Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Anonymous Founder έγραψε:Είναι όντως κουραστικό, σ' αυτή την περιοχή όλο επεισόδια. Θυμάμαι το 73', κάποιοι άλλοι πιτσιρικάδες πήγαν να τα βάλουν με κάτι δολοφόνους ένστολους και από τότε η ίδια ιστορία.
:s_hang

Μαρφίν & θάνος γιατί έχεις μερικά κενά μνήμης

Κατά τα άλλα, μαγαζάτορες ετοιμάζονται για πόλεμο, εταιρίες μαζεύουν ικριώματα :vava: :vava:

Λογικό ακαεφ μου :vava:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
red_monster έγραψε:Μου αρέσει που για 3 μέρες θα παραλύσει το κέντρο της Αθήνας για έναν πιτσιρικά που μπλέχτηκε σε καυγά με ένα δολοφόνο ένστολο. :metalo:

Έλα ρε monster μας βγήκες και ανάρχι να'ούμε

Εσύ και το παρεάκι σου, έχετε τα παράπονά σας, ίσως και με το δίκιο σας, η ξένη ΙΔΙΩΤΙΚΗ περιουσία όμως τι φταίει; Μαγαζάτορες μπαίνουν μέσα από τις ζημιές, αμάξια καίγονται, οι πολίτες δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν, οι τουρίστες αποπροσανατολίζονται και δεν ξέρουν τι να κάνουν κλπ κλπ.

Σε παρακαλώ λοιπόν

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#459386 sarcasm not found?

Anonymous Founder έγραψε:Είναι όντως κουραστικό, σ' αυτή την περιοχή όλο επεισόδια. Θυμάμαι το 73', κάποιοι άλλοι πιτσιρικάδες πήγαν να τα βάλουν με κάτι δολοφόνους ένστολους και από τότε η ίδια ιστορία.

ωωωω, τάπαααα... :s_crazy
Τελευταία επεξεργασία από MIXOStsi και 29 Νοέμ 2017, 17:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
red_monster έγραψε:

Μαρφίν & θάνος γιατί έχεις μερικά κενά μνήμης

Κατά τα άλλα, μαγαζάτορες ετοιμάζονται για πόλεμο, εταιρίες μαζεύουν ικριώματα :vava: :vava:

Λογικό ακαεφ μου :vava:

Το δίκιο σου βουνό. Φαντάσου τι ταλαιπωρία πέρασαν το 73' δηλαδή. Μάτι δεν κλείσαμε με τα κωλοτάνκς, έσκουζαν και τα κωλόπαιδα, ένα χάλι μαύρο.
Ακόμη το θυμάμαι. Κομμάτια ήμουν την άλλη μέρα, πήρα αναρρωτική.
:s_coffee :s_hang
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#459420 Η αρχική διατύπωση είναι σωστή...
Εσύ συνέχισες τις [edit mod]... :rtfm:

Αυτό που θα γίνει τις επόμενες μέρες είναι ανούσιο, σε καμία πολιτισμένη χώρα δεν θα γίνονταν...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#459438 μου αρεσε σημερα το psολαρισμα στη Μυτιληνη με την γενικη απεργια*.Βρηκα μονο 3 πελατες σε κατι χωρια.12 το μεσημερι ειχα τελειωσει :yahoo:

δεν μου αρεσει που θα μου γινει ο λοκος ταληρο αυριο και μεθαύριο για να τους προλάβω,και αν τους προλάβω. :rant:

* παιδες σημερα στη Μυτιληνη δεν βρηκα να αγορασω ουτε καφε.Καφε βρηκα στις 11 σε ένα χωριο 40 χλμ μακρυα. :dizzy:
Φαγητο το μεσημερι ευτυχως μεσα στο ξενοδοχειο.Ολα κλειστα,δεν μου ειχε ξανατυχει ετσι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
MIXOStsi έγραψε:Η αρχική διατύπωση είναι σωστή...
Εσύ συνέχισες τις [edit mod]... :rtfm:

Αυτό που θα γίνει τις επόμενες μέρες είναι ανούσιο, σε καμία πολιτισμένη χώρα δεν θα γίνονταν...

Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, ο οποιοσδήποτε μπορεί να διαδηλώνει. Χωρίς να καταστρέφει ή να καίει φυσικά, αν το κάνει, ας τον μαζέψουν.
Και σε πολλές άλλες χώρες έχουν γίνει αντίστοιχα ή χειρότερα επεισόδια για παρόμοια περιστατικά βίας, στις ΗΠΑ πριν λίγο καιρό κιόλας.
Αν δεν σου αρέσουν τα σχόλιά μου, δεν τα διαβάζεις, μπορείς να διαβάσεις το αρχικό σχόλιο ξανά αφού σου άρεσε τόσο.
:sleep:
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#459496 Δεν μου αρέσει που στράβωσα τη ρακέτα του τένις από τα νεύρα της αμαπλίασής μου :x . :lol:

Μου αρέσει που ξεκίνησα τη διαδικασία για recruitment σε ένα πάρα πολύ μεγάλο "μαγαζί" . Αμφιβάλλω αν θα καταφέρω να μπώ, αλλά και μόνο που πέρασα το ξεκαθάρισμα των cv το θεωρώ νίκη.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#459499 Εσενα τι σε νοιάζει mixostsi? Σάμπως κανένας μπάρμπας σου τα έχει; :rtfm:

Ο καθένας μπορεί να διαδηλώσει, μόνο που εδώ, είναι γνωστό ότι ετοιμάζονται για σπασμένα μαρμαρά και βανδαλισμούς απουσια ουσιαστικου μέτρου καταστολής :vava:

Στις πολιτισμένες χώρες, ο μαγαζάτορας του γιγάντιου καφεκοπτιου των 23m2 έχοντας χάσει το 1/3 και πλέον του τζίρου θα κληθεί να πληρώσει και τη νέα σπασμένη τζαμαρία.

Που να ήξερε ότι έτσι γινόταν το '73 και στις πολιτισμένες χώρες. Ακαεφ, την επόμενη φορά, εξήγησε του το να αναθαρρήσει :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By GTS
dimviii έγραψε:μου αρεσε σημερα το psολαρισμα στη Μυτιληνη με την γενικη απεργια*.Βρηκα μονο 3 πελατες σε κατι χωρια.12 το μεσημερι ειχα τελειωσει :yahoo:

δεν μου αρεσει που θα μου γινει ο λοκος ταληρο αυριο και μεθαύριο για να τους προλάβω,και αν τους προλάβω. :rant:

* παιδες σημερα στη Μυτιληνη δεν βρηκα να αγορασω ουτε καφε.Καφε βρηκα στις 11 σε ένα χωριο 40 χλμ μακρυα. :dizzy:
Φαγητο το μεσημερι ευτυχως μεσα στο ξενοδοχειο.Ολα κλειστα,δεν μου ειχε ξανατυχει ετσι.

Τι απεργια? Αθηνα ολα ανοιχτα ηταν.