Dimitris_P έγραψε:Θα έχεις inside infoΝαι μένει να στείλω κανέναν ξάδερφο στις άλλες 2 Big4

< >
Dimitris_P έγραψε:Θα έχεις inside infoΝαι μένει να στείλω κανέναν ξάδερφο στις άλλες 2 Big4

JimClark έγραψε:Έχοντας την μικρη που τη μεγαλώνουμε 2 χρόνια τώρα αποκλειστικά 99.9 % του χρόνου εγώ + γυναίκα (με την αναλογία συνύπαρξης να είναι στο 30 / 70 αντίστοιχα), δεν έχεις τα "off topic" ερεθίσματα μιας γιαγιάς / παππού / συγγενικού ή μή προσώπου που μπορεί / χρειάζεται να πάρει τη θέση ενός γονιού, που μπορεί να αποσυντονίζουν /καλομαθαίνουν (ή κακομαθαίνουν) ένα παιδι. Είναι κάτι που μακροπρόθεσμα εκτιμάς, βέβαια σε μεγαλύτερη ηλικία.Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό. Ήδη έχουμε πάρει νταντά. Και σε συνδυασμό με την πεθερά μου, η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη. Βέβαια με δίδυμα, δεν είχαμε επιλογές. Και με εμένα να δουλεύω όλη μέρα, πλην ύπνου. Που και αυτόν τον έχασα , γιατί τη νύχτα έχουμε από έναν.
Αν εξαιρέσω τη βόλτα στο κέντρο τώρα που άρχισε η μικρή παιδικο σταθμο, είχαμε να πιω με τη γυναίκα ένα καφε 1 ώρα κέντρο Σαλονικη 2 χρόνια+.
Τώρα στη 2ετία, πρώτη φορά θα τολμήσουμε την πρώτη μας εκδρομή, σε 15 - 20 μέρες, σε ένα προορισμό χωρις συγγενείς/φίλους, (ορεινή Ναυπακτία, μείνετε συντονισμενοι σε οικογενειακό road trip).

KiloMeater έγραψε:Τα βλέπω, και ανεβάζω....
+αλλαγή χώρας, σοκ
+στη νέα χώρα τα μικρά δε μιλάνε λέξη (γρί)
+κανένα φίλο
+24/7 παρέα με τους γονείς , μόνο και αποκλειστικά
+ με τα παιδιά παραμάσχαλα να στήσεις σπιτι ... να πας να διαλέξεις έπιπλα πχ...Αχαχα..
Anyway, αυτα παλαιότερα, τώρα μεγαλώσανε και κάθονται και μονα τους σπιτι άμα θελουμε να βγούμε για δουλειές κτλ

George Russell is set to start from the back of th[…]
https://www.facebook.com/reel/1908969930072581/?s=[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]