Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 224v
Νίκος Παππάς έγραψε:
224v έγραψε:Εάν δεν εγινε αντιληπτο δεν εχω θεμα με την ομοφιλοφυλια και εχω φιλους από το γυμνασιο που ποτε δεν δημιουργησαν θεμα ουτε με συμμαθητες ουτε και μεχρι τωρα σε κανενα εχοντας ένα συντροφο και ζωντας στην κοινωνια μας. Όμως με την υιοθεσια εχω, και για αυτό ρωτησα εάν θα θελατε να σας εχει αναθρεψει ομοφυλο ζευγαρι…. Εγω δεν θα το ηθελα παντως…

Αυτοαναιρεισαι σε 2,5 γραμμες μεσα :lol:

Αν εχεις φιλους ομοφυλοφιλους οπως λες θα ηξερες οτι δεν διαφερουν απο τους υπολοιπους σε τιποτα εκτος απο τις σεξουαλικες τους προτιμησεις. Μια χαρα μπορουν να γινουν γονεις, να μεγαλωσουν παιδια, να βρουν δουλεια, να κανουν οτι και οι υπολοιποι ανθρωποι.

Γιατι λοιπον να μην αναθρεψουν παιδια; Μαλιστα αυτο αφορα μονο ανδρες ομοφυλοφιλους αφου οι γυναικες τετοιες μια χαρα μπορουν να τεκνοποιησουν. Μηπως θα θελαμε να τους το απαγορεψουμε;

απαντηση δεν πηρα ουτε από σενα ουτε από τον g8777, Επειδή όπως ειπα λοιπον εχω φιλους πανω από 50μχρονια, ξερω και σεβομαι τον τροπο που ζουνε, όμως για παιδια δεν κανουν να τα μεγαλωσουν…

Εδώ μαναδες με κολληματα στο φυλο του παιδιου το βγαζουν "κοριτσι" με την συμπεριφορά τους..., πεστε μου ότι δεν το ξερετε και αυτό...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
224v έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
224v έγραψε:Εάν δεν εγινε αντιληπτο δεν εχω θεμα με την ομοφιλοφυλια και εχω φιλους από το γυμνασιο που ποτε δεν δημιουργησαν θεμα ουτε με συμμαθητες ουτε και μεχρι τωρα σε κανενα εχοντας ένα συντροφο και ζωντας στην κοινωνια μας. Όμως με την υιοθεσια εχω, και για αυτό ρωτησα εάν θα θελατε να σας εχει αναθρεψει ομοφυλο ζευγαρι…. Εγω δεν θα το ηθελα παντως…

Αυτοαναιρεισαι σε 2,5 γραμμες μεσα :lol:

Αν εχεις φιλους ομοφυλοφιλους οπως λες θα ηξερες οτι δεν διαφερουν απο τους υπολοιπους σε τιποτα εκτος απο τις σεξουαλικες τους προτιμησεις. Μια χαρα μπορουν να γινουν γονεις, να μεγαλωσουν παιδια, να βρουν δουλεια, να κανουν οτι και οι υπολοιποι ανθρωποι.

Γιατι λοιπον να μην αναθρεψουν παιδια; Μαλιστα αυτο αφορα μονο ανδρες ομοφυλοφιλους αφου οι γυναικες τετοιες μια χαρα μπορουν να τεκνοποιησουν. Μηπως θα θελαμε να τους το απαγορεψουμε;

απαντηση δεν πηρα ουτε από σενα ουτε από τον g8777, Επειδή όπως ειπα λοιπον εχω φιλους πανω από 50μχρονια, ξερω και σεβομαι τον τροπο που ζουνε, όμως για παιδια δεν κανουν να τα μεγαλωσουν…

Εδώ μαναδες με κολληματα στο φυλο του παιδιου το βγαζουν "κοριτσι" με την συμπεριφορά τους..., πεστε μου ότι δεν το ξερετε και αυτό...

Τι απαντηση να παρεις; Προφανως και δεν θα ειχα προβλημα γιατι δεν υπαρχει προβλημα.

Δες ομως και αυτο. Η ομοφυλοφιλια ΔΕΝ ειναι παθηση, αρρωστια, μικροβιο. ΔΕΝ κολλαει. ΔΕΝ μεταδιδεται. Αν το παιδι μου γινει τετοιο δεν θα φταινε εξωγενεις παραγοντες.

Θα ειναι επιλογη του συμφωνα με αυτο που αισθανεται. Και θα συνεχισει να ειναι παιδι μου. Οποιον δρομο και αν διαλεξει, με οποιον συντροφο το κανει.
Άβαταρ μέλους
By 224v
Νίκος Παππάς έγραψε:Τι απαντηση να παρεις; Προφανως και δεν θα ειχα προβλημα γιατι δεν υπαρχει προβλημα.

.

Σωστα το λες εκ του ασφαλους (αφου δεν σε μεγαλωσε ομοφυλο ζευγαρι).

ειπα εγω οτι είναι αρρώστια και τα αλλα που εγραψες, όχι φυσικα. Αλλα εξωγενείς παραγοντες παιζουν να επηρεάσουν την ψυχολογια του.

Και φυσικα δεν πρεπει να πας κοντρα στη φυση του παιδιου ουτε εγω θα πηγαινα… αλλα ανατροφη παιδιου δεν θα το ηθελα - συμφωνουσα. Αλλωστε, όπως στρωνει ο καθενας κοιμάται..., τελικα...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
224v έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Τι απαντηση να παρεις; Προφανως και δεν θα ειχα προβλημα γιατι δεν υπαρχει προβλημα.

.

Σωστα το λες εκ του ασφαλους (αφου δεν σε μεγαλωσε ομοφυλο ζευγαρι).

ειπα εγω οτι είναι αρρώστια και τα αλλα που εγραψες, όχι φυσικα. Αλλα εξωγενείς παραγοντες παιζουν να επηρεάσουν την ψυχολογια του.

Και φυσικα δεν πρεπει να πας κοντρα στη φυση του παιδιου ουτε εγω θα πηγαινα… αλλα ανατροφη παιδιου δεν θα το ηθελα - συμφωνουσα. Αλλωστε, όπως στρωνει ο καθενας κοιμάται..., τελικα...

Δεν το λεω "εκ του ασφαλους αφου δεν με μεγαλωσε ομοφυλο ζευγαρι", το λεω γιατι ενα παιδι σε μια οικογενεια θεωρει φυσιολογικο αυτο που ζει. Ενα παιδι με δυο μαμαδες η δυο μπαμπαδες θεωρει φυσιολογικο αυτο που βιωνει μεχρι να παει σχολειο. Εκει λοιπον ερχονται κοινωνικοι λειτουργοι που συμβουλευουν πως να ειπωθουν πραγματα, τι να ειπωθει ωστε να καταλαβει το παιδι και να μην πληγωθει απο τυχον αντιδρασεις.

Το ιδιο συμβαινει και στα υιοθετημενα παιδια απο ετεροφυλους γονεις γιατι υπαρχουν καποιοι που θεωρουν τα υιοθετημενα παιδια κατι το διαφορετικο και αντιδρουν ακομψα, να το πω ευγενικα, οποτε πρεπει να ληφθουν μετρα να μην πληγωθει το παιδι.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#555200 Νικολή,
Εκτιμώ (δεν γράφω ότι "είμαι σίγουρος"), πως αν ο γιός σου φέρει ένα κοριτσι κάποτε με σκοπό το γάμο (ίσως και σαν απλή, περιστασιακή σχέση) και το οποίο έχει ανατραφεί απο τέτοια "οικογένεια" (ομο), δεν θα ήσασταν και πολύ χαρούμενοι στην οικογένεια (εσύ και η σύζυγος προφανώς).

Προσωπικά πιστεύω ότι , αλλο να συζητάμε θεωρητικά, και άλλο να συζητάμε το πρόβλημα -το όποιο τέσπα θέμα- που είναι μπροστά μας ή μέσα στο σπίτι μας. :oops:

Αλληγορικά και μεταφορικά : Σε μιά συζήτηση σε παρέα φίλων για φέσια πχ στο κράτος, θα πούμε με .... άνεση :
<<Πω,πω, πολλοί χρωστάνε ρε παιδί μου, πως θα βγεί πέρα η χώρα έτσι, κλπ, κλπ>>.
Βέβαια, δεν θα τους δώσουμε και τους κωδικούς μας στο taxis, ώστε να έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ότι -αν και άλλα λέγαμε- ...
και εμείς χρωστάμε της Μιχαλούς!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#555202 Γιατί να μην ειναι χαρούμενος; Άμα δλδ αγαπά το παιδί του και ζούνε αρμονικα;
Άβαταρ μέλους
By 224v
#555203 Σε μια ιδανικη κοινονια ισχυουν αυτά που γραφεις, δυστυχως ζουμε σε μια χωρα που είναι πολύ πισω (να μην πω ποσες δεκαετιες) από κατι τετοιο.
Ειλικρινα πιστευεις ότι θα εξηγησουν οι κοινωνικοί λειτουργοι στο παιδακ,ι και μετα όλα καλα…. από γείτονες συμμαθητες κλπ. δλδ θα πηγαινει σε παρτυ παιδικα και θα καταλαβαινει ότι οι 2 δικες του μαμαδες η μπαμπαδες είναι σαν τα αλλα παιδακια με έναν και έναν?? Θα διαβασει ένα βιβλιο λογοτεχνικο ακομα και ένα μυθιστόρημα και δεν θα κανει συγκρισεις με την δικη του περιπτωση οσο και καλη να είναι ???

