Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#442777 Μου αρεσει το απογευματινός στη δουλειά μετα απο 10 χλμ τρεξιμο και αντισυμβατικό καφε για τα 47 λεπτα οδηγηση για τη δουλεια

.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#442856 Χαχαχαχαχχ. Πιο πιθανόν να στράβωσε απο τη βαρεμάρα :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#443443 Μου αρέσει που έχουν μπει οι μπόμπιρες σε μια ψιλορέγουλα(δε θέλω να το ματιάσω). Μου αρέσει ο πρώτος καφές που ήπια με τον έναν από τους δύο, σήμερα το πρωί. Αυτός κοιμόταν βέβαια, αλλά για 40 ολόκληρα λεπτά δε με ενόχλησε κανείς. Μου αρέσει που από αύριο κλείνει μέχρι 1/1/18 το επαγγελματικό νούμερο στο κινητό, και θα λειτουργεί μόνο το προσωπικό.

Δεν μου αρέσει το 2ήμερο ρεπό της νταντάς. Που συνδυάζεται με την απουσία της πεθεράς μου στο εξωτερικό. 48 συνεχόμενες ώρες δεν ξεκόλλησαν από πάνω μας τα μικρά. Όχι πως δεν απολαμβάνω τις στιγμές, αλλά 1 ώρα να πάω για κολύμπι στη θάλασσα, την ήθελα.

Και τέλος δεν μου αρέσει που μετά από 20κάτι χρόνια δεν θα πάω διακοπές. Δεν ξέρω πως θα ηρεμήσουν τα νεύρα μου.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#443450 welcome στο club των no-συγγενών. Εχει τα καλά του, έχει τα στραβά του.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#443456 Ποιο είναι αυτό το club??

Ένα από τα καλά του "εγκλεισμού", είναι ότι έχω δει τόση μπάλα και μπάσκετ, όσο όταν ήμουν φοιτητής.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#443465 Έχοντας την μικρη που τη μεγαλώνουμε 2 χρόνια τώρα αποκλειστικά 99.9 % του χρόνου εγώ + γυναίκα (με την αναλογία συνύπαρξης να είναι στο 30 / 70 αντίστοιχα), δεν έχεις τα "off topic" ερεθίσματα μιας γιαγιάς / παππού / συγγενικού ή μή προσώπου που μπορεί / χρειάζεται να πάρει τη θέση ενός γονιού, που μπορεί να αποσυντονίζουν /καλομαθαίνουν (ή κακομαθαίνουν) ένα παιδι. Είναι κάτι που μακροπρόθεσμα εκτιμάς, βέβαια σε μεγαλύτερη ηλικία.

Αν εξαιρέσω τη βόλτα στο κέντρο τώρα που άρχισε η μικρή παιδικο σταθμο, είχαμε να πιω με τη γυναίκα ένα καφε 1 ώρα κέντρο Σαλονικη 2 χρόνια+.

Τώρα στη 2ετία, πρώτη φορά θα τολμήσουμε την πρώτη μας εκδρομή, σε 15 - 20 μέρες, σε ένα προορισμό χωρις συγγενείς/φίλους, (ορεινή Ναυπακτία, μείνετε συντονισμενοι σε οικογενειακό road trip).
Άβαταρ μέλους
By g8777
#443468 Στο πρώτο παιδί κουτσά στραβά ένα ζευγάρι θα επιβιώσει (πύρρειος νίκη βέβαια) και χωρίς έξωθεν βοήθεια συγγενολογιου. Τα μεγάλα ζόρια ξεκινάνε από το δεύτερο και έπειτα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#443473 Το προσυπογράφω αυτό. Να τολμήσω να πω επίσης πως αν είναι και αγόρια (και μάλιστα ζωηρά)... you ain't seen nothing yet.

< >
Άβαταρ μέλους
By kyr80
JimClark έγραψε:Έχοντας την μικρη που τη μεγαλώνουμε 2 χρόνια τώρα αποκλειστικά 99.9 % του χρόνου εγώ + γυναίκα (με την αναλογία συνύπαρξης να είναι στο 30 / 70 αντίστοιχα), δεν έχεις τα "off topic" ερεθίσματα μιας γιαγιάς / παππού / συγγενικού ή μή προσώπου που μπορεί / χρειάζεται να πάρει τη θέση ενός γονιού, που μπορεί να αποσυντονίζουν /καλομαθαίνουν (ή κακομαθαίνουν) ένα παιδι. Είναι κάτι που μακροπρόθεσμα εκτιμάς, βέβαια σε μεγαλύτερη ηλικία.

Αν εξαιρέσω τη βόλτα στο κέντρο τώρα που άρχισε η μικρή παιδικο σταθμο, είχαμε να πιω με τη γυναίκα ένα καφε 1 ώρα κέντρο Σαλονικη 2 χρόνια+.

Τώρα στη 2ετία, πρώτη φορά θα τολμήσουμε την πρώτη μας εκδρομή, σε 15 - 20 μέρες, σε ένα προορισμό χωρις συγγενείς/φίλους, (ορεινή Ναυπακτία, μείνετε συντονισμενοι σε οικογενειακό road trip).
Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό. Ήδη έχουμε πάρει νταντά. Και σε συνδυασμό με την πεθερά μου, η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη. Βέβαια με δίδυμα, δεν είχαμε επιλογές. Και με εμένα να δουλεύω όλη μέρα, πλην ύπνου. Που και αυτόν τον έχασα , γιατί τη νύχτα έχουμε από έναν.

Νυχτερινή έξοδος δεν έχει παίξει ακόμα. Αλλά και ημερήσια απόδραση στην πόλη κάναμε κάποιες φορές, και για δουλειά έπρεπε να λείψουμε μαζί. Βασικά, ψάχνουμε νέο διαμέρισμα στην πόλη, οπότε αναγκαστικά πηγαίνουμε μαζί.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#443499 Τα βλέπω, και ανεβάζω....

+αλλαγή χώρας, σοκ
+στη νέα χώρα τα μικρά δε μιλάνε λέξη (γρί)
+κανένα φίλο
+24/7 παρέα με τους γονείς , μόνο και αποκλειστικά
+ με τα παιδιά παραμάσχαλα να στήσεις σπιτι ... να πας να διαλέξεις έπιπλα πχ...Αχαχα..

Anyway, αυτα παλαιότερα, τώρα μεγαλώσανε και κάθονται και μονα τους σπιτι άμα θελουμε να βγούμε για δουλειές κτλ
Άβαταρ μέλους
By red_monster
KiloMeater έγραψε:Τα βλέπω, και ανεβάζω....

+αλλαγή χώρας, σοκ
+στη νέα χώρα τα μικρά δε μιλάνε λέξη (γρί)
+κανένα φίλο
+24/7 παρέα με τους γονείς , μόνο και αποκλειστικά
+ με τα παιδιά παραμάσχαλα να στήσεις σπιτι ... να πας να διαλέξεις έπιπλα πχ...Αχαχα..

Anyway, αυτα παλαιότερα, τώρα μεγαλώσανε και κάθονται και μονα τους σπιτι άμα θελουμε να βγούμε για δουλειές κτλ

Πως μπορείς να γράψεις κόσμια το "η πουτς@ που πρέπει να φάγανε δεν περιγράφετε ;" :lol: