Τώρα αν της γύρισε για οποιοδήποτε λόγο, κάτι που έκανες, κάτι που είπες, την ξενερωσες.
Οπότε απλά ρίχνεις άκυρο και πας παρακάτω. Άλλη μια που ξέφυγε.
So what. Η τελευταία είναι;
panos2171 έγραψε:Γιατί πάντα να πρέπει να έχεις την ικανότητα να διαβάσεις τι μπορεί να θέλει η κάθε πικραμένη εκείνη τη στιγμή;
kovathe έγραψε:Λολ λιγο μισογυνισμο διακρινω.....Lol κανένα ίχνος μισογυνισμου. Αυτά λένε οι εμπειρίες μου και τα βιώματά μου και απλά τα Παραθετω . Οι ελλεεινηδες είναι μια φαρα μόνες τους . Γενικά οι γυναίκες εχουν περίεργο τρόπο σκέψης αλλά οι ελλεεινηδες το έχουν πάει σε άλλο level. Για αυτό και βλέπεις τόσες και τόσες μόνες τους μια ζωή ....και 2 ζωές και 3 .....Επισης οποιοσδήποτε και οποιαδήποτε ξενερώνει με το καλημέρα δεν το κόβεις από την αρχή αν έχεις κάποιο σκοπό να προχωρήσεις επειδή μια φορά ξενερωσες. Δεν είσαι παιδάκι κακομαθημένο . Ενήλικας είσαι .
Υπαρχει ωραιος τροπος να χωθεις, να παιξεις ή απλα να κανεις παρεα.. αν εισαι λιγουρης κανει μπαμ..
Τα ανιχνευουν αυτα οι γυναικες αμεσως.... οπως και καποια σημαδια πρεπει να μπορεις να διακρινεις.
To σιγουρο ειναι οτι εχει καθε δικαιωμα να ξενερωσει για οποιονδηποτε λογο, οπως εχει και ο καθενας. Εχω ξενερωσει με τυπισσα για διαφορους λογους καμποσες φορες, ακομα και λιγο πριν το "κλεισιμο" της συμφωνιας, δεν ειναι κατι παραξενο.
Απλα το ξεχνας και πας παρακατω.
kovathe έγραψε:Και μονο η λεξη που χρησιμοποιεις για τις γυναικες... ελλεεινιδες.. βαραει καμπανακι.Το να αποριψει εμένα η κάποιον άλλο δεν με ενοχλεί καθόλου ...το να είναι μόνη όμως με τόσους και τόσους άλλους άντρες στον κόσμο εσένα δεν σου λέει κάτι ?
Και εχουν καθε δικαιωμα να ειναι μονες και να σε απορριψουν για οποιοδηποτε λογο γουσταρουν.. απλα σκεψου αν μια γυναικα σε απορριπτει και προτιμαει τον κανενα απο σενα τι λεει αυτο για σενα..![]()
Το ξενερωμα μπορει να ερθει ανα πασα στιγμη. Και καποια πραγματα ειναι deal breaker και αυτο δεν αλλαζει. Για τον καθενα μπορει να ειναι κατι διαφορετικο. Δεν μπορω να παρεαβλεψω κατι που με ξενερωνει, απλα δε θα μου κανει κουκου.. το ιδιο θα κανει και μια γυναικα, ειδικα αν μπορει να βρει καποιον αλλο ευκολα.
kovathe έγραψε:Και μονο η λεξη που χρησιμοποιεις για τις γυναικες... ελλεεινιδες.. βαραει καμπανακι.Το να αποριψει εμένα η κάποιον άλλο δεν με ενοχλεί καθόλου ...το να είναι μόνη όμως με τόσους και τόσους άλλους άντρες στον κόσμο εσένα δεν σου λέει κάτι ?
Και εχουν καθε δικαιωμα να ειναι μονες και να σε απορριψουν για οποιοδηποτε λογο γουσταρουν.. απλα σκεψου αν μια γυναικα σε απορριπτει και προτιμαει τον κανενα απο σενα τι λεει αυτο για σενα..![]()
Το ξενερωμα μπορει να ερθει ανα πασα στιγμη. Και καποια πραγματα ειναι deal breaker και αυτο δεν αλλαζει. Για τον καθενα μπορει να ειναι κατι διαφορετικο. Δεν μπορω να παρεαβλεψω κατι που με ξενερωνει, απλα δε θα μου κανει κουκου.. το ιδιο θα κανει και μια γυναικα, ειδικα αν μπορει να βρει καποιον αλλο ευκολα.
g8777 έγραψε:Τι μισογυνισμος ρε παιδια;Μπακουρι δεν είμαι (τη δεδομένη στιγμή πάντα ) (εννοείται το ότι έχω υπάρξει μπακουρι πολλές φορές ) απλά εκφέρω μια άποψη .![]()
Απλα μπακουρι ειναι ο Μπουτζι.![]()
Αναμενομενο ειναι το να φταινε οι γυναικες, που ειναι χαμηλοκωλες.
bujinkan έγραψε:Lol κανένα ίχνος μισογυνισμου.
bujinkan έγραψε:Οι ελλεεινηδες είναι μια φαρα μόνες τους .
bujinkan έγραψε:Γενικά οι γυναίκες εχουν περίεργο τρόπο σκέψης
bujinkan έγραψε:Lol κανένα ίχνος μισογυνισμου.
panos2171 έγραψε:Δεν υπάρχει λογική σε μια γυναίκα
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]