Δεν γίνεται να μην σου σηκώνεται ρε στηπου μου.
Κόρτο, καλύτερη 5άδα των Bulls ever;
Αν υποτεθεί ότι η τριπλέτα είναι καπαρωμένη από Jordan, Pippen, Rodman, ποιους 2 επιλέγεις;
Longley?
Harper?
Paxson?
Kukoc?
Grant?

mousatos έγραψε:Λαρετζάκης , δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες παίχτες του επιπέδου του αυτή την περίοδο.Επόμενη γενιά στα 27
ΝΑι, δεν είναι κάτι το εξαιρετικό αλλά στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Αυτός είναι η επόμενη γενιά της Εθνικής.
Giuseppe Busso έγραψε:
Δεν γίνεται να μην σου σηκώνεται ρε στηπου μου.![]()
![]()
Αν υποτεθεί ότι η τριπλέτα είναι καπαρωμένη από Jordan, Pippen, Rodman, ποιους 2 επιλέγεις;
Longley?
Harper?
Paxson?
Kukoc?
Grant?
Giuseppe Busso έγραψε:https://www.24segundosenblanco.es/2020/05/top-50-mejores-jugadores-de-la-historia-de-la-copa-de-europa/
Σύμφωνα με ένα δημοψήφισμα που διεξήγαγε η παραπάνω ισπανική σελίδα
αυτοί εδώ είναι οι τοπ50 μπασκετμπολίστες στην Ιστορία των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων
Corto Maltese έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:
Longley?
Harper?
Paxson?
Kukoc?
Grant?
Rose & Grant. Θα έβαζα τον Γκίλμορ αλλά δεν έχω άποψη. Βέβαια αυτή η πεντάδα δεν έχει σέντερ, γι'αυτό θέλει Γκίλμορ.
Όποιος με ξέρει καταλαβαίνει πως δεν θα ερχόταν να πάρει κάποιος το φαγητό μου χωρίς να τον πλακώσω στο ξύλο. Αν το έκανε αυτό θα τον είχα σαπίσει! Δεν θα υπήρχαν ούτε έξι πρωταθλήματα, ούτε… Air Jordan. Σας διαβεβαιώνω».
gianik έγραψε:Με αφορμή τον MJ , πιστεύετε ότι είναι ο Ν.1 ever αθλητής στον κόσμο σε ομαδικό αλλα κ ατομικό άθλημα;;;;
g8777 έγραψε:Καλά ναι, βγήκε ο καθένας τώρα για τα 15 λεπτά του. Αναμενόμενο.
Είδα χθες και τα 2 τελευταία. Δεν ξέρω, μου άφησαν την εντύπωση ότι τα ετοίμασαν με την ψυχή στο στόμα, ειδικά το ένατο έκανε κοιλιά με τον Κερ.
Νίκο, έχασε 1.5δ-2δ στον γύρο που βγήκε ο Λεκλέρκ[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]