Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
sknipper έγραψε:Δεν ξέρω αν έπρεπε να ρωτήσω στο θέμα για hifi αλλά νομίαζω εδώ μπορώ να ελπίζω σε καλύτερες απαντήσεις.
Θέλω ακουστικά για να φοράω όταν τρέχω. Δεν θέλω να είναι από τα μεγάλα που φοράς πάνω από το κεφάλι. Αυτά που μπαίνουν στο αυτί μέσα όσες διαφορετικές σιλικονένιες ακρούλες (τελικά έχω μικρό ακουστικό πόρο, καλύτερα μου ταιριάζουν οι μικρές) και να έχουν πολύ γρήγορα βγαίνουν όταν κινούμαι. Αυτά που μπαίνουν στο αυτί αλλά όχι μέσα δεν στέκονται πολύ ώρα.
Θέλω προτάσεις για κάτι που να βολεύει και να στέκεται, η ποιότητα του ήχου δεν έχει και τόση σημασία. Κάποια που έχω δει να στέκονται στο σβέρκο μήπως κάνουν δουλειά;

http://www.sony.gr/electronics/walkman/ ... -nwz-w274s

Με έχουν βολέψει και στην πισίνα και στο τρέξιμο. Κάπου 80-90 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#20890 Αυτό είναι πιο ακριβό από όσο θα ήθελα και δεν συνδέεται απλά με το τηλέφωνό μου ή το mp3 player μου, είναι ολόκληρο mp3 player.
Βρήκα όμως ότι υπάρχει ολόκληρο τμήμα αθλητικών ακουστικών και το στυλ που κυριαρχεί είναι αυτό που πιάνει γύρω από το κάθε αυτί. Μερικά είναι ρυθμιζόμενα και μερικά αδιάβροχα. Δεν με νοιάζει να μπαίνω πισίνα, μου φτάνει να μην φοβάμαι καμιά ψιχάλα και βέβαια τον ιδρώτα.
Από τιμές ξεκινάνε από ~10 ευρώ (JVC, Panasonic) και μάλλον από αυτά θα πάρω. Θα κοιτάξω λίγο reviews να πάρω κάτι που να λειτουργεί σωστά. Αν κάποιος έχει άποψη ευχαρίστως να την ακούσω.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#21254 Eγω παντως οταν τρεχω με το ipod εκανα μια στριφη γυρω απ τ αυτι το καλωδιο και χρησιμοποιουσα τα δικα του.
Σε συνδυασμο με γυαλια ηλιου δεν εκαναν ρουπι! :P
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#21522 Εμένα μάλλον τα αυτιά μου είναι ευκίνητα...... τι να πω. Αυτά που μπαίνουν μέσα δεν κάθονται όποιο μέγεθος και να διαλέξω, αυτά που στέκονται έξω έξω στρίβουν και φεύγουν και αυτά που τα φοράς πάνω από το κεφάλι αφενός τα βρίσκω υπερβολικά και αφετέρου γλυστράνε. Οπότε έμεναν μόνο αυτά που κρέμονται στο σβέρκο και αυτά που γαντζώνουν γύρω από το πτερύγιο που προτίμησα.
Διάβασα καλά σχόλια οπότε και παράγγειλα τα Panasonic RPHS34. Για 8 λίρες (~10 ευρώ) και δωρεάν μεταφορικά μια χαρά πρέπει να είναι.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#21575 Ειχε θυμαμαι στους 4Τ καποιος ποσταρει για αδιαβροχο mp3 player για πισινα.
Επειδη λεω να ξεκινησω στο κολυμβητηριο στον Αλιμο , εχει κανεις απο δαυτα; εφαρμοζουν καλα στ αυτια; με το κολυμπι βγαινουν;
Στο ebay βρισκω απο 10€ , νομιζω θα ειναι καλη παρεα για 40-45' κολυμβησης που σκοπευω να κανω.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
giannik1977 έγραψε:Ειχε θυμαμαι στους 4Τ καποιος ποσταρει για αδιαβροχο mp3 player για πισινα.
Επειδη λεω να ξεκινησω στο κολυμβητηριο στον Αλιμο , εχει κανεις απο δαυτα; εφαρμοζουν καλα στ αυτια; με το κολυμπι βγαινουν;
Στο ebay βρισκω απο 10€ , νομιζω θα ειναι καλη παρεα για 40-45' κολυμβησης που σκοπευω να κανω.

Eγώ είχα ποστάρει και έχω πάρει αυτά που γράφω πάνω πάνω στη σελίδα αυτή. 10 ευρώ είναι τζάμπα, εγώ πλήρωσα 80κάτι, αλλά δεν μασάνε τίποτα. Στη πισίνα, αλλά και στο στίβο, ούτε κουνιούνται, ούτε πρόβλημα με τον ήχο, όλα περφέκτο.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
giannik1977 έγραψε:Ρε συ στειλε κανα link

Ρε μλκ θα σε δείρω :lol:

Dodger έγραψε:
giannik1977 έγραψε:Ειχε θυμαμαι στους 4Τ καποιος ποσταρει για αδιαβροχο mp3 player για πισινα.

Eγώ είχα ποστάρει και [size=200]έχω πάρει αυτά που γράφω πάνω πάνω στη σελίδα αυτή. 10 ευρώ είναι τζάμπα, εγώ πλήρωσα 80κάτι, αλλά δεν μασάνε τίποτα. Στη πισίνα, αλλά και στο στίβο, ούτε κουνιούνται, ούτε πρόβλημα με τον ήχο, όλα περφέκτο.[/size]

Dodger έγραψε:http://www.sony.gr/electronics/walkman/ ... -nwz-w274s

Με έχουν βολέψει και στην πισίνα και στο τρέξιμο. Κάπου 80-90 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#21795 Στο ebay που χαζευα ελεγαν εως 10m βαθος τα κινεζικα..Αρα προφανως κ θαλασσα..
Παντως 80 δεν δινω , θα παρω με εως 20 κ οσο κρατησουν..
Άβαταρ μέλους
By Dodger
kovathe έγραψε:Dodger αυτα μπαινουν και θαλασσα?

Όχι, απαγορεύεται ρητώς. Μόνο νερό πισίνας, ξέπλυμα με νερό βρύσης και καλό στέγνωμα (όχι πιστολάκι μαλλιών, κτλ).
Άβαταρ μέλους
By kovathe
sknipper έγραψε:Διάβασα καλά σχόλια οπότε και παράγγειλα τα Panasonic RPHS34. Για 8 λίρες (~10 ευρώ) και δωρεάν μεταφορικά μια χαρά πρέπει να είναι.

Απο που τα πηρες?
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#24419 Τώρα που μπήκα πλέον σε κανονικό ρυθμό και ανέβασα κιλά, μια ερώτηση προς όλους όσους έχουν άποψη (επαγγελματική ή μη): βάζετε ζώνη σε deadlifts και squats ? Εγώ ήμουν "έτσι και γιουβέτσι" εξ'απ'ανέκαθεν :lol: , αλλά πάντα ένιωθα μια σιγουριά με ζώνη, ειδικά στα πολλά κιλά. Από την άλλη, βλέπω και διαβάζω από powerlifters, ειδικούς και γενικά αθλητές και πρωταθλητές τόσο το "βάλτε οπωσδήποτε" όσο και "μη βάζετε, δεν χρειάζεται". Μέχρι και ειδικά άρθρα υπάρχουν για τη χρήση τους σε αυτές τις ασκήσεις. Κυρίως μιλάω για ασκήσεις πυραμίδας/1RM ή έστω στο 90% 1RM....
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#24427 Όταν φτάνεις στα βαριά sets να βάζεις πάντα. 3 ασκήσεις χρειάζονται ζώνη: squats, deadlifts και military presses. Προτίμησε αυτές για powerlifters που είναι φαρδιές και ίδιας κατασκευής μπρος πίσω, ώστε να στηρίζεται και η "κοιλιά" σου στα δύσκολα. Αυτές που είναι για bodybuilding με φάρδος πίσω και λεπτή μπροστά δεν κάνουν αν πας για προπόνηση μέγιστης δυνάμεως.

Αν και δεν κάνω από φέτος προπόνηση μέγιστης δύναμης, ακόμη κι όταν βάζω 70kg σε Romanian dealifts για 4χ12 sets θα την ήθελα τη ζώνη για σιγουριά. Νιώθεις και πιο άνετα ως προς την πιθανότητα τραυματισμού και ως προς το αν χρησιμοποιείς σωστή τεχνική.

Ευχαριστώ.