EDDIE_147 έγραψε:Καλά μόλις διάβασα το άγχος αποκατάστασης στα 29 ένιωσα έτσι

GTS έγραψε:Σε ποιο χωριο ειναι καλυτερα απο την Θεσσαλονικη;
mousatos έγραψε:Πάντως η κοπέλα μια χαρά κάνει σχέδια για τον εαυτό της μόνο . Εξωτερικό και μετά δικαστικός, σε άλλη πόλη πιθανόν.
mirage έγραψε:Δεν εχω βεβαια καταλάβει γιατί πρέπει η μετακόμιση να είναι στο Νέο Κόσμο.

drdino έγραψε:Αν ξεπεράσεις το trigger του "δεν το έχουν καταφέρει οι ίδιοι" θα δεις ότι έχω δίκιο.
Σε χαλάει δηλαδή ότι η "γυναίκα" θέλει να σε αλλάξει σιγά σιγά (πιο σεξιστικό πεθαίνεις) αλλά δεν σε χαλάει ότι θέλεις να αποκόψεις την κοπέλα από την οικογένειά της ή να την αλλάξεις εσύ από το πώς έχει συνηθίσει να λειτουργεί. Αυτό δεν είναι αλλαγή, όοοοχι, μόνο οι "γυναίκες" το κάνουν αυτό.
Κανείς δεν είπε ο focusman να μην ζήσει τη ζωή γκομενίζοντας αν είναι αυτό που θέλει, αλλά αυτό απέχει από το να γκομενίζει παράλληλα. Σε αυτήν την περίπτωση δεν χρειάζεται μια σταθερή σχέση την οποία ο σύντροφος την βλέπει σοβαρά. Ή τέλος πάντων, αν το έχουν ξεκαθαρίσει ότι έτσι λειτουργούν κι οι δύο κι είναι οκ με αυτό, κανένα πρόβλημα.
drdino έγραψε:Πάνω χέρι/κάτω χέρι σε σχέση δύο ανθρώπων: δεν σχολιάζω άλλο καθώς διαφωνώ ολοκληρωτικά με τέτοια θεώρηση.
Ε απο αυτο συμβαν καταλαβαινουμε ολοι (ή σχεδον ολ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]