21 quadra έγραψε:Έχω μια απορία, ο Σαμαράς λέει ότι θα έβγαινε τέλος του μήνα από το μνημόνιο, με τι λεφτά θα πλήρωνε όλα αυτά που λήγουν τους επόμενους μήνες ?
Γιατί τον ακούω να κατηγορεί την κυβέρνηση και να φωνάζει ότι εμείς είχαμε κανονίσει να βγούμε από το μνημόνιο, μπορεί να μου πεί κανέις πως θα πλήρωνε τα ομόλογα που λήγουν ?
21 quadra έγραψε:Έχω μια απορία, ο Σαμαράς λέει ότι θα έβγαινε τέλος του μήνα από το μνημόνιο, με τι λεφτά θα πλήρωνε όλα αυτά που λήγουν τους επόμενους μήνες ?
Γιατί τον ακούω να κατηγορεί την κυβέρνηση και να φωνάζει ότι εμείς είχαμε κανονίσει να βγούμε από το μνημόνιο, μπορεί να μου πεί κανέις πως θα πλήρωνε τα ομόλογα που λήγουν ?
skous έγραψε:@Blackeyd προφανώς και δεν συμφωνωκ με το 60-40.
Άσε που πρώτα τσίμπαγαν τοποθέτηση οι 40%!!!!!
Καθόλου 40%, και όλοι να ξεκινούν από νέα βάση! Δηλαδή όλοι ξανά εξετάσεις, ανα 4 έτη.
αεροζολ έγραψε:@famas
Συμφωνουμε , λοιπον , οτι και οι δυο μας εχουμε αγνοια της επιστημονικης-τεχνικης πλευρας του θεματος.
Η διαφορα μας ειναι οτι εγω παραδεχομαι την αγνοια μου και διαβαζοντας την ανακοινωση βαζω δυο απλα ερωτηματα (ας υποθεσουμε οτι ο ΣΥΝ.ΓΕ.Μ.Ε προσπαθει να δημιουργησει εντυπωσεις , απαντηση στα ερωτηματα υπαρχει ?) , ενω εσυ επιλεγεις να δεχτεις τις αποψεις (τις οποιες οπως ειπα δεν τις ξερω) ενος γεωλογου και ενος μηχανολογου-ηλεκτρολογου (τι ακριβως ειναι ο christos dimou ?) επειδη οι ειδικοτητες τους ειναι πιο συναφεις με το θεμα απο την ειδικοτητα αυτων που εβγαλαν την ανακοινωση και οι οποιοι ειναι γεωλογοι.
ΥΓ Α, προσπαθω και να δημιουργησω εντυπωσεις ?
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]