Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#82922 Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει αυτό το βίντεο ( άσχετα από αυτόν που πέρνει τη συνέντευξη που πολλοί τον κράζουν, αα ακούσουν τον συνεντευξιαζόμενο ) και θέλουν να αποκρυπτογραφήσουν τον Βαρουφάκη αν είναι σοβαρός, καραγκιόζης, άσχετος, βλάκας, ή και εγώ δεν ξέρω τί, ας καθήσουν με ηρεμία και ψυχραιμία να το παρακολουθήσουν να δούν τι έλεγε περίπου 3 χρόνια πρίν την ανάληψη του υπουργείου οικονομίας, και αν όσα λέει είναι σωστά ή βλακείες, αυτά γιατί έχει πέσει πολλή κριτική και ειρωνεία από άτομα που μάλλον δεν έχουν παρακολουθήσει όσα λέει εδώ και πάνω από 5 χρόνια, και αν είναι ακόμα σταθερός σε αυτές τις απόψεις, εγώ θα πω ότι οι αλήθειες που λέει ξαφνιάζουν αλλά όταν κάθεται ο κουρνιαχτός αυτές είναι ακόμα εκεί και προκαλούν.

Να πέσει το βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=K-eqp-r3sTE
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#82935 Ας το έχουμε και αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ήδη συμβαίνει βέβαια με τα ανάλογα δημοσιεύματα και εκπομπές, το Ελληνικό και όχι μόνο, τέρας της διαπλοκής είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει.

http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... t&post=568
Άβαταρ μέλους
By dimviii
21 quadra έγραψε:Ας το έχουμε και αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας,

στο πισω μερος του μυαλου μας? με ειναι ολοφανερο οτι συμβαινει αυτο.
Τα παντα θα κανουν για να μην ευδοκιμησει μια αριστερη κυβερνηση.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
21 quadra έγραψε:Ας το έχουμε και αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ήδη συμβαίνει βέβαια με τα ανάλογα δημοσιεύματα και εκπομπές, το Ελληνικό και όχι μόνο, τέρας της διαπλοκής είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει.

Ελληνική διαπλοκή δεν υπάρχει χωρίς ξένες πλάτες. Το ξέραμε καιρό αυτό.
Γι αυτό λέω πως ο ανάπηρος ήταν και είναι το πιο σοβαρό λαμόγιο αυτή τη στιγμή στην ΕΕ.
Είναι κανονικό champions league λαμογιάς η ΕΕ. Με first class ομάδες, με ομάδες δορυφόρους και μπαζάκια.
Η συγκυβέρνηση του τόνυ με τον χοντρό ήταν ούτε για Δ εθνική και φυσικά πλήρως ευθυγραμμισμένη με τους εντός υπεράχρηστους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες του κώλου που διαθέτουμε ως χώρα. Οι οποίοι είναι κατάλληλοι μόνο για να ποζάρουν στα αλήστου μνήμης περιοδικά του Κωστόπουλου αγκαζέ με τις συφοριασμένες τους κυράδες. Μοιραία λοιπόν η ομάδα της πλάκας μάζευε τα μπαλάκια όποτε έπαιζε με τα τσακάλια και εντός έδρας έλεγε πως μίλησε με το θεό αλλά πάλι 5 φάγαμε :(
Ας δούμε λοιπόν τι θα γίνει τώρα και από εδώ και πέρα. Ότι έχουν λυσσάξει πολλοί μέσα έξω είναι προφανές.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#82948 Εγώ είμαι αντίθετος στις ακραίες απόψεις από όπου και αν προέρχονται, και υπάρχουν ανόητοι των άκρων σε όλες τις παρατάξεις που ζητούν τα ανέφικτα αντί να διεκδικούν τα αυτονόητα.

Σήμερα έχουμε να κάνουμε με ένα τεράστιο πρόβλημα, μου είναι αδιάφορο ποιός θα το λύσει και σε ποιόν χώρο θα ανήκει, έχουμε όμως και το κακό προηγούμενο να υπάρχουν ανάμεσα μας και να διεκδικούν την επάνοδο τους στην εξουσία όσοι δημιούργηασν αυτό το τεράστιο έλλειμα, και ακόμα χειρότερο είναι ότι έχουν και οπαδούς, και δεν λέω να χειροκροτήσουν αυτή την κυβέρνηση που ακόμα δεν έχει δείξει ( τίποτα ) αφού χτές ανέλαβαν, αυτό που λέω είναι ότι ακόμα χειροκροτάνε τους προηγούμενους που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.

