Αναφέρθηκα στην δική μου εκδοχή του ιδανικού καθημερινού προγράμματος εργασίας.
Έγραψα ότι στην πράξη υπάρχουν πολλά που απαιτούν χρόνο.
edit Με πρόλαβε
Zorz έγραψε:junior gt έγραψε:κατά τις δύο γυρνάς, κοιμάσαι κάνα επτάωρο, οκτάωρο και κατά τις δέκα δουλειά.
7-8 ώρες ύπνος;
Εργένης και με τρία τέσσερα ποτάκια στο κεφάλι?
Και λίγες ειναι.
Αλλιώς κάθε μέρα δεν το αντέχεις.
R21
Και για να είμαστε on-topic μου αρέσει πολύ που έσφιξαν τα λουριά από ότι λέει ο Deleted User 1 και άρχισε να εφαρμόζεται η εργατική νομοθεσία!!!
Αν μπορούσα θα πήγαινα γραφείο από τις 7.
Δυστυχως δεν μπορώ να πάω προπόνηση στις 7 γιατί μετά δεν προλαβαίνω την δουλειά.
Σχολαω βέβαια 2 φορές την εβδομάδα 14:30 και τις υπόλοιπες 17:30, ο αδερφός μου από την άλλη εχει ελεύθερη προσέλευση από 7:30-9.
Κατά τα αλλα
Μ αρέσει που από σήμερα ξεκινάω και πάλι μουσική

< >
Deleted User 1 έγραψε:Κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμάσω πρόγραμμα ξύπνημα-πρωινό-γυμναστική-δουλειά. Θεωρώ ότι δε θα αντέξω αλλά οκ, έτσι για τη δοκιμή. Ίσως όταν σπάει ο διάολος κάνα ποδάρι και βρεθώ να συζώ και να κάνω ζωή μικροαστού, να το δοκιμάσω. Γι' αυτή την περίπτωση πάντως νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το κολυμβητήριο. Ούτε τρεξίματα, ούτε βάρη, ούτε τίποτα.
Επειδή πηγαίνω 2 καθημερινές απογεύματα και 1 Σάββατο πρωί στις 8 κολυμβητήριο, οι διαφορά στις επιδόσεις και στην όρεξη την υπόλοιπη μέρα είναι χαωτική.
Το θέμα είναι να βρεις κάτι που ανοίγει από τις 6 ώστε να έχεις χρόνο για προπόνηση-μπάνιο-πρωινό.
Deleted User 1 έγραψε:Εγώ το βλέπω σαν μία καλή ευκαιρία να σταματήσει η καθυστερημένη λογική του "οποιος κάθεται περισσότερο στο γραφείο είναι ο πιο δουλευτεράς".
Α, γεια σου!
Απ' το στόμα σου και στου Ελ επιχειρηματία το αυτί!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

< >
Deleted User 1 έγραψε: Ίσως όταν σπάει ο διάολος κάνα ποδάρι και βρεθώ να συζώ και να κάνω ζωή μικροαστού.....
Τωρα δλδ τι ζωη κανεις;
gianik έγραψε:Dan BilzerianDeleted User 1 έγραψε: Ίσως όταν σπάει ο διάολος κάνα ποδάρι και βρεθώ να συζώ και να κάνω ζωή μικροαστού.....
Τωρα δλδ τι ζωη κανεις;
< >
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
gianik έγραψε:Deleted User 1 έγραψε: Ίσως όταν σπάει ο διάολος κάνα ποδάρι και βρεθώ να συζώ και να κάνω ζωή μικροαστού.....
Τωρα δλδ τι ζωη κανεις;
Αστού σκέτο. Χωρίς το "μικρο".