Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#711160 Εικόνα

Police officers patrol alongside a steel wall at Evros river, near the village of Poros, at the Greek -Turkish border, Greece, Friday, May 21, 2021. An automated hi-tech surveillance network being built on the Greek-Turkish border aiming at detecting migrants early and deterring them from crossing, with river and land patrols using searchlights and long-range acoustic devices.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#712068 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#712408 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
Giuseppe Busso έγραψε:Πειραιάς Βοτσαλάκια σήμερα

Εικόνα

εχω δει σκουπιδότοπο που ήταν πιο καθαρός!! :x
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#713328 Ναι, είναι από ομάδα φβ του Πειραιά.
(Εν τω μεταξύ είναι Φρεαττύδα. Μικρό το κακό)
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#713342 Μου φαίνεται απόλυτα λογικό να είναι έτσι η παραλία.
Σκεφτείτε μόνο το τι σκουπίδι καταλήγει στην θάλασσα από τα ρέματα, ή από τους δρόμους ύστερα από νεροποντές. Προφανώς λόγω των ανέμων, αρκετά από αυτά ξεβράστηκαν στον Πειραιά.

Αντίστοιχα στην Θεσσαλονίκη, επειδή πολλοί αγρότες και ψαράδες πετάνε ότι σκουπίδια μπορεί να φανταστεί κανείς στο δυτικό μέτωπο του Θερμαϊκού κόλπου, πολλές φορές όταν πιάνει Βαρδάρης αρκετά από αυτά καταλήγουν στις απέναντι ακτές του κόλπο. Συν φυσικά το ότι σκουπίδι κατεβάζουν τα μεγάλα ποτάμια της περιοχής και τα σκουπίδια από την πόλη που καταλήγουν στην θάλασσα.

Εικόνα
https://www.thessmou.gr/news/2742826/thessalonike-paralia-1-chlm-skoupidotopos-ston-demo-thermaikou

Εικόνα
https://www.thessnews.gr/article/119650/skoupidotopos-i-paralia-tis-peraias-foto
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#713344 Δεν μου κάνει εντύπωση πόσο άχρηστος λαός είμαστε. Εδώ στο πάρκο της γειτονιάς που είναι μια κλανιά βλέπω πεταμένες μάσκες, χάρτινα ποτήρια καφέ, σπασμένα μπουκάλια μπύρας (κρίμα για τα σκυλάκια κιόλας) και απαυδώ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#713345 Αυτή η βρωμιά των ακτών, έρχεται από την θάλασσα και όχι από την ξηρά. Βέβαια, κάποιος τα πέταξε όλα αυτά κάποια στιγμή στην θάλασσα και αυτή τα ξέβρασε. Από εκεί και μετά, είναι υποχρέωση και του δήμου να καθαρίζει και τις ακτές.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Dimitris_P έγραψε:Δεν μου κάνει εντύπωση πόσο άχρηστος λαός είμαστε. Εδώ στο πάρκο της γειτονιάς που είναι μια κλανιά βλέπω πεταμένες μάσκες, χάρτινα ποτήρια καφέ, σπασμένα μπουκάλια μπύρας (κρίμα για τα σκυλάκια κιόλας) και απαυδώ.
+γόπες τσιγάρων ΠΑΝΤΟΥ.
Αφού είναι ζώα...

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:Αυτή η βρωμιά των ακτών, έρχεται από την θάλασσα και όχι από την ξηρά. Βέβαια, κάποιος τα πέταξε όλα αυτά κάποια στιγμή στην θάλασσα και αυτή τα ξέβρασε. Από εκεί και μετά, είναι υποχρέωση και του δήμου να καθαρίζει και τις ακτές.

Δες το Seaspiracy στο νέφλι
Άβαταρ μέλους
By georgetz
Giuseppe Busso έγραψε:Πειραιάς Βοτσαλάκια σήμερα

Εικόνα

μαζεύεται κόσμος στα βοτσαλάκια τα βράδια, κάτι Τριτες - Πέμπτες όπως παλιά ?