Όσες φορές εντωμεταξύ και να δώ σκίτσα του, πολύ λίγες φορές το βρήκα αστείο, συνήθως είναι κριτική /rant χωρίς
κωμικά στοιχεία.
Και να λεγα οτι οι Γάλλοι δεν έχουν χιούμορ (απο Λουι ντε Φινές μέχρι Joe Bar Team κλπ )
DAP έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Nα δεχτώ ότι το νεκρό σώμα είναι κάπως να το διακωμωδείς (κι αυτό έχει να κάνει και με την ποιότητα του χιουμορ, γιατί μια χαρα πετυχημένο μπορεί να ειναι)
Το να φτιάχνεις gifakia με τον Χίτλερ ή τον Στάλιν, ειλικρινά σου δημιουργεί κάποια απέχθεια?
Ξερεις κανεναν που να τους σατιριζε φανερα (οπως κανουμε τωρα ) την εποχη και στις χωρες της παντοδυναμιας τους ; Δρυος πεσουσης κλπ.....
Και δεν μπορω να καταλαβω πως το κακο * χιουμορ μπορει να'ναι και πετυχημενο....
* Αληθεια ΠΟΙΟ ειναι το κακο χιουμορ; Πως το προσδιοριζουμε;
Προφανώς και ξέρω, αλλά εχει σημασία?
Είπα ότι προσωπικά αντιλαμβάνομαι την ενόχληση του kubiak για το νεκρό σώμα, αλλά είναι δικιά μου άποψη και δεν περιμένω να την ενστερνίζονται όλοι
trident1971 έγραψε:Kubiak,
τα σεβη μου για τα γραπτα σου.
georgetz έγραψε:<...>
Λαικ και στην φράση του Kubiak -> το νεκρό σώμα είναι ξένο προς εμάς
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια... : - )
nass έγραψε:Je suis Charlie...
Μου φαίνεται ότι αυτοί σχολιάζουν τους ζωντανούς με ακραίο και προσβλητικό τρόπο προς τους νεκρούς...
Τις περισσότερες φορές τα μηνύματά τους είναι εύστοχα και χρήσιμα αλλά η έκφραση είναι απόλυτα λάθος (κατά την άποψή μου)...