Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
otso έγραψε:οι κυπριακες ειναι spunta αιγυπτιακες πλυμενες ... .... αντιθετα οι τουρκικες spunta μιας και ο ελληνας δεν τρωει και τιποτα αλλο απο spunta που παει με ολα , ... ... ειναι οπως πρωτου μαθετε και πηγαινετε στον βασιλοπουλο και παιρνετε σπουντα τσιπρου , η μανα σας πηγαινε στον μπακαλη για φασολια και ηξερε την ποκιλια αν ειναι βραστερα και απο που ηρθαν .

Το ότι ο Έλληνας τρώει σπούντα οφείλεται στους παραγωγούς που προτιμούν να καλλιεργούν αυτές έναντι άλλων ποικιλιών λόγω απόδοσης. Αυτό βρίσκουν οι άνθρωποι (και σε καλή τιμή) αυτό λοιπόν συνήθως τρώνε.

Μια που έγινε κουβέντα για πατάτες, πήρα σήμερα γυρνώντας στο σπίτι ένα τσουβαλάκι πατάτες Αρχάγγελου από παραγωγό.
Με αφορμή τη συζήτηση, τον ρώτησα για την ποικιλία και μου είπε ότι είναι melody.

Για τα 9 κιλά πλήρωσα 5 ευρώ. Είχε και λίγο πιό μικρές στα 3 ευρώ. Μια χαρά και χωρίς φελάχους. :lol:

Α, να συμπληρώσω ότι περνώντας μετά από τον Μασούτη είδα ότι τις κυπριακές τις είχε "προσφορά" 1,09€/kg. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#386077 Σκλαβενιτης στο εμπορικό Μακεδονία.
Γεμάτα τα ράφια του και ελάχιστα φτηνοτερος σε πολλά είδη από τον Μασουτη.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#386090 μεγαλο ανοιγμα πλεον του Σκλαβενιτη. Θα βρει τον μπελα του ο Μασουτης τωρα

< >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
cosneo έγραψε:Σκλαβενιτης στο εμπορικό Μακεδονία.

Ράφια γεμάτα αλλά κόσμο δεν βλέπω...

bibendum έγραψε:μεγαλο ανοιγμα πλεον του Σκλαβενιτη. Θα βρει τον μπελα του ο Μασουτης τωρα

Καλό αυτό! Εμάς μας ενδιαφέρει να υπάρχει ανταγωνισμός.
Καλός ο Μασούτης αλλά τον τελευταίο καιρό έπαιζε μπάλα μόνος του. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
bibendum έγραψε:μεγαλο ανοιγμα πλεον του Σκλαβενιτη. Θα βρει τον μπελα του ο Μασουτης τωρα

< >

Μπορούσες να πεις ότι "θα τα βρει σκούρα ο Μασούτης τώρα" αλλά νομίζω ότι ήδη είναι εξαιρετικά υπο-φωτισμένος. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#386120 Στην Καλαματα που ημουν 2 απο τα 3 Carrefour εγιναν Σκλαβενιτης. Το ενα με μιση ταμπελα δουλευε ηδη. Το αλλο την Μεγαλη Δευτερα τους πηγαν τα ψυγεια, Μεγαλη Τεταρτη ανοιξε για το κοινο.
Κοσμο πολυ και στα δυο οπως κια χαμογελαστο προσωπικο, λογικο να ειναι χαρουμενοι που επιτελους δεν θα εχουν την αβεβαιοτητα που ειχαν.

Απο το 3ο δεν ετυχε να περασω τις μερες που ημουν κατω.
Άβαταρ μέλους
By gakost
#386124 Γενικά αν πας σε "παλιό" Σκαλβενίτη θα δεις ότι το προσωπικό είναι εξυπηρετικό και χαμογελαστό. Καμία σχέση με τους αντίστοιχους του Μαρινόπουλου (όταν δούλευε) ήταν εμφανής η διαφορά. Λένε ότι είναι πολύ καλός εργοδότης..... Μακάρι να συνεχίσει
Άβαταρ μέλους
By cosneo
Pitt έγραψε:
cosneo έγραψε:Σκλαβενιτης στο εμπορικό Μακεδονία.

Ράφια γεμάτα αλλά κόσμο δεν βλέπω...

Ισχύει. Με όσους έχω μιλήσει δεν ξέρουν καν ότι λειτουργεί.
Από στόμα σε στόμα η ενημέρωση.
Επίσημη έναρξη δεν έχει γίνει βέβαια για να διαφημιστει.

Παλιά έλεγαν για σιωπηρη συμφωνία μεταξύ Σκλαβενιτη και Βσιλοπουλο με Μασουτη στον καταμερισμο τους στην χώρα. Αν ισχύει δεν ξέρω...

Ο Μασουτης πάντως ακόμα και τώρα επενδύει σε ανακαινισεις. Πολλά λεφτά του έφυγαν για το Grand στην Καλλιδου και τώρα βλεπω φτιάχνουν και τα μικρά της Τούμπας.
Άβαταρ μέλους
By markvag
funkyreverend έγραψε:

< >

Μπορούσες να πεις ότι "θα τα βρει σκούρα ο Μασούτης τώρα" αλλά νομίζω ότι ήδη είναι εξαιρετικά υπο-φωτισμένος. :lol:

Τι εννοείς;;; :hmmm:

cosneo έγραψε:Επίσημη έναρξη δεν έχει γίνει βέβαια για να διαφημιστει.

