mjacob έγραψε:j.marr έγραψε:Πορείες τα λένε ακόμα.![]()
πως θα έπρεπε να τα λένε;
Περίπατος αξιοπρέπειας, βάδην αλληλεγγύης, βόλτα αντίδρασης ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
mjacob έγραψε:j.marr έγραψε:Πορείες τα λένε ακόμα.![]()
πως θα έπρεπε να τα λένε;
kacey έγραψε:j.marr έγραψε:meanwhile:Γ. Βαρουφάκης: Ο κόσμος δεν θέλει λεφτά ή δουλειές, θέλει αξιοπρέπεια
http://www.capital.gr/News.asp?id=2240425
![]()
![]()
Μετα τους thesmi, το "συμβολαιο", τη "γεφυρα", τα ραχηλιαρικα, θα δουμε σε λιγο και τα αξιοπρεπευρω.

BEAMS έγραψε:leonp έγραψε:Panosss έγραψε:Σόιμπλε: Υπό άσχημους όρους το ραντεβού της ελληνικής κυβέρνησης με την πραγματικότητα
Η συμφωνία του 2012 για την ελάφρυνση του χρέους δεν ισχύει πια, λέει γερμανική πηγή - Αντιφατικά μηνύματα από το Βερολίνο
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/02/2015 23:17 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 08:27
Νέος κόλαφος για την Αθήνα: Η συμφωνία για ελάφρυνση του χρέους, που είχε επιτευχθεί το Νοέμβριο του 2012 στο Eurogroup, έχει χάσει την ισχύ της. «Αυτό που ισχύει πλέον είναι η συμφωνία της προηγούμενης Παρασκευής» έλεγε σήμερα στο Βερολίνο κυβερνητική πηγή. «Και σε αυτήν αναφέρεται ρητά, ότι η Ελλάδα θα αποπληρώσει τα χρέη της εμπρόθεσμα και εξ ολοκλήρου σε όλους τους δανειστές».
Δεν έχετε βαρεθεί; Εγώ πάντως βαρέθηκα, δεν βλέπω κανένα λόγο να παραμείνουμε στο ευρώ.
Βασικά, δεν βλέπω λόγο ύπαρξης του ευρώ.
Αν μας διώξουν από την ΕΕ και την ευρωζώνη, το δάνειο κάθε χρόνο θα διπλασιάζεται.
Κάθε χρόνο θα μας ζητούν να πληρώνουμε τα διπλά ή τριπλά ή παραπάνω.
Ανάλογα με το πόσα εκατομμύρια δραχμές θα κάνει μια φρατζόλα.
Πολύ έξυπνη κίνηση η επιστροφή στη δραχμή.
Ναι βέβαια. Τον τρίτο χρόνο θα χρωστάμε τα τριπλά, τον τέταρτο τα δεκαπλά και τον πέμπτο θα χρωστάμε όχι μόνο στους γνωστούς αγνώστουςαλλά και σε όλο τον αστερισμό των θηρευτικών κυνών.
Βλέπω είσαι γνώστης των πτωχεύσεων χωρών στο σύγχρονο κόσμο. Γιατί δεν μας περιγράφεις και σκηνές αποκάλυψης τύπου Ελεύθερη ώρα; Πες καμιά συμβουλή για το πως θα αντιμετωπίσουμε τον Αρμαγεδώννα μετά; Κρίμα είναι. Μην αφήνεις το κοινό ανενημέρωτο.
manosky έγραψε:mjacob έγραψε:wat?
Ο λαός ζει για την επιστροφή των ηγετών του.
manosky έγραψε:Τον έχει εξορίσει η χούντα Σαμαρέλου.
Σύντομα όμως......
Ο μάρτυρας υποστήριξε πως ενημερώθηκε προφορικά από τον ίδιο τον υπουργό να ερευνήσει το cd και να εντοπίσει τους 20μεγαλοκαταθέτες και το συνολικό ποσό της λίστας. "Το τελευταίο τρίμηνο του '10 μου έδωσε το cd. Αδυνατώ να θυμηθώ ακριβώς το πότε γιατί γενικώς φοράω κοντομάνικα και δεν μπορώ να προσδιορίσω το χρόνο.Ηταν μια δουλειά σαν όλες τις άλλες. Δεν μου είπε ποτέ ότι είναι εμπιστευτικό ή να προσέχω. Ασχολήθηκα με αυτό την ίδια μέρα και είδα ότι περιελάμβανε πολλά αρχεία, πάνω απο 2000".
Πρόεδρος: Αυτό δεν μας λέει τίποτα. Εδώ παίζουμε μεταξύ 2059 και 2062. Γιατί κάποιος είπε στη Βουλή ότι το cd ήταν άλλο από αυτό που δόθηκε μετά.
Μάρτυρας: Τα άνοιγα ένα ένα και μου πήρε μια εβδομάδα. Δεν είδα ονόματα γιατί το μάτι πήγαινε κατευθείαν στα ποσά και μετά έψαχνα που αντιστοιχούσαν αυτά.
Πρόεδρος: Ποιά ήταν η μεγαλύτερη κατάθεση;
Μάρτυρας: 500.000.000 δολάρια.
Πρόεδρος: Υπάρχουν τέτοιες καταθέσεις...; το μικρότερο;
Μάρτυρας: 20.000.000 ευρώ
Πρόεδρος: Μάλιστα... φτωχαδάκια ήταν....
"Μου είπε να το διαγράψω και το έκανα"
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον Γ. Αγγελόπουλο,παρέδωσε το αποτέλεσμα στη γραμματεία και μετά διέγραψε απ' τον υπολογιστή του τα επίμαχα αρχεία, όπου τα είχε αντιγράψει "για λόγους ευκολίας". Ο πρώην υπουργός "μου είπε να το διαγράψω και το έκανα. Θα το έκανα ούτως ή άλλως γιατί είχα τελειώσει τη δουλειά μου. Μου είπε να το κάνω για λόγους ασφαλείας", ενώ αργότερα ο Γ. Παπακωνσταντίνου τον ρώτησε για το σύνολο του ποσού, το οποίο ήταν περίπου δύο δισ. δολάρια, από τα οποία τα μισά ανήκαν στους μεγαλοκαταθέτες.
Εισαγγελέας: Και πού το διαγράψατε το αρχείο, δεν θα μπορούσε να ανακτηθεί;
Μάρτυρας: Στην πληροφορική όλα γίνονται...

manosky έγραψε:Ισχύει η παραφιλολογία ότι 500 εκατομμύρια κάτι είχε η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε κάποια λίστα;
Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]