Focusman91 έγραψε:JBT έγραψε:μετά από χρόνια και χρόνια που προσπαθεί η τύπισσα να αλλάξει τον τύπο γιατί κλασικά ο τύπος δεν ξέρει πού πάνε τα 4 και πρέπει να του τα μάθει η τύπισσα, γυρίζει η τύπισσα και τού λέειΟ JBT έβλεπε πολύ μπροστά.
- τύπε θέλω να χωρίσουμε. δεν είσαι ο τύπος που είχα γνωρίσει και ερωτευθεί τότε
βγαλμένα από τη ζωή αυτά ε
Τώρα λοιπόν που καταλάγιασε η σκόνη, οι διακοπές τελειωσαν και ξέρω ότι σας ενδιαφέρει πολύ, μαζευτείτε, θα απαγγειλω.
Τον Ιούνιο μιλήσαμε της είπα κάποια πράγματα, και είπαμε θα μαστε και οι δύο οι εαυτοί μας και θα λέμε τι μας ενοχλεί.
Ο Ιουλης πέρασε σχετικά ηρεμα.. Τον Αύγουστο πήγαμε διακοπές με ένα φιλικό ζευγάρι.
Εκεί τιναχτηκαν όλα στον αέρα.
Η κοπέλα του κολλητού μου, είπε στηνγια το Instagram ότι γενικά γίνεται καυλαντα εκεί. Αργότερα έμαθα ότι ο αδερφός της (που το χα καταλάβει εδώ και καιρό ότι δεν με συμπαθεί), της είπε "Τι |λογοκρισία| ακολουθεί ο Focusman91 στο ινστα". Μπήκε και είδε κάτι μοντέλα που έκανα follow και εκεί βαρεσε τιλτ. (Και να πεις ότι ήμουν και παιχνιδιαρης ρε γμτ)...
Στην επιστροφή στις 13/8 μου είπε ότι δεν είμαι ο Θεός που με είχε κάποτε, δεν είμαι αυτό που ψάχνει και έχω πέσει πολύ στα μάτια της.
Ανταλλάξαμε κάτι ξερά μηνύματα μέχρι τις 16/8, την πήρα μια φορά τηλέφωνο δεν το σήκωσε και ουσιαστικά έχουμε να μιλήσουμε από τότε.
Σήμερα ανακάλυψα ότι με διεγραψε κι από το φουμπου.
Δεν περίμενα να εξελισσόταν έτσι η φάση αλλά έπιασα τον εαυτό μου, να έχει περάσει τον πιο ήρεμο Αύγουστο από το 2015. Και αυτό είχε να μου πει κάτι.
< Note 8 >
diplomat έγραψε:Εγώ θα έλεγα ότι η μοναξιά είναι ένα ωραίο μέρος για να επισκέπτεσαι σπάνια και να μένεις λίγο, γίνεται όμως καταστροφικό όταν μένεις παρατεταμένα ή/και συχνά.
mikeerfol έγραψε:Ναι αλλά το μπακουρίζειν εστί φιλοσοφείν![]()
gianik έγραψε:Εν ετη 2021 να σε αφήνει λόγω follow στο insta κλπ οκ είναι τραγικό (εκ μέρους της)..επίσης τραγικό φυσικά εδώ που τα λέμε να έχεις κάνει follow κάποια μοντέλα αλλά αυτό θα το συζητήσουμε άλλη φορά..

Ωραίο quali! Μαξ pole και Χαμ δίπλα θα γίνει σφα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]