Αυτό είναι σχιζοφρενικό φαινόμενο ειδικά όταν δεν αφορά άτομα βολεμένα από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, άρα μιλάμε για τυφλούς που δεν βλέπουν και κουφούς που δεν ακούνε και έχουν και μόρφωση που τους επιτρέπει να μπορούν να ξεχωρίσουν ότι 1+1=2, και όμως επιμένουν στη στήριξη των ανόητων, των κλεφτών, των απατεώνων, των διαπλεκόμενων και των φοβισμένων πολιτικών που ποτέ δεν διεκδίκησαν τίποτα για εμάς.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
BEAMS έγραψε:
21 quadra έγραψε:Ας το έχουμε και αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ήδη συμβαίνει βέβαια με τα ανάλογα δημοσιεύματα και εκπομπές, το Ελληνικό και όχι μόνο, τέρας της διαπλοκής είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει.

Ελληνική διαπλοκή δεν υπάρχει χωρίς ξένες πλάτες. Το ξέραμε καιρό αυτό.
Γι αυτό λέω πως ο ανάπηρος ήταν και είναι το πιο σοβαρό λαμόγιο αυτή τη στιγμή στην ΕΕ.
Είναι κανονικό champions league λαμογιάς η ΕΕ. Με first class ομάδες, με ομάδες δορυφόρους και μπαζάκια.
Η συγκυβέρνηση του τόνυ με τον χοντρό ήταν ούτε για Δ εθνική και φυσικά πλήρως ευθυγραμμισμένη με τους εντός υπεράχρηστους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες του κώλου που διαθέτουμε ως χώρα. Οι οποίοι είναι κατάλληλοι μόνο για να ποζάρουν στα αλήστου μνήμης περιοδικά του Κωστόπουλου αγκαζέ με τις συφοριασμένες τους κυράδες. Μοιραία λοιπόν η ομάδα της πλάκας μάζευε τα μπαλάκια όποτε έπαιζε με τα τσακάλια και εντός έδρας έλεγε πως μίλησε με το θεό αλλά πάλι 5 φάγαμε :(
Ας δούμε λοιπόν τι θα γίνει τώρα και από εδώ και πέρα. Ότι έχουν λυσσάξει πολλοί μέσα έξω είναι προφανές.

Αυτό που λές το λέει και ο Βαρουφάκης σε κάποιο σημείο στο βίντεο που έβαλα, ότι η Λαγκάρτντ πίεσε να λήξει η λιτότητα στην Ευρωζώνη και ενώ ο Σόϊμπλε αρχικά το δέχθηκε, έπεσε τηλ. από το Βερολίνο ότι θα δυσαρεστηθούν οι ψηφοφόροι τους ( το μεγάλο Γερμανικό βιομηχανικό κατεστημένο ) και υπαναχώρησε, και όπως λέει ο Βαρουφάκης η κρίση στην Ευρωζώνη είναι πολιτική, και έτσι ακριβώς είναι, και ο λόγος που η κυβέρνηση πήγε χωρίς χαρτιά και νούμερα για διαπραγμάτευση είναι γιατί πρέπει πολιτικά να πάρει το ΟΚ και όχι τεχνοκρατικά αφού δεν υπάρχουν χρήματα και δεν υπάρχει άλλο περιθώριο πίεσης στα χαμηλά εισοδήματα.

Δείτε το βίντεο, είναι 3 χρόνων και φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι σαν να μιλάει χτές, δηλαδή τα τελευταία 3 χρόνια μπαίναμε πιο βαθειά στην τρύπα και μας έλεγαν για success story, τελικά δεν βλέπουν την αλήθεια όσοι δεν θέλουν να την δούν.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
vice246 έγραψε:100 χρονια "φοβομασταν" μη τυχόν και κυβερνησει η αριστερα (εμου συμπεριλαμβανομενου)…
ειναι αντισυμβατικοι… απο δω και περα τετοιους χρειαζομαστε….

Εδώ πια ο καθένας το βλέπει ανάλογα με τα πολιτικά του (πρόσεχε ΌΧΙ κομματικά) πιστεύω.

Εγώ ας πούμε πιστεύω ότι αυτοί είναι οι τελευταίοι που χρειαζόμαστε, ακριβώς γιατί μας χαϊδεύουν τα αυτιά λέγοντας μας ότι μπορούμε να συνεχίζουμε να απαιτούμε δανεικά για να διατηρήσουμε ένα βιοτικό επίπεδο υψηλότερο όχι απλά από αυτό που κερδίζουμε, αλλά υψηλότερο ακόμα και από αυτούς που μας δανείζουν (οι οποίοι δανείζονται σε επιτόκια μεγαλύτερα από αυτά που απολαμβάνουμε εμείς).

Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι μια κυβέρνηση που θα δημιουργήσει επιτέλους τις συνθήκες που θα αυξήσουν τον πλούτο που παράγει η χώρα, μια κυβέρνηση που θα τολμήσει να εξαλείψει τις πρακτικές που τον μειώνουν.
Υπάρχουν τρόποι. Το παράδειγμα της Cosco στον Πειραιά, η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων χρυσού, η ανάπτυξη του τουρισμού μέσω προώθησης της κρουαζιέρας (για ρωτήστε τα νησιά πόσο ΔΕΝ έχουν οφεληθεί από τους "τσίπιδες τουρίστες που κατεβαίνουν κατά ορδές), η ενδυνάμωση περιφερειακών αεροδρομίων μετά από συμφωνίες με low cost αεροπορικές, το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων που θα δώσει ίσα δικαιώματα στους νέους που προσπαθούν να φτιάξουν και αυτοί την τύχη τους, το άνοιγμα όσων καταστημάτων το επιθυμούν τις Κυριακές, η μείωση στο ελάχιστο του δημόσιου τομέα, η σωστή λειτουργία των εποπτικών μηχανισμών του κράτους για την διασφάλιση της σωστής λειτουργίας της αγοράς, η εξάλειψη του φαινομένου των συνταξιούχων στα 40, 50 και 55, η εμπέδωση από τον πολίτη ότι δεν πρέπει και δεν τον παίρνει να παρανομεί...

Αυτά χρειάζεται η χώρα. Απελπισμένα. Και δεν τα είχε ποτέ, παρά μόνο σπασμωδικά και με λυσσασμένες αντιδράσεις, μέχρι και σαμποτάζ. Αυτά είναι που έχουν δημιουργήσει το υψηλό βιοτικό επίπεδο σε όσες χώρες βλέπουμε γύρω μας να ευημερούν. Και όσο αρνιόμαστε ότι αυτά είναι μονόδρομος, ότι μόνο έτσι προκόβεις, ότι μόνο έτσι μπορείς να είσαι εθνικά υπερήφανος και όχι επαίτης που πουλάει τσαμπουκά, τόσο θα βυθιζόμαστε στην φτώχεια και στην απομόνωση που θα μας φέρνει ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια.
Τελευταία επεξεργασία από Χρήστος Λάππας και 28 Φεβ 2015, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#82986 X.Λ όλα αυτά που λες τα λέει ο Υπ.Οικονομικών και ο Πρωθυπουργός, επίσης μιας και αναφέρεις τις επενδύσεις στον Πειραιά και αλλού, δεν είπαν οτι θα τις διώξουν, είπαν ότι όσες δεν έχουν ακόμα υπογραφεί θα τις επανεξετάσουν γιατί το τίμημα είναι χαμηλό και χαριστικό, αν συμφωνείς με το ξεπούλημα σε εξεφτελιστικές τιμές είσαι λάθος και δεν ενδιαφέρεσαι για τη χώρα, γιατί μας είχαν πεί ότι θα μπούν στα ταμεία 50 δίς και μπήκαν με το ζόρι 5 δις.

Αν δεν βγάζεις καντίλες και σπυράκια όταν ακούς κάτι στα πεταχτά από παπαγαλάκια δημοσιογράφους, άκου στα βίντεο τις συνεντεύξεις του υπ.οικονομικών με προσοχή όμως και μέχρι το τέλος να δείς ότι συμφωνείται απόλυτα, όλα τα άλλα είναι κομματική τύφλωση και μη αποδοχή όσων συμβαίνουν από λάθος πληροφόρηση.
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
mousatos έγραψε:Ποιά αριστερή κυβέρνηση βρε παλικάρια;
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ , ενωμένο δυνάτό.

Gilles_27 έγραψε: 27.01.2015
-οι μαυρόψυχοι ηδονιστές της κλειδαρότρυπας για το βίντεο του Σακελλαρίδη
-οι αμετανόητοι δεξιοί οτι κυβερνάει πάλι το κακό ΠΑΣΟΚ (Κουρουμπλής, Σγουρίδης, Τόσκας κλπ)
-οι λοβοτομημένοι εθνικιστές για τον Κουράκη και την Φωτίου που θέλουν την κατάργηση των παρελάσεων
-κάποιος άλλος που θα βρεθεί πάλι να με εκπλήξει....

Άργησες λίγο μουσάτε, αλλά νταξ...
Άβαταρ μέλους
By spiros
#82989 το θεμα δεν ειναι αν συμφωνουμε εμεις με τον υπουργο, το θεμα ειναι οτι στο κομμα του δεν συμφωνουν. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
spiros έγραψε:το θεμα δεν ειναι αν συμφωνουμε εμεις με τον υπουργο, το θεμα ειναι οτι στο κομμα του δεν συμφωνουν. :lol:

Αυτό άραγε το έχει καταλάβει ο quadra?