αυτα με κανουν να μην πιστευω στην ανατροφη απο ομοφυλα ζευγαρια. Εαν μου πεις οτι θα το μεγαλωσουν στην κορυφη ενος βουνου (απομονωση δλδ) Ο.Κ. αλλα καποια στιγμη θα ανακαλυψει τη διαφορατικοτητα απο την υπλοιπη κοινωνια και δεν ξερω πως θα το διαχειριστει.
Άβαταρ μέλους
By VPap

Προσωπικα θα ντρεπομουν αν ησουν γιος μου
Άβαταρ μέλους
By 224v
VPap έγραψε:

Απαντησε στην ερωτηση μου αν θελεις, αλλωστε που ξερεις και εγω θα ντρεπόμουνα να σε εχω εγω για γιο...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimitrisB έγραψε:Νικολή,
Εκτιμώ (δεν γράφω ότι "είμαι σίγουρος"), πως αν ο γιός σου φέρει ένα κοριτσι κάποτε με σκοπό το γάμο (ίσως και σαν απλή, περιστασιακή σχέση) και το οποίο έχει ανατραφεί απο τέτοια "οικογένεια" (ομο), δεν θα ήσασταν και πολύ χαρούμενοι στην οικογένεια (εσύ και η σύζυγος προφανώς).

Εγω και η συζυγος δεν θα ειχαμε θεμα αν ο γιος μας εφερνε αγορι για συντροφο ζωης, λες να ειχα θεμα αν το κοριτσι που θα εφερνε στο παραδειγμα σου ηταν απο γονεις ομο, αμφι, μαυρους , κιτρινους ροζ? :lol: :lol: Αν τους εβλεπα αγαπημενους , να σεβονται ο ενας τον αλλο θα ημους ευτυχισμενος, οχι απλα χαρουμενος. :)
Άβαταρ μέλους
By Chris
#555210 Εχει πολυ πλακα παντως που αυτη η κουβεντα παντα (τεχνηεντως?) μετατρεπεται σε ομοφυλη vs ετεροφυλη οικογενεια, ενω ειναι ομοφυλη οικογενεια vs ΙΔΡΥΜΑ, δηλαδη στην ουσια ομοφυλη οικογενεια vs ΧΩΡΙΣ οικογενεια. Εχει κανεις μας εδω ιδεα πως ειναι να μεγαλωνεις σε οφανοτροφειο? Δε νομιζω Τακη...

Ιδια ακριβως κουβεντα με την αγορα κατοικιδιου ενω εξω ειναι γεματος ο τοπος αδεσποτα κουταβια.
Τελευταία επεξεργασία από Chris και 11 Δεκ 2018, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By VPap
224v έγραψε:
VPap έγραψε:

Απαντησε στην ερωτηση μου αν θελεις, αλλωστε που ξερεις και εγω θα ντρεπόμουνα να σε εχω εγω για γιο...

Αν με αγαπούσανε προφανως και δεν θα ειχα κανενα θεμα να μεγαλωσω με δυο μπαμπαδες η δυο μαμαδες.
Άβαταρ μέλους
By mirage
Chris έγραψε:Εχει πολυ πλακα παντως που αυτη η κουβεντα παντα (τεχνηεντως?) μετατρεπεται σε ομοφυλες vs ετεροφυλες οικογενειες, ενω ειναι ομοφυλες οικογενειες vs ΙΔΡΥΜΑ. Εχει κανεις μας εδω ιδεα πως ειναι να μεγαλωνεις σε οφανοτροφειο? Δε νομιζω Τακη...

Ιδια ακριβως κουβεντα με την αγορα κατοικιδιου ενω εξω ειναι γεματος ο τοπος αδεσποτα κουταβια.
Εντωμεταξύ το πρόβλημα δεν το έχουν τα παιδιά αλλα οι ενήλικες γυρω τους με βάση τα όσα διαβαζω. Πάμε παρακάτω λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
By VPap
mirage έγραψε:
Chris έγραψε:Εχει πολυ πλακα παντως που αυτη η κουβεντα παντα (τεχνηεντως?) μετατρεπεται σε ομοφυλες vs ετεροφυλες οικογενειες, ενω ειναι ομοφυλες οικογενειες vs ΙΔΡΥΜΑ. Εχει κανεις μας εδω ιδεα πως ειναι να μεγαλωνεις σε οφανοτροφειο? Δε νομιζω Τακη...

Εντωμεταξύ το πρόβλημα δεν το έχουν τα παιδιά αλλα οι ενήλικες γυρω τους με βάση τα όσα διαβαζω. Πάμε παρακάτω λοιπόν.

Θελω να πιστευω οτι σε λιγα χρονια που θα μας χαιρετίσει αυτη η γενια τα πράγματα θα ειναι καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mirage έγραψε:

Το προβλημα ομως το δημιουργουν οι ενηλικες στα παιδια με αυτα που θα τους πουν, με τις αντιδρασεις τους . Τα παιδια απο μονα τους τα αγκαλιαζουν ολα. Ειναι στην φυση τους.