Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:
Οι πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΝΔ γουστάρει ιδιωτικά πανεπιστήμια γιατί θεωρούν πως τους εξυπηρετούν, γι'αυτό και αυτή η θέση είναι διαχρονική για το εν λόγω κόμμα.

υπερβολικος οπως παντα.

Δεν πρόκειται για διαφήμιση του κολεγίου, αλλά για tweet που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Αδ. Γεωργιάδης. Αυτό που παρέλειψε να γράψει ο υπουργός είναι ότι πρόεδρος του BCA είναι ο Μπίλης Δασκαλάκης, ο οποίος έχει βαφτίσει τον γιο του Γεωργιάδη τον Δεκέμβριο του 2014.

https://www.documentonews.gr/article/ed ... toy-adwnh/

Ειμαι σιγουρος οτι ο Χρησταρας δεν θα βρει καποιο προβλημα με το παραπανω.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#785194 Εντωμεταξύ τι χάλι είναι αυτή η εστία?
Απίστευτο που μένουν παιδιά εκει μέσα...
Άβαταρ μέλους
By 224v
kostis20 έγραψε:Εντωμεταξύ τι χάλι είναι αυτή η εστία?
Απίστευτο που μένουν παιδιά εκει μέσα...
Έπρεπε να δεις τι όμορφη είχε γίνει το 2004 αυτη του πανεπιστημιου στην Ούλοφ Πάλμε. 6 πατώματα με 25 τετραγωνικά το κάθε δωμάτιο με λουτρό, κλιματιστικό, συνολικά 5000τμ ο όροφος με κλειστή πισίνα στο υπόγειο και ανάλογο γυμναστήριο. Εστιατόρια με ο,τι πιο σύγχρονο σε εξοπλισμό κουζίνας και χώρους εστίασης, αυτά όλα τα έκανε κουμάντο η ΓΓΝΓ, τότε. Δεν ξέρω τώρα πως έχουν καταλήξει, ξέρω μόνο ότι η πισίνα δεν λειτουργεί και είναι κρίμα.

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
Anonymous Founder έγραψε:Όπου φτωχός και η μοίρα του.
Γονεις με φοιτητές που ήρθαν να δουν που θα έμεναν τα παιδιά τους ξετρελαθηκαν. ανέβασα τη γυναίκα μου στον εκτο όροφο να δει τη θέα και ζήλεψε τους φοιτητές. Τα δικά μας είχαν αποφοιτήσει δυστυχώς και φυσικά έμεναν σπίτι μας δεν θα εδικαιουντο εκεί.
Αρκεί βέβαια να το σέβονται το κτίριο αφου το δημόσιο χρήμα το εφτιαξε.

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Νίκος Παππάς έγραψε:
Ναι. Δεν χρειάζονται ιδιωτικά πανεπιστήμια, όπως δεν χρειάζονται ιδιωτικά σχολεία, φροντιστήρια, κλπ
Θα έπρεπε να παρέχονται όλα δωρεάν σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας στο υψηλότερο επίπεδο.

Τα λεφτά στην εκπαίδευση γυρίζουν πίσω πολλαπλάσια από την πρόοδο της κοινωνίας.

Δεν θα ξεχάσω σε κάποια άλλη ζωή, που έψαχνα για μεταπτυχιακό στη Νορβηγία... Βρίσκω ένα πρόγραμμα στο πανεπιστήμιο του Μπέργκεν (αν θυμάμαι καλά) που μεταξύ του διδακτικού προσωπικού υπήρχαν 3 (ναι ΤΡΕΙΣ) καθηγητές με Νόμπελ οικονομικών. Ωχ, λέω... θα είναι πιο ακριβό από σέρβις στην Mercedes. Ψάχνω για δίδακτρα και στην ενότητα "κόστος" έχει το εξής κορυφαίο (στα αγγλικά προφανώς): Στη Νορβηγία πιστεύουμε πως η εκπαίδευση πρέπει να είναι η καλύτερη δυνατή και να είναι δωρεάν και προσβάσιμη σε όλους. Οπότε δεν χρεώνουμε δίδακτρα για τους φοιτητές από Νορβηγία, ΕΕ / EFTA.

Περιμένω να μάθω τώρα γιατί εμείς ΠΡΕΠΕΙ να ζητάμε λεφτά.

Anonymous Founder έγραψε:
Μιλάμε για το σύστημα με τις καλύτερες επιδόσεις ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και όπως διαβάζεις τα ιδιωτικά σχολεία απαγορεύεται να ζητάνε δίδακτρα; Γιατί άραγε;
:s_dance

Δεν ξέρουν αυτοί ρε! :x Χώρια που πρέπει να είναι και κομμουνισταί με αυτά που διαβάζω. :x Τί είναι αυτά με συνδικαλιστές δασκάλους;; :x :x

Επίσης, να σε ρωτήσω... Έχεις διαβάσει χαρτί με την υπογραφή της Κεραμέως ή του Μητσοτάκη που να λέει ότι θέλει να υποβαθμίσει τη δημόσια εκπαίδευση; Τί κι αν η πολιτική και οι αποφάσεις τους οδηγούν στην υποβάθμιση, αν ήσουν καλόπιστος θα ήξερες ότι αυτό μπορεί απλά να είναι μία παράπλευρη απώλεια. Για παράδειγμα, μειώνοντας τα διαθέσιμα κονδύλια για την παιδεία, θέλουν να κάνουν οικονομία, για να δώσουν στην εκκλησία. :rtfm: Τώρα, αν στην πορεία καταστραφεί η δημόσια εκπαίδευση, ε... τί να κάνουμε...

g8777 έγραψε:Μαρκο τωρα δεν ειναι και τοσο ασχημη η ιδεα περι κλωτσιδιων ε; :roll:

Μεγαλε G. :s_airkiss

Πουσαι Μαρκου.

