Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#880356 Έχει κανείς πληρωμένο λογαριασμό σε Flightradar κλπ; Ψάχνω τις επιβατικές κινήσεις στο SKG τη περασμένη Πέμπτη (9/1), από το μεσημέρι και μετά.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#880562 Ε καλά , αναμενόμενο. Έπεσαν σε πουλιά , Off ο ένας κινητήρας. Και μετά έπεσαν και σε 2ο κοπάδι γι'αυτό προσγειώθηκε στο μισό διάδρομο όπως-όπως.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#881647 Στο βίντεο φαίνεται οτι στην προτελευταία στιγμή το ελικόπτερο προσπαθεί να κερδίσει ύψος και την τελευταία στιγμή πάει να μειώσει το ύψος ίσως επειδή την προτελευταία στιγμή είδε τον πιλότο του αεροπλάνου να ανεβάζει ύψος ταυτόχρονα .
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#881682 Περίεργο, γιατί του είπαν του ελικοπτέρου το αεροπλάνο το βλέπεις κι αυτός δεν απάντησε.
Επίσης μου φάνηκε ότι είπαν ότι βρήκαν τα μαύρα κουτιά. Τώρα λέει δεν τα βρήκαν;
Άβαταρ μέλους
By fokion
#881690 εχει πολλές λεπτομερειες ακομα το θεμα........

Ακουστε εδω μια "σουμα" οπως και τους διαλογους αυτους καθαυτους.

Ο πιλοτος του ελικοπτερου εβλεπε το αεροπλανο..... εβλεπε το σωστο ομως????

Άβαταρ μέλους
By fokion
#881691 και εδω μονο οι διαλογοι με αποτυπωση ταυτοχρονη στο χαρτη

Άβαταρ μέλους
By sknipper
#881738 Βασικά η κακιά ώρα (δύσκολο να αναγνωρίσει το σωστό αεροπλάνο με τα φώτα της πόλης) και βέβαια ότι ο ελικοπτεράς δεν έκατσε στα 200 πόδια που έπρεπε αλλά άρχισε να ανεβαίνει....
Φαίνεται ότι λόγω Λευκού οίκου και Πενταγώνου που πρέπει να εξαιρούνται για λόγους ασφαλείας οι επιλογές είναι περιορισμένες αλλά και το να έχεις διαδρομή ελικοπτέρου ακριβώς από κάτω από αεροπλάνα στην τελική προσέγγιση δεν είναι πολύ φρόνιμο...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
sknipper έγραψε: ο ελικοπτεράς δεν έκατσε στα 200 πόδια που έπρεπε αλλά άρχισε να ανεβαίνει....

Επιβεβαιώνει αυτό που υπέθεσα εγώ βλέποντας με τα βιονικά μου μάτια το αρχικό βίντεο , ανεβαίνει για να τον αποφύγει ( το προτελευταίο βήμα).
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#881760 Αν τον είχε δει όμως δεν θα έπρεπε να φύγει προς τα αριστερά (προς ανατολή) και μάλιστα από πιο πριν. Που έπρεπε να το κάνει έτσι κι αλλιώς ξέροντας ότι προς τα εκεί το αεροπλάνο θα είναι και πιο ψηλά.
Ραντάρ έχουνε να βλέπονται ή υπάρχει χαμός από παράσιτα λόγω πόλης-αεροδρομίου κλπ;