Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#267438 δεν θυμάμαι που είχα πετύχει κάτι που πήγαινε:
η λέξη ομοφοβικός είναι ηλίθια. δεν φοβάσαι κάτι, είσαι απλά |λογοκρισία|.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
dimik έγραψε:
21 quadra έγραψε:Για τον 14χρονο που έκοψε τον λαιμό του - φίλου - του τι έχετε να πείτε ?

Περίπτωση bullying με τραγικές συνέπειες , τι να πούμε, λίγο πολύ όλοι δεχθήκαμε και όλοι κάναμε στα σχολικά μας χρόνια... :oops:

ε μανία με το bullying :lol:

στα παιδικά μας χρόνια σε τέτοιες ηλικίες δε κόβαμε τους λαιμούς μας με τα μαχαίρια, εδώ κάτι πήγε πολύ στραβά
Άβαταρ μέλους
By dimik
QsisVTS έγραψε:
dimik έγραψε:
21 quadra έγραψε:Για τον 14χρονο που έκοψε τον λαιμό του - φίλου - του τι έχετε να πείτε ?

Περίπτωση bullying με τραγικές συνέπειες , τι να πούμε, λίγο πολύ όλοι δεχθήκαμε και όλοι κάναμε στα σχολικά μας χρόνια... :oops:

ε μανία με το bullying :lol:

στα παιδικά μας χρόνια σε τέτοιες ηλικίες δε κόβαμε τους λαιμούς μας με τα μαχαίρια, εδώ κάτι πήγε πολύ στραβά

καλά το ότι δεν τύχαμε σε κανέναν με ήδη επιβαρυμένη ψυχολογία που θα έφτανε εκεί δεν σημαίνει ότι όλα ήταν καλά.

Τα κλωτσομπουνίδια που έπεφταν τότε πάντως ήταν ομηρικά :inlove:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#267463 λογικό το βρίσκω, όχι τώρα που ακούω κάτι κυράδες να λένε "πήρε η κυρά κατίνα το παιδί της από το σχολείο γιατί έπεσε θύμα bullying" :slap:

ναι πάρτο να το προστατέψεις , να σου βγει ντιντής στο τέλος

τουλάχιστον μέχρι και τα δικά μου χρόνια γυρνούσες με μελανιές σπίτι και δε ρωτούσε κανείς τίποτα

αλλά το να κάνεις χρήση όπλου είναι άλλο θέμα και ακόμα και αν κάνεις το να έχεις στόχο να σκοτώσεις είναι επίσης άλλο θέμα όπως και πολλή συζήτηση θέλει το αν έχεις επίγνωση (ειδικά σε μικρή ηλικία) τι μπορεί να κάνει ένα όπλο, γιατί μαχαίρια και σιδερομπουνιές έχουν βγάλει διάφοροι και χρησιμοποιήσει, αλλά όχι για να σκοτώσουν
Άβαταρ μέλους
By Scotch
21 quadra έγραψε:Και στο Παρίσι χτές υπήρχε περίεργο επεισόδιο με ομηρία αστυνομικού και της οικογενείας του και θανάτους

Ευτυχώς τη γλίτωσε το 3χρονο αγοράκι τους (το οποίο έμεινε ορφανό βέβαια... :( )
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:λογικό το βρίσκω, όχι τώρα που ακούω κάτι κυράδες να λένε "πήρε η κυρά κατίνα το παιδί της από το σχολείο γιατί έπεσε θύμα bullying" :slap:

Tι λες ρε κιούση;;;; :dizzy: Έλεος δηλαδή...

QsisVTS έγραψε:τουλάχιστον μέχρι και τα δικά μου χρόνια γυρνούσες με μελανιές σπίτι και δε ρωτούσε κανείς τίποτα

και αυτό ήταν καλό;;;; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#267525 Πόσο πιθανό είναι να πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, όμως αφου ο δράστης πεθαίνει να τρέχει χαλαρά το ISIS να αναλάβει ευθύνη για να αυξήσει το βαθμό γαματοσύνης;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
markvag έγραψε:και αυτό ήταν καλό;;;; :dizzy:

και καλό και κακό, εντάξει μη ξεφύγουμε, αλλά ούτε και πολύ καλό είναι να είσαι σε διαρκή προστασία

εγώ πάντως μικρός και δέχτηκα πολύ τραμπούκισμα και έκανα πάρα πολύ εκεί που με έπαιρνε και έχω περάσει και εποχές που φοβόμουν να βγω από το σπίτι μου γιατί θα μάζευα πάρα πολλές, εντάξει ανθρώπινα είναι όλα αυτά.. :hmmm:

από ένα σημείο και μετά παύουν να σε απασχολούν
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#267536 O κόσμος των παιδιών πάντα ήταν σκληρός αλλά τα τελευταία χρόνια έχει απογειωθεί, και πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού να έχουμε ότι δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει κάθε άτομο όταν νιώσει ότι είναι κολλημένο με την πλάτη στον τοίχο.

