Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#393796 άλλο πόσα παίρνουν, άλλο πόσο κοστίζουν

αν και πλέον έχουν βάλει εισφορές στα πάντα όλα οι τσιριζαίοι :lol:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
GTS έγραψε:
cosneo έγραψε:
GTS έγραψε: Αν η Λαουρα περνει 2000 την εβδομαδα και η Ευριδικη 500 ποιον λετε να θελουν να βγαλουν;

Επίσημα το αντίθετο ισχύει. Η Βαλαβανη είναι παράλληλα υπάλληλος και του ΣΚΑΙ και της ACUNMEDYA ενώ η Λαουρα μόνο της ACUNMEDYA. Ποιο "ακριβή" η Ευριδίκη αν το δούμε οικονομικά. Η Ευριδίκη και ο Κοκκινακης (και ως Ολυμπιονικης) είναι οι μόνοι διπλοπληρωμενοι από τους παίκτες.
Η δε ACUNMEDYA διέψευσε τις φήμες περί εβδομαδιαίας αμοιβής και έχει τους παίκτες της είτε με μηνιαίο μισθό είτε με μπλοκακι.

Oι νεαρες δημοσιογραφοι του Σκαι ειναι στα 700 το μηνα και αυτο ειναι επιβεβαιωμενο. Η Λαουρα θεωρω οτι πληρωνεται γιατι ειναι και νοστιμη φατσουλα και αρκετα γνωστη. Ηξερε κανενας την Βαλαβανη πριν το παιχνιδι? Εγω παντως οχι και βλεπω τα αθλητικα του Σκαι που και που.

Εγώ που την έχω και φίλη στο φατσοβιβλίο. Μόλις την είχα δεί στις πολύ αρχές της έστειλα αίτημα φιλίας όπως και με την Μπουσδούκου και σε άλλες. Μπουσδούκου την θυμάμαι να λέει το νυχτερινό δελτίο, μετά ανέβηκε στα πρωινά :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#394114 Ε καλα Τσοντοκάναλο ο ΣΚΑΪ, ο κόσμος που ψηφίζει δε νομίζω να εκανε τέτοια |λογοκρισία| και να έβγαλε την Λαουρα ενω ολοι βρίζουν Βλαχαβάνη. Ξεκάθαρο πως μαγειρεύτηκαν οι ψήφοι

< >
Άβαταρ μέλους
ByF&G
Thomas_C200K έγραψε:Ε καλα Τσοντοκάναλο ο ΣΚΑΪ, ο κόσμος που ψηφίζει δε νομίζω να εκανε τέτοια |λογοκρισία| και να έβγαλε την Λαουρα ενω ολοι βρίζουν Βλαχαβάνη. Ξεκάθαρο πως μαγειρεύτηκαν οι ψήφοι

< >

+1000......
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#394139 O αντρικός πληθυσμός ψηφίζει με το κάτω κεφάλι ξεχνώντας ότι είναι - παιγνίδι ? - επιβίωσης και κορτάρει εκ του κανα-πέος όποιο γκομενάκι του γυαλίζει, το ότι η Γερμανίς ήταν βαρίδι στην ομάδα της και δεν μπορούσε να κουνήσει τον πισινό της χάνοςτας και από ελέφαντα σε άλμα και τους είχε τρέλανε στην πείνα αφού είχε ελάχιστες νίκες και περισσότερα σουρσούμια δεν μετράει, μετράει ότι είναι ξανθιά και χαριτωμένη και εκπληρώνει τα όνειρα τους για την ιδανική ? γυναίκα που θέλουν να πηδήξουν, κλασσική νεοελληνική επιλογή.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#394172 Πόσοι να ψηφίζουν άραγε; Γνωρίζει κάποιος; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#394201 Με τη λογικη του πηδηματος που λεει ο Quadra ...του νεοελληνα ...θα επρεπε να μεινει η Λαουρα . Να την βλεπουν να τον παιζουν κιολα. Τα ειχε καλα με ολους και ηταν η μονη που ηταν νορμαλ στα δυσκολα. Τωρα που εμεινε η Ευριδικη θα ειναι καλυτερα? Λιγοτεροι θα ειναι. Η Λαουρα εκανε καπου καπου καποια νικη και εδινε αερα στην ομαδα. Τωρα θα λιωσει μονη της αναμεσα σε δυο γυναικες . Το ιδιο θα ειναι σε χασουρα. Δεν θα αντεξει. Αυτο το καταλαβαινουν ολοι.
Θεωρω φτιαχτη την ψηφοφορια. Και γιατι να μην ειναι? Αφου υπαρχουν λογοι.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
xenos έγραψε:Πόσοι να ψηφίζουν άραγε; Γνωρίζει κάποιος; :hmmm:

Σε ενα μισαωρο με ενα 80% τηλεθεαση χοντρικα ισως περιπου τους 100χιλ πιστευω.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#394231 Και η Λάουρα και η Ευριδίκη είναι άμπαλες. Η πρώτη είναι αργή αλλά καλή στους στόχους άπαξ και φτάσει (και έχουν υπάρξει φορές που έχει φτάσει τελευταία και έχει πάρει τη νίκη). Η Ευρυδίκη είναι ελαφρώς καλύτερη στα run αλλά χάλια στους στόχους.
Την ίδια αμπαλοσύνη έχουν και η Σάρα και η Ελισάβετ αντίστοιχα, με την δεύτερη να έχει ελαφρώς καλύτερο στόχο.

Θυμάμαι σκηνικό την περασμένη βδομάδα που έριχναν μπάλες σ'ένα κουβά από ψηλά. Η Σάρα είχε πετάξει 50 μπάλες έξω και της είχαν τελειώσει, ήρθε η Λάουρα με την ησυχία και της και σκόραρε τσακ μπαμ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#394248 Και σε άλλα shows τους "πλακατζηδες" τους κρατάνε (κοινό ή ... παραγωγή) μέχρι τα μισά ή λίγο πριν μείνουν τα φαβορί πλέον που θα χτυπούν την πρωτιά.
Λογική η αποχώρηση της Λαουρας.