Dodger έγραψε:Ναι, θα περαστεί από πάνω ένα βερνίκι μόνο στην επιφάνεια του τραπεζιού.
Ωραία δουλειά
Απλά το πεύκο δεν είναι τόσο πριμιουμ ξύλο όπως τα άλλα και δεν κάνει να βρέχεται.
Fiat Panda 7,6l/100km
Dodger έγραψε:Ναι, θα περαστεί από πάνω ένα βερνίκι μόνο στην επιφάνεια του τραπεζιού.
και απαιτουσαν μακρυ στελεχος κατι που δεν ειχα
PaNick67 έγραψε:....Πριν λεει την πρωτη χρηση πρεπει να ορισουμε την σκληροτητα του νερου-------> να παρουμε λεει τηλεφωνο στην ΕΥΔΑΠ να μας την πουνΧαχαχα, καλό αυτό. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, πάρε ένα τηλέφωνο, μπορεί να είναι στάνταρ απαίτηση και να έχουν τιμές. Μαγνητοφώνησε τη συνομιλία όμως, θέλουμε να το ακούσουμε! Δες και μήπως λένε τίποτα στο site τους, ρώτα και κανένα ΑΙ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sknipper έγραψε:PaNick67 έγραψε:....Πριν λεει την πρωτη χρηση πρεπει να ορισουμε την σκληροτητα του νερου-------> να παρουμε λεει τηλεφωνο στην ΕΥΔΑΠ να μας την πουνΧαχαχα, καλό αυτό. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, πάρε ένα τηλέφωνο, μπορεί να είναι στάνταρ απαίτηση και να έχουν τιμές. Μαγνητοφώνησε τη συνομιλία όμως, θέλουμε να το ακούσουμε! Δες και μήπως λένε τίποτα στο site τους, ρώτα και κανένα ΑΙ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλά γενικά από το πόσο εύκολα αφρίζει το σαπούνι σου όταν πλένεσαι ή πόσα άλατα πιάνουν τα πιάτα, οι βρύσες, οι καφετιέρες μπορείς να υποπτευτείς αν το νερό είναι μαλακό ή σκληρό. Το πόσο σκληρό όμως....
bill33 έγραψε:https://www.skroutz.gr/c/2456/Parelkomena-Filtron-Neroy/f/1061563/test-anichneysis.html
https://www.watertech.gr/blog/posts/ski ... pQ-rGeO-ae
Σίγουρα δεν έχει ήδη ταινία για τεστ στο σακουλάκι με τα παρελκόμενα;
PaNick67 έγραψε:Πριν λεει την πρωτη χρηση πρεπει να ορισουμε την σκληροτητα του νερου-------> να παρουμε λεει τηλεφωνο στην ΕΥΔΑΠ να μας την πουν
Δεν νομιζω οτι εχει σκληρο νερο η Αθηνα, δεν βλεπω δυσκολια στο αφρισμα, αλατα πολλα, να χαλανε βρυσες και τετοια.
Dimitris_P έγραψε:Υπάρχει καμία σιλικόνη που αν την ανοίξεις να κρατάει επ'απειρον εφόσον της έχεις κλείσει το καπάκι; Όλες ξεραίνονται. Η χρήση που κάνω είναι σπάνια, μπορεί λίγο στα πολλά χρόνια.
bill33 έγραψε:[Συνήθως δεν ξεραίνεται πιο κάτω απο το σπείρωμα.
Εγώ σιλικόνη και αφρό πολυουρεθάνης τα θεωρώ μιας χρήσης.Δεν διατηρούνται για δευτερη φορά.

Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]