Υπάρχουν άτομα που γεννιούνται με την προδιάθεση της βίας και άτομα που γίνονται βίαια από την πίεση της κοινωνίας, της οικογένειας, των συνθηκών.

Μου κάνει εντύπωση ότι επί δύο χρόνια που γινόταν αυτή η ιστορία όπως είπε ο μικρός, κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι τι παίζεται μεταξύ τους ? Ούτε γονιός ούτε δάσκαλος ?
Άβαταρ μέλους
By pro
21 quadra έγραψε: Ούτε γονιός ούτε δάσκαλος ?

Κατα κανονα, οι δασκαλοι αδιαφορουν και οι γονεις αντι να μαζεψουν τα βλασταρια τους ζητανε και τα ρεστα.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
pro έγραψε:
21 quadra έγραψε: Ούτε γονιός ούτε δάσκαλος ?

Κατα κανονα, οι δασκαλοι αδιαφορουν και οι γονεις αντι να μαζεψουν τα βλασταρια τους ζητανε και τα ρεστα.

Πολύ σωστά !
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:
markvag έγραψε:και αυτό ήταν καλό;;;; :dizzy:

και καλό και κακό, εντάξει μη ξεφύγουμε, αλλά ούτε και πολύ καλό είναι να είσαι σε διαρκή προστασία

εγώ πάντως μικρός και δέχτηκα πολύ τραμπούκισμα και έκανα πάρα πολύ εκεί που με έπαιρνε και έχω περάσει και εποχές που φοβόμουν να βγω από το σπίτι μου γιατί θα μάζευα πάρα πολλές, εντάξει ανθρώπινα είναι όλα αυτά.. :hmmm:

από ένα σημείο και μετά παύουν να σε απασχολούν

Δεν αντιδρούν όλοι με τον ίδιο τρόπο... όπως δυστυχώς είδαμε τις προάλλες... :sorry:

Δεν μιλάμε για διαρκή προστασία, αλλά σαφέστατα το να φοβάσαι να βγεις από το σπίτι σου ειναι πρόβλημα, με το οποίο πρέπει ν' ασχοληθούν γονείς και δάσκαλοι... :)
Άβαταρ μέλους
By Pitt
markvag έγραψε:
QsisVTS έγραψε:λογικό το βρίσκω, όχι τώρα που ακούω κάτι κυράδες να λένε "πήρε η κυρά κατίνα το παιδί της από το σχολείο γιατί έπεσε θύμα bullying" :slap:

Tι λες ρε κιούση;;;; :dizzy: Έλεος δηλαδή...

Επειδή βλέπω ότι διαφωνείς με τον Κιούση, θεωρείς ότι ότι η λύση στο πρόβλημα bullying είναι να πάρει κανείς το παιδί του από το σχολείο; :hmmm:

QsisVTS έγραψε:τουλάχιστον μέχρι και τα δικά μου χρόνια γυρνούσες με μελανιές σπίτι και δε ρωτούσε κανείς τίποτα

και αυτό ήταν καλό;;;; :dizzy:

Απλώς δεν είχε νόημα η ερώτηση. :lol:

Όταν ήμουν παιδί, από την άνοιξη έως το φθινόπωρο τα γόνατά μου ήταν μονίμως πληγωμένα. Όλα τα παιδιά είχαμε όχι αμυχές, αλλά πληγές με καύκαλο από τα πεσίματα στα χώματα. Παίζαμε και οι τρικλοποδιές έπεφταν σύννεφο. Δεν τρέχαμε στην μαμάκα μας, παρά μόνο αν άνοιγε κανένα κεφάλι και δεν μπορούσαμε να το σταματήσουμε μόνοι μας για να συνεχίσουμε το παιχνίδι. Να ρωτήσει λοιπόν η μαμάκα “που γρατζουνίστηκες παιδάκι μου” δεν είχε καν νόημα...

Δεν πεθάναμε, μια χαρά περνούσαμε και πολύ καλύτερα από το παιδάκι που σήμερα παίζει arcade κολλημένο σε μια οθόνη και τρέχει να ανοίξει το φαρμακείο μόλις στραβοκόψει μια παρανυχίδα.