Γιατί αν όντως συμφωνεί μαζί μου, και αν όντως συμφωνεί στην πράξη και όχι στα λόγια και ο Βαρουφάκης- ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι λιγότερο κράτος, άνοιγμα της αγοράς, περισσότερη δουλειά και νοικοκύρεμα των οικονομικών, πραγματικά χαίρομαι. Απλά δεν νομίζω να χαίρονται όσοι ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ νόμισαν ότι ψήφιζαν αριστερά.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#82999 αν υπάρξει σοβαρό θέμα διαφωνίας με το κόμμα νομίζω ότι βαρουφάκης θα τη κάνει, δε θα κάτσει να τους κάνει τα χατήρια, και τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για την αναξιοπιστία ή την επικινδυνότητα του σύριζα, προς το παρόν από ότι φαίνεται έχει την ελευθερία του να κάνει τα δικά του

νομίζω ότι ο τσίπρας και αυτός τα έχουν βρει, το θέμα είναι τι γίνεται με τη βάση του κόμματος την οποία από ότι βλέπω προσπαθει ο αρχηγός τους να τη φέρει σε ισορροπία με τη πραγματικότητα, αλλά το τι θα γίνει στο τέλος μένει να φανεί
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Χρήστος Λάππας έγραψε:
spiros έγραψε:το θεμα δεν ειναι αν συμφωνουμε εμεις με τον υπουργο, το θεμα ειναι οτι στο κομμα του δεν συμφωνουν. :lol:

Αυτό άραγε το έχει καταλάβει ο quadra?

Γιατί αν όντως συμφωνεί μαζί μου, και αν όντως συμφωνεί στην πράξη και όχι στα λόγια και ο Βαρουφάκης- ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι λιγότερο κράτος, άνοιγμα της αγοράς, περισσότερη δουλειά και νοικοκύρεμα των οικονομικών, πραγματικά χαίρομαι. Απλά δεν νομίζω να χαίρονται όσοι ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ νόμισαν ότι ψήφιζαν αριστερά.

Χαζός δεν είμαι να μην το έχω καταλάβει, και αν με παρακολουθούσες θα έβλεπες ότι από την 1η στιγμή λέω ότι το πρόβλημα είναι εντός και ότι πρέπει μέσα στο 6μηνο να αρχίσει το ξεκαθάρισμα σε όσους κωλισυεργούν, φέρνουν αντιρήσεις και δεν συμφωνούν με τη γραμμή της κυβέρνησης για τη σωτηρία αλλά επιμένουν σε ανέφικτες πολιτικές και σε προεκλογικά τσιτάτα.

Ξέρεις κανέναν που από τις πρώτες ημέρες να έσωσε μια χώρα υπό χρεωκοπία ? Το στόρυ αυτό αν δεν τους ρίξουν όσοι είναι στη χοντρή διαπλοκή ( και είναι αρκετοί και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ) θα κρατήσει καιρό, χρόνια ίσως, αν τους πυροβολάμε από τώρα και δεν περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα, καλά χαιρετίσματα, το ίδιο κάνουν και τα παπαγαλάκια, κυκλοφορούν ειδήσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και ξεσηκώνουν τον κόσμο τρομοκρατώντας τον, η ΝΔ συνεχίζει στο ίδιο τρομοκρατικό σενάριο και ο χοντρός έχει χάσει την ψυχραιμία του αλλαλάζοντας μπούρδες.

Είπαμε, χαζός και κολλημένος δεν είμαι, αλλά έχω την ψυχραιμία να περιμένω για να κρίνω αντί να πετροβολώ από τις πρώτες ημέρες όπως κάνουν εδώ οι περισσότεροι.

Το έχω ξαναπεί, ότι άκουγα πριν τις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ και έβγαζα σπυριά γιατί διαφωνούσα με τις αηδίες που έλεγαν αλλά και με τις πράξεις τους, τώρα όμως βλέπω 2 τουλάχιστον άτομα Τσίπρα - Βαρουφάκη που είναι απόλυτα λογικοί στις πράξεις τους και στα λόγια τους και περιμένω το θαύμα, δεν είμαι κολλημένος ψηφοφόρος κανενός, περιμένω να βρεθεί κάποιος που θα πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα και θα φέρει τη χώρα στα ίσια, μακάρι να είναι αυτοί γιατί τελείωσε ο χρόνοα και το χρήμα να συνεχίσουμε το ψάξιμο, άλλωστε είδαμε στην π΄ραξη ότι μας τελείωσαν οι σωτήρες και τούτοι εδώ είναι η τελευταία μας ελπίδα, αλλά πρέπει και εμείς ο καθένας με τον τρόπο του να βοηθήσει και όχι να βάζει τρικλοποδιές.