Έλεοngs.
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
kyr80 έγραψε:Πάντως συνεχίζω να βλέπω μια πικρία, για το τι γίνεται στο 4τφ. Δεν σας άρεσε εκεί, ήρθατε-με εδώ για τους συγκεκριμένους λόγους. Γιατί να σας νοιάζει τι γίνεται πλέον εκεί;;; Γιατί η πικρία; Για τα "χαμένα ποστ"(κατά το "χαμένα χρόνια");; Για να επιβεβαιώσετε το δίκιο της επιλογής;;
Αν επιθυμείτε την δυσφήμηση του 4τφ, μια χαρά δουλειά έχουν κάνει μόνοι τους. Δε χρειάζονται βοήθεια. Το ΜΟΝΟ που πετυχαίνετε, είναι να κλικάρουν στο 4τφ. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που επιθυμείτε.
Από όταν ήρθα εδώ, έχω ανοίξει το 4τφ 20(;) φορές, μπορεί να λέω πολλές. ΟΛΕΣ ήταν μετά από παραπομπή εδώ μέσα. Και αν εξαιρέσουμε 1-2(που χρήστες κάνουν παραπομπή, για κάτι που γράφτηκε στο παρελθόν), από παραπομπές μέσω αυτού του θέματος.

IKE έγραψε:Δηλαδή ασχέτως αν κάποιους τους ενδιαφέρει το παρόν τόπικ προτείνετε να κλειδωθεί και να σβηστεί επειδή "δεν έχει νόημα".
saxon_747 έγραψε:IKE έγραψε:Δηλαδή ασχέτως αν κάποιους τους ενδιαφέρει το παρόν τόπικ προτείνετε να κλειδωθεί και να σβηστεί επειδή "δεν έχει νόημα".
Σε τι ακριβώς εξυπηρετεί η ύπαρξη του παρόντος τοπικ με τη μορφή που έχει πάρει;
< μου
trident1971 έγραψε:saxon_747 έγραψε:IKE έγραψε:Δηλαδή ασχέτως αν κάποιους τους ενδιαφέρει το παρόν τόπικ προτείνετε να κλειδωθεί και να σβηστεί επειδή "δεν έχει νόημα".
Σε τι ακριβώς εξυπηρετεί η ύπαρξη του παρόντος τοπικ με τη μορφή που έχει πάρει;
< μου
Φιλικα χτυπηματα στην πλατη ο ενας στον αλλο, επιβεβαιωση της σωστης αποφασης, συζητηση για την παλια γκομενα που ητανε παλιοθήλυκο τελικα, κλπ.
saxon_747 έγραψε:trident1971 έγραψε:saxon_747 έγραψε:IKE έγραψε:Δηλαδή ασχέτως αν κάποιους τους ενδιαφέρει το παρόν τόπικ προτείνετε να κλειδωθεί και να σβηστεί επειδή "δεν έχει νόημα".
< μου
Φιλικα χτυπηματα στην πλατη ο ενας στον αλλο, επιβεβαιωση της σωστης αποφασης, συζητηση για την παλια γκομενα που ητανε παλιοθήλυκο τελικα, κλπ.
Μα η σωστή απόφαση επιβεβαιώθηκε, δε χρειάζεται κάτι άλλο. Η παλιά γκόμενα γέρασε και πνέει τα λοίσθια.
< μου
Anonymous Founder έγραψε:Διαφωνώ για το σβήσιμο και γενικώς το θεωρώ και λάθος κίνηση γενικώς και όχι μόνον όσον αφορά αυτό το θέμα.
Το κλείδωμα το άφησα σαν εναλλακτική.
Η γνώμη μου είναι πως δεν χρειάζεται τίποτε από τα δύο, αρκεί η λήθη που αναγκαστικά θα έλθει μόλις ξεχαστούν τα εκεί γεγονότα.
Απλώς το πρότεινα γιατί κάποιοι το ζήτησαν με επιμονή.
Λάθος ή όχι, δεν ξέρω. Νομίζω πως ο ΙΚΕ έχει δίκιο.
saxon_747 έγραψε:IKE έγραψε:Δηλαδή ασχέτως αν κάποιους τους ενδιαφέρει το παρόν τόπικ προτείνετε να κλειδωθεί και να σβηστεί επειδή "δεν έχει νόημα".
< μου
IKE έγραψε:saxon_747 έγραψε:IKE έγραψε:Δηλαδή ασχέτως αν κάποιους τους ενδιαφέρει το παρόν τόπικ προτείνετε να κλειδωθεί και να σβηστεί επειδή "δεν έχει νόημα".
< μου
Το διαβάζω εγώ και χαίρομαι. Δεν είναι αρκετό?![]()
@BARHonda ο Nikos! δεν είναι καναπεδάκιας :rtf[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]