Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#399032 Σε ευχαριστώ πολύ! :yahoo:

Σιγά σιγά θα μπαίνουν και άλλα κόλπα στα βίντεο.
Ακόμα μαθαίνω και σε κάθε επεισόδιο κάνω και κάτι διαφορετικό (απο το γυρισμα, post production, τελικό).

Subscribe να κάνεις! :lol:
Άβαταρ μέλους
By citastak
#399182 Αυτό με τις βίδες torx και Philips και στο xantia του 1995...
Γενικά ο γάλλος έκανε κάτι τέτοιες χαζομάρες...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#399188 Οι βιδες τορξ μονο πλεονεκτημα μπορουν να θεωρηθούν για παρα πολλους λογους. Αλλο αν δεν εχετε τορξ εργαλεία.

< >
Άβαταρ μέλους
By citastak
#399196 Μα δεν είπα ότι έκαναν κακό που τις είχαν.
Το κακό ήταν που σε ένα συγκεκριμένο πάνελ (π.χ. στο ξάντια αυτό το πλαστικό της κονσόλας περιμετρικά του χειριστηρίου κλιματισμού και του ραδιοφώνου) υπήρχε μίξη τορξ με φίλιπς.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#399200 Ναι ΟΚ αλλα ακομα και η μιξη δεν ειναι αποκλειστικο Γαλλικο φαινομενο. Γενικα ειναι απιστευτο ποσο δυσκολο ειναι να αλλαξει κατι σε ενα σχεδιο σε τοσο μεγαλες εταιρειες.

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
mirage έγραψε:Οι βιδες τορξ μονο πλεονεκτημα μπορουν να θεωρηθούν για παρα πολλους λογους. Αλλο αν δεν εχετε τορξ εργαλεία.

< >

Όντως, πρώτη φορά που μου έτυχαν ήταν στη δουλειά (σε ξυλοκιβώτιο από Γάλλο προμηθευτή φυσικά, τι άλλο;;; :lol: ) και βιδώνουν - ξεβιδώνουν πολύ πιο εύκολα! :s_yes

Βέβαια, την πρώτη φορά δεν είχαμε σωστό εργαλείο και έπεσε ένα σχετικό σιχτίρισμα στη Γαλλία και τους Γάλλους... :lol: αλλά εδώ δεν έφταιγαν αυτοί...
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#399293 Θανάση, λατρεύω torx βίδες!
Το παράξενο που αναφέρω είναι οτι στο ίδιο κομμάτι πλαστικό ήταν το περίεργο mix που λέει ο Ηλίας.
Που το βιδώνει το ίδιο άτομο, εκείνη την στιγμή!
4 βίδες. Πάνω torx κάτω philips!
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#399294 Άσχετο... τον τίτλο του thread μπορώ να τον αλλάξω μόνος μου ή μόνο οι mods μπορούν να το κάνουν;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#399365 Λογικα μετα απο 42 meeting καποιος chief engineer ζητησε fea για να δεχτει την αλλαγη και απλα αποφασισαν να μην το κανουν

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
htanso21 έγραψε:Άσχετο... τον τίτλο του thread μπορώ να τον αλλάξω μόνος μου ή μόνο οι mods μπορούν να το κάνουν;

Πες πως το θέλεις κ έγινε...
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#399478 Σε ευχαριστώ πολύ! :yahoo:

Απλά έλεγα αν μπορούσα να το κάνω εγώ, έτσι ώστε ανεβαίνει κάποιο καινούριο να το αλλάζω και στον τίτλο.
Από την στιγμή που δεν μπορώ εγώ, το ξεχνάμε.

Τότε...
Μπορούμε να το αλλάξουμε σε κάτι σαν: Car Vlog ή Car Vloging.
Θα ταίριαζε; :oops:
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#399879 ΩΩΩ!!!
Ευχαριστώ πολύ για τον νέο τίτλο! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#403224 Καλημέρα σε όλους! :yahoo:

Έπιασαν οι ζέστες και το γύρισμα μέσα στο αμάξι είναι... κάπως... :lol:

Νέο βελτιωμένο επεισόδιο!

Άβαταρ μέλους
By markvag
#403285 Όλα καλά, το 16,6 πως το έπιασες θέλω να μου πεις!!! :lol: :lol:

Με 170χαω σταθερά και 5 άτομα, 12 είδα, σε πόλη (με τρελό σταμάτα-ξεκίνα) ποτέ πάνω από 10! Ακόμα και σε track-days στις Σέρρες, η πίστα + το πήγαιν' έλα μου έβγαινε κανένα 8-9άρι... Το μοτέρ είναι πολύ οικονομικό... Το 12άρι ήταν το μέγιστο που είδα ποτέ!!

ΟΚ, το 206 ήταν αρκετά ελαφρύτερο (ζυγισμένο 1025kg), αλλά 16,6;;; Είσαι ο ήρωάς μου, να ξέρεις! :lol: :lol: