Έχει σπάσει το κάτω/μέσα τζαμί, αυτό με τα κουμπιά, και έχω πάρει ανταλλακτικό. Ξέρει κάποιος τι είδους κόλλα χρειάζεται? Ρωτάω στην αντιπροσωπεία αλλά με γράφουν.
όλα ωραία.
μέχρι που άρχισε το διαολάκι να βαράει πάνω του παιχνίδια και να γεμίζει χαρακιές

είναι θέμα βερνικιού ή να το χωνέψω πως θα γίνει σουρωτήρι;
egobrain έγραψε:πέρασα 2 χέρια σατινέ βερνίκι διαλύτη σε ξυλινο τραπεζακι σαλονιού.
όλα ωραία.
μέχρι που άρχισε το διαολάκι να βαράει πάνω του παιχνίδια και να γεμίζει χαρακιές
Χωνεψε το.
Ή δώσε πίσω το διαολακι
Εγγύηση δεν έχει;
Fiat Panda 7,6l/100km

Βασίλη είναι τσίλικο μωρέ, με τα νερά του ξύλου κλπ, άμα το κρύψω χάθηκε η ουσία του :/
egobrain έγραψε:Νίκο εσένα τι σε είπε η αντιπροσωπεία;
/
Εμένα είχε τζάμι από πάνω, μέσα στο πλαίσιο αλλά τζάμι.
Οπότε βρήκα ένα αφρώδες πλαστικό φύλλο πάχους 3χιλ και το έντυσα γύρω γύρω αφού έβαλα ένα MDF να καλύψω το γυαλί.
Ο Ταλιμπάν μου μέχρι 2 χρόνων μέχρι και επάνω καθόταν και όταν πέρασε η περίοδος των κοπανηματων και τα έβγαλα, το τραπέζι ήταν σαν καινούργιο.
Fiat Panda 7,6l/100km
egobrain έγραψε:πέρασα 2 χέρια σατινέ βερνίκι διαλύτη σε ξυλινο τραπεζακι σαλονιού.
όλα ωραία.
Θα έπρεπε να το είχες ήδη χωνέψει...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

ΝΠ, απο μπροστα κουκλα απο πισω πανουκλα. Βρηκα πατεντα για να κανω τα κοψιματα ακριβως 45 μοιρες: σφιγγω το ξυλο πανω στο μεταλλικο τριγωνο (speed square, εχει ονομα αυτο στα ελληνικα?) και το τριβω με γυαλοχαρτο μεχρι να ισιωσει εντελως. Για να συνδεσω τα 4 κομματια χρησιμοποιησα κατι λεπτα μεταλλικα ελασματα με 2 τρυπες που μου ειχαν περισσεψει και ξυλοκολλα. Αλλα ειναι τοσο λεπτο το ξυλο (9μμ νομιζω) που οι κοντυτερες βιδες που βρηκα (12μμ) εβγαιναν απο την αλλη, οποτε εβαλα απο 2 ροδελες σε καθε βιδα, εξ'ου και η πανουκλα, ειναι μια αηδια απο πισω
Τις βιδωσα υπο κλιση προς τα εξω σε σχεση με την ενωση, ωστε να τραβηξουν τα 2 κομματια οπως σφιγγουν. Δεν ειναι τελειως επιπεδο το αποτελεσμα, αν το ακουμπησεις σε ενα τραπεζι το καταλαβαινεις.
Εχεις καμια αλλη ιδεα για να ενωσω τα 4 κομματια? Θελω να κανω μια δυο κορνιζες ακομα, λιγο μεγαλυτερες. Αυτη ειναι περιπου 30x20.
Αν χρησιμοποιουσες κορνιζα θα εκαναν οι βιδες μιας και ειναι τουλαχιστον 12 χιλ παχος, αν και οβερκιλ, τα 9 που χρησιμοποιησες ειναι αρμοκαλυπτα;
Fiat Panda 7,6l/100km
10 ε κανει
προχθες το πηρα πρεπει να εχω καρφωσει χιλια
https://www.pimenidis.gr/εργαλεία-χειρός/καρφωτικά/3-σε-1-καρφωτικό-συρραπτικό-χειρός-hsg1405/
otso έγραψε:οτι κανουν οι κορνιζαδες καρφωτικο
10 ε κανει
προχθες το πηρα πρεπει να εχω καρφωσει χιλια
https://www.pimenidis.gr/εργαλεία-χειρός/καρφωτικά/3-σε-1-καρφωτικό-συρραπτικό-χειρός-hsg1405/
Αυτο ειναι για να βαλεις σιτες σε τελαρα και για να παιζεται εσεις τους μαστροχαλαστηδες
Οι κορνιζαδες εχουμε τετοιο

που καρφωνει απο πισω γκραφες σχηματος

σε διαφορα μηκη.
Fiat Panda 7,6l/100km