Νίκος Παππάς έγραψε:224v έγραψε:Εάν δεν εγινε αντιληπτο δεν εχω θεμα με την ομοφιλοφυλια και εχω φιλους από το γυμνασιο που ποτε δεν δημιουργησαν θεμα ουτε με συμμαθητες ουτε και μεχρι τωρα σε κανενα εχοντας ένα συντροφο και ζωντας στην κοινωνια μας. Όμως με την υιοθεσια εχω, και για αυτό ρωτησα εάν θα θελατε να σας εχει αναθρεψει ομοφυλο ζευγαρι…. Εγω δεν θα το ηθελα παντως…
Αυτοαναιρεισαι σε 2,5 γραμμες μεσα![]()
Αν εχεις φιλους ομοφυλοφιλους οπως λες θα ηξερες οτι δεν διαφερουν απο τους υπολοιπους σε τιποτα εκτος απο τις σεξουαλικες τους προτιμησεις. Μια χαρα μπορουν να γινουν γονεις, να μεγαλωσουν παιδια, να βρουν δουλεια, να κανουν οτι και οι υπολοιποι ανθρωποι.
Γιατι λοιπον να μην αναθρεψουν παιδια; Μαλιστα αυτο αφορα μονο ανδρες ομοφυλοφιλους αφου οι γυναικες τετοιες μια χαρα μπορουν να τεκνοποιησουν. Μηπως θα θελαμε να τους το απαγορεψουμε;
απαντηση δεν πηρα ουτε από σενα ουτε από τον g8777, Επειδή όπως ειπα λοιπον εχω φιλους πανω από 50μχρονια, ξερω και σεβομαι τον τροπο που ζουνε, όμως για παιδια δεν κανουν να τα μεγαλωσουν…
Εδώ μαναδες με κολληματα στο φυλο του παιδιου το βγαζουν "κοριτσι" με την συμπεριφορά τους..., πεστε μου ότι δεν το ξερετε και αυτό...