Θα γίνει στα κοντά. :s_yes

cosneo έγραψε:Παλιά έλεγαν για σιωπηρη συμφωνία μεταξύ Σκλαβενιτη και Βσιλοπουλο με Μασουτη στον καταμερισμο τους στην χώρα. Αν ισχύει δεν ξέρω...

Ισχύει. Τώρα πλέον δεν ξέρω τι παίζει...
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
markvag έγραψε:
funkyreverend έγραψε:

< >

Τι εννοείς;;; :hmmm:

Κυριολεκτώ, ότι σε φωτισμό και διακόσμηση κάνουν πολύ κακή δουλειά. :lol: Μου θυμίζουν συχνά χαλκιδικιώτικα μινι-μαρκετ και σκέφτομαι εποχές ΠΑΣΟΚ, Θωμά Βουλινό, BMW 315, Yugo 55άρι το καλό...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#386134 Αυτό ακριβώς, ακόμα κι εγώ που είμαι άσχετος με το αντικείμενο ξέρω ότι υπάρχει ολόκληρη επιστήμη για το πώς τοποθετούνται τα προϊόντα, μου κάνει εντύπωση που δεν το έχουν ψάξει λίγο παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#386140 Μεγάλη Πέμπτη και επίσκεψη στο πρώην Καρφούρ του Γέρακα όπου μέχρι πέρσι ψωνίζαμε εκεί από τότε που άνοιξε γιατί μας βόλευε.

Τα ράφια γεμάτα και ακόμα βάζανε, οι τιμές ειδικά στο αρνί πολύ καλύτερες από τα παλαιότερα μαγαζιά του Σκλαβενίτη, 5.65 kg και καλό αρνί Ελληνικό με πράσινη σφραγίδα, μάλλον το κάνουν για να μαζέψουν πάλι τον κόσμο, 1-2 φορές που είχα πάει στη διάρκεια της κρίσης του Μαρινόπουλου το πάρκινγκ ήταν άδειο, προχθές ήταν σχεδόν γεμάτο σαν τις παλιές καλές ημέρες, το προσωπικό ήταν το παλιό του Μαρινόπουλου αλλά ήρεμοι πλέον αφού έληξε η περιπέτεια τους και νιώθουν ασφάλεια με την νέα εργοδοσία.

Μακάρι να κερδίσει το στοίχημα ο Σκλαβενίτης ( η οικογένεια ) γιατί τρώει ψωμί πολύ κόσμος που δουλεύει στην επιχείρηση του.
Άβαταρ μέλους
By babakos
#386145 Ιδια θετική εικόνα αποκόμισα και εγώ από το ανακαινισμένο κατάστημα Σκλαβενίτη (πρώην Carrefour-Μσρινόπουλος) στο Avenue στο Μαρούσι.
Άβαταρ μέλους
By RXristos
gakost έγραψε:Γενικά αν πας σε "παλιό" Σκαλβενίτη θα δεις ότι το προσωπικό είναι εξυπηρετικό και χαμογελαστό. Καμία σχέση με τους αντίστοιχους του Μαρινόπουλου (όταν δούλευε) ήταν εμφανής η διαφορά. Λένε ότι είναι πολύ καλός εργοδότης..... Μακάρι να συνεχίσει

Εδώ θα διαφωνήσω κάθετα τουλάχιστον για το κατάστημα που είναι κοντά στο σπίτι μου και ο λόγος που πατάω σπάνια και μόνο αν θέλω κάτι οπωσδήποτε που δεν το βρίσκω σε ΑΒ ή My market, είναι το κακομούτσουνο προσωπικό. Ύφος και συμπεριφορά δημόσιου υπαλλήλου, σου χτυπάει η κότα τα προϊόντα και ταυτόχρονα μιλάει με την από πίσω συνάδελφο γιατί κανονίζουν για τον καφέ τους, καλά, καλησπέρα καλημέρα δεν υπάρχουν, ούτε που σε κοιτάνε. Γενικά μια σφιχτόκωλη εξυπηρέτηση σε όλα τα πόστα!! Και επειδή τον συμπαθώ πάρα πολύ ως επιχείρηση τον Σκλαβενίτη έχω σκεφτεί μέχρι και email παραπόνων να στείλω στα κεντρικά.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#386148 Χωρις να θελω να γινω μαντης κακων αλλα ( τουλάχιστον στο Γερακα που εχω Ιδιαν αποψη ) δεν γινεται να κρατησει ο Σκλαβενίτης όλα τα σουπερμάρκετ που εχει....
και είναι 4.... και το ένα τεραστιο, το πρωην καρφουρ...
2 από τα 4 είναι στον ιδιο δρομο - Κλεισθενους σε αποσταση 1 με 2 χλμ μεταξυ τους
επεισεις το ένα από αυτά - αυτό προς την Πεντελη εχι και αυτό κοντα του άλλο ( στη Γερακα ) για να πεις ότι το καρφουρ καλυπτει την κατω μερια και ένα άλλο την επανω προς πεντελη...