Πετατ εκει ενα willful blindness :shifty: και στειλτον για βρουβες στον Κιθαιρωνα. :shifty:

Μην ξεχνάς ότι καταδικάζουμε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται. :rtfm: :x
Άβαταρ μέλους
By 224v
#785235 Η Νορβηγία νομίζω έχει λίγο πληθυσμό και πολλά ενεργειακά αποθέματα, και δεν έχει λαμογια να μην πληρώνουν φόρους και να κλέβουν από όπου βρίσκουν το δημόσιο.
Ίσως για αυτό σεις πρέπει να πληρώνουμε.
Αλήθεια στα πανεπιστήμια μας έχουν δίδακτρα???
Η μητέρα μου δεν τελείωσε την ιατρική γιατί η οικογένεια ξέμεινε από λεφτά. Πήγε μέχρι το τέταρτο έτος. Έχω Κομα την φοιτητικη της ταυτότητα.

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#785240 Αυτό λέμε: πως η παιδεία σε όλες τις βαθμίδες πρέπει να είναι εντελώς δωρεάν για όλους και να μην χρειάζεται να πληρώνεις. Γιατί αυτό είναι το καλό για όλους. Όσο πιο μορφωμένος ο κόσμος , τόσο το καλύτερο ( για όλους).
Οποιοσδήποτε κάνει το αντίθετο - στρέφεται ενάντια στο συμφέρον του συνόλου, για να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
markvag έγραψε:Δεν θα ξεχάσω σε κάποια άλλη ζωή, που έψαχνα για μεταπτυχιακό στη Νορβηγία... Βρίσκω ένα πρόγραμμα στο πανεπιστήμιο του Μπέργκεν (αν θυμάμαι καλά) που μεταξύ του διδακτικού προσωπικού υπήρχαν 3 (ναι ΤΡΕΙΣ) καθηγητές με Νόμπελ οικονομικών. Ωχ, λέω... θα είναι πιο ακριβό από σέρβις στην Mercedes. Ψάχνω για δίδακτρα και στην ενότητα "κόστος" έχει το εξής κορυφαίο (στα αγγλικά προφανώς): Στη Νορβηγία πιστεύουμε πως η εκπαίδευση πρέπει να είναι η καλύτερη δυνατή και να είναι δωρεάν και προσβάσιμη σε όλους. Οπότε δεν χρεώνουμε δίδακτρα για τους φοιτητές από Νορβηγία, ΕΕ / EFTA.

Περιμένω να μάθω τώρα γιατί εμείς ΠΡΕΠΕΙ να ζητάμε λεφτά.

Κάπου θα έλεγε ότι είναι ΠΑΜΠΛΙΚ.
Γιατί το μαγαζί διαθέτει και ιδιωτικά.
Τώρα γιατί οι Νορβηγοί έχουν και ιδιωτικά --> φαντάζομαι μετά τη μεσημεριανή μπουγάτσα θα φτιάξεις κάποια θεωρία.

Περιμένουμε να μάθουμε.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#785243 Για πες μας πρώτα όμως γιατί οι Φινλανδοί ΔΕΝ έχουν ιδιωτικά (μάλλον έχουν, αλλά δουλεύουν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα δημόσια).
Άβαταρ μέλους
By g8777
224v έγραψε:Η Νορβηγία νομίζω έχει λίγο πληθυσμό και πολλά ενεργειακά αποθέματα, και δεν έχει λαμογια να μην πληρώνουν φόρους και να κλέβουν από όπου βρίσκουν το δημόσιο.
Ίσως για αυτό σεις πρέπει να πληρώνουμε.
Αλήθεια στα πανεπιστήμια μας έχουν δίδακτρα???
Η μητέρα μου δεν τελείωσε την ιατρική γιατί η οικογένεια ξέμεινε από λεφτά. Πήγε μέχρι το τέταρτο έτος. Έχω Κομα την φοιτητικη της ταυτότητα.

.
Galgoespagnolthousandyardstare.jpeg

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By popolaros

:s_hang :s_hang :s_hang :s_hang
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
markvag έγραψε:Για πες μας πρώτα όμως γιατί οι Φινλανδοί ΔΕΝ έχουν ιδιωτικά (μάλλον έχουν, αλλά δουλεύουν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα δημόσια).

Στη Νορβηγία έψαχνες τελικά ή στη Φινλανδία;
:lol:

Ducks κρύο και στα δυο, κατανοώ.

Η ύπαρξη ιδιωτικών πανεπιστημίων από μόνη της δεν αποτελεί απειλή για τα δημόσια (όπως αποδεικνύει το παράδειγμα της Νορβηγίας που κατά λάθος σέρβιρες).

Οπότε το κυνήγι μαγισσών εκ των προτέρων απέναντι στα ιδιωτικά είναι λιγουλάκι μεσαιωνικό.
Δεν εκπλήσσομαι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Η ύπαρξη ιδιωτικών πανεπιστημίων από μόνη της δεν αποτελεί απειλή για τα δημόσια (όπως αποδεικνύει το παράδειγμα της Νορβηγίας που κατά λάθος σέρβιρες).

Οπότε το κυνήγι μαγισσών εκ των προτέρων απέναντι στα ιδιωτικά είναι λιγουλάκι μεσαιωνικό.
Δεν εκπλήσσομαι.

Τι ζουμε. :lol: :lol: :lol: :lol:

Πες του supervisor οτι με κατι τετοια guidelines ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

:lol: :lol: :lol: :lol: