Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dstou
original 3310 που δουλεύει ακόμα;;;

:s_yes Βρίσκεται μόνιμα παρκαρισμένο στο νουλαπάκι του Ντάτσια, και συνήθως φορτίζει από τον αναπτήρα. Χρησιμοποιείται σπάνια, μια δυο φορές το μήνα, υπάρχει και άλλο τηλέφωνο, δίκαρτο, αλλά κρατάω επίτηδες το πρώτο για ώρα ανάγκης.
Ο λόγος που πήρα το νέο 3310 ήταν η ενός μηνός αυτονομία του. Η οποία στην πράξη είναι κανά 20ήμερο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#445336 :s_omg :s_omg :s_omg :s_omg :s_omg :s_omg :s_omg :s_omg

:s_omg :s_omg :s_omg :s_omg :s_omg :s_omg :s_omg

I just went full retard. :help: :help: :help: :help:

Ηλιε του Σοσιαληστικου :s_roses Μελλοντος, πες μου οτι ειναι καποιου ειδους τρολια. :s_omg
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
KiloMeater έγραψε:Δέν ξέρω αν ύστερα απο πολλα χρόνια το συνηθίσω ποτέ , αλλά έχοντας μεγαλώσει σε τσιμεντούπολη, αυτό που γίνεται εδώ πέρα κάθε φορά που μπαίνει ο χειμώνας που γεμίζει παντού πορτοκαλί χρώματα και φύλλα πεσμένα το βρισκω φανταστικό.

σας ειπα μην περιμενετε καλλιτεχνιες.... να οπως περπαταγα εδω διπλα
Εικόνα
η εκταση και η εγγυτητα ειναι που κανουν διαφορα.. οκ αμα πας σε κανα δασος το περιμενεις αλλα μεσα στην πολη ειναι αλλιως... αμα υπηρχε τροπος να δεις με κανα δορυφορο απο πανω την πολη πρεπει να ειναι καφε αυτη την περιοδο :-)
Άβαταρ μέλους
By gianik
#445570 Σορρυ αλλα δεν το ζηλευω αυτο το σκηνικο...
Νταξει για καμμια βδομαδα διακοπες το χειμωνα,ο.κ .... :lol:
Σημερα πηγαμε ξανα στο ιδρυμα Νιαρχος ,μαζεψα καμμια 7-8 πιτσιρικια που βρηκα εκει κ μαζι με τον γιο μου παιξαμε ποδοσφαιρο,στο ξεφωτο που εχει τον μεγαλο χωρο με το γρασιδι... Τα μικρα ξεσαλωσαν... .Ηλιος ,καταγαλανος ουρανος.... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#445575 kilo...zuper . Κι εγώ παίρνω τον "κουβά" και πάω μια βόλτα στα κατάφυτα βουνά της Ροδόπης σε Ελλάδα και Βουλγαρία. Πράσινα , κίτρινα ,κόκκινα φύλλα , μια μαγεία.
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 21 Οκτ 2017, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#445577 Σόρυ αλλά εγώ το ζηλεύω
Ακριβώς όπως περιγράφεται...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#445579 Χθες βράδυ γύρισα σπίτι μόνο και μόνο για να δω εκπομπή Θύρα 7 και έβαλα κλιματισμό. :dizzy:
Αν είναι δυνατόν 21 Οκτ. δηλαδή. :dizzy:
Αρρώστια είναι κι αυτό.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#445580 Καλα ,καλα....
Κοιτα μην βγει σε λιγο καιρο το βουλευμα κ ξερεις τι σημαινει αν ειναι επιβαρυντικο για τον χοντρο εεεε;;;
-------------->Β εθνικη..... :s_bye

Υ.γ
Asimov
Το εχω ξαναγραψει ,απο οπου εχω βρεθει ,μονο Βαρκελωνη ζουσα... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
gianik έγραψε:Ηλιος ,καταγαλανος ουρανος.... :inlove:
Νταξει για καμμια βδομαδα διακοπες το χειμωνα,ο.κ .... :lol:

Ααακριβώς :s_yes

Κι εγώ ζηλεύω Kilo. Εδώ κοντεύουμε να πάθουμε έγκαυμα, τέλη Οκτώβρη :rant:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#445586 Το εχω ζησει πολλες χρονιες αυτο που περιγραφει ο Κιλομετερ αλλα και εγω προτιμω τον ηλιο της Αθηνας. Και σου φτιαχνει την διαθεση και οικονομικο στην τσεπη.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#445595 Είναι πολύ ωραίο θέαμα τα πεσμένα φύλλα σε μονοπάτια και πεζοδρομια αλλά θέλω και τον οδοκαθαριστη από πίσω μου να τα μαζεύει...
Αν όμως γλυστρησω ή αν από τα βουλωμενα φρεατια από τα ξερά φύλλα πλημμυρίσει το σπίτι μου ας έρθει κάποιος να μου πει "όχι χρυσέ μου, σου αρέσει αυτή η ωραία φθινοπωρινή εικόνα..."