) αυτούς που ξυπνάνε πρωί ή δουλεύουν πολλές ώρες και τώρα σας γράφω έχοντας ήδη πιει τον πρώτο καφέ με μοναδικό εβδομαδιαίο οκτάωρο τα Σάββατα

) αυτούς που ξυπνάνε πρωί ή δουλεύουν πολλές ώρες και τώρα σας γράφω έχοντας ήδη πιει τον πρώτο καφέ με μοναδικό εβδομαδιαίο οκτάωρο τα Σάββατα

otso έγραψε:ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΟΙ;

DAP έγραψε:Για να ονειρευτειτε λιγακι....
Ξυπνημα το πρωι ο,τι ωρα να'ναι....Μετα το πρωινο στοχευση επισκεψης (Σ/Μ,φαρμακειο,φουρνος η χασαπης) και εκκινηση.....Μετα εδω για ενημερωση και αναζωογονηση,μετα μεσημεριανο και σιεστα.....Το απογευμα βολτουλα,επιστροφη ,απασχοληση με τα σπιτισια χομπυ και υπνος καταβουληση....Ωχ κουραση αδελφε μου....
Μου αρεσει αυτη η ζωη....Δεν μ'αρεσει οταν αρχιζουν τα προβληματα υγειας.....
gianik έγραψε:Εγώ έχω ίσως το χειρότερο ωράριο εργασίας (κυλιόμενες βάρδιες για όσους γνωρίζουν)...
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να μην έχεις ρυθμίσει το βιολογικό σου ρολόι..
gianik έγραψε:Εγώ έχω ίσως το χειρότερο ωράριο εργασίας (κυλιόμενες βάρδιες για όσους γνωρίζουν)...
δηλαδή αρχίζοντας το πρωί τις δουλειές κερδίζεις την ημέρα σου,

dstou έγραψε:Αν αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο, χωρίς δεσμεύσεις παρουσίας ή δραστηριότητας συγκεκριμένες ώρες, μέσα σε λίγο καιρό θα προσαρμοστεί με τα εξής πραγματάκια: το πρωινό ξύπνημα με το φως της μέρας στην περιοχή που διαβιεί, και τις ώρες του ύπνου που θέλει ο οργανισμός του...
QsisVTS έγραψε:Ποιας σύνταξης ρε Γιώργο;gianik έγραψε:Εγώ έχω ίσως το χειρότερο ωράριο εργασίας (κυλιόμενες βάρδιες για όσους γνωρίζουν)...
μήπως θες να πιάσουμε το θέμα της σύνταξης; ε θέλεις;
Λογικά όταν ο Χάτζαρ υπέγραψε στη Red Bull πρέπει […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]