησα.

Συγνωμη αλλα απο Λήμνο με ψιλοπιανεις αδιαβαστο

Μοσχάτο Λήμνου έχω πιει, όντως πολύ ωραίο. Πέρσι μου είχε φέρει ο πεθερός έναν ασκό λευκό αλλά όχι μοσχάτο, δεν θυμάμαι τι, ήταν όμως σχεδόν γλυκόπιοτο. Χάλασε όμως γιατί το είχα έξω πολύ καιρό εκτεθειμένο στη ζέστη :svivhaha: . Αυτή τη φορά όμως θα το βάλω σε γυάλινα μπουκάλια και θα μοιράσω και σε φίλους για να μην χαλάσει :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#606822 Να το αφήσεις στον ασκό σε σωστο σημείο θα διατηρηθεί καλυτερα απο ο,τι σε διάφορα μπουκαλάκια.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Tetix έγραψε:Καλη σας μερα παιδια...
Ετσι απο απλη περιέργεια,δεν γνωριζω βεβαια και ποσοι ζουνε στην Αθήνα,αλλα τυχαίνει να πηγαίνει κανεις στο Οινοραμα;

Οι περισσότεροι στην Αθήνα ζούμε, τώρα στο Οινόραμα είχα πάει τον Μάρτιο φέτος, αλλά πολύ βιαστικά και έφυγα. Το 2020 θα το επαναλάβω.
:s_yes
Άβαταρ μέλους
By Tetix
Anonymous Founder έγραψε:
Tetix έγραψε:Καλη σας μερα παιδια...
Ετσι απο απλη περιέργεια,δεν γνωριζω βεβαια και ποσοι ζουνε στην Αθήνα,αλλα τυχαίνει να πηγαίνει κανεις στο Οινοραμα;

Οι περισσότεροι στην Αθήνα ζούμε, τώρα στο Οινόραμα είχα πάει τον Μάρτιο φέτος, αλλά πολύ βιαστικά και έφυγα. Το 2020 θα το επαναλάβω.
:s_yes
Πιστευω να καταφέρουμε να τα πουμε στο Οινοραμα παιδια,πρωτα ο Θεός.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Tetix έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:@Tetix
Μια δυσκολη -νομιζω- ερώτηση:

Από τα κρασα της φτωχολογιάς (3-5€ το μπουκάλι) υπάρχει μάρκα που θα ξεχώριζες έστω και λίγο;

Δεν βάζω παραπάνω γιατί σκέφτομαι κατευθείαν κάτι σε μοσχοφίλερο Μπουτάρη.
Απο τέτοιες τιμες δυστυχως δεν γνωρίζω, δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν μενω Ελλάδα γία να ξέρω τι περίπου υπάρχει.
Εχω στο μυαλό μου όμως εναν οινοπαραγωγο,τον Σεμέλη ο οποίος παράγει Αγιωργιτικο και Μοσχοφιλερο σε διάφορες κατηγορίες και τιμες...
Σε σχετικά φθηνές τιμες εχει το Σεμελη Γιορτή σε κοκκινο και λευκο, αν ψάξεις στο Skroutz γύρω στα 3-4 ευρω θα το βρεις, πολυ τίμιο για τα χρήματα του

< >

:s_thumbsup :s_thumbsup