εχεις φλερταρει καμμια; σαν χαρακτηρες πως ειναι ;ειναι υποτακτικες και υπακουες η φιδια κολοβα ;σε εχουν καλεσει σε κανενα σπιτι; υπαρχουν φτωχοι; κομμουνιστες; προξενια; θα επαιρνες μια απο κει αμα σου εκαναν προξενιο ; δινουν προικα;
αυτα τα λιγα . αν δεν ξερεις ολες τις απαντησεις ρωτα.
τωρα που το σκεφτομαι εκει ολοι οι πονοι απο υγρασιες θα εξαφανιζονταν πρεπει να ειναι τελειως ξηρο το κλιμα εκει κατω.
ΥΓ: θέλω κα γω να διαβάσω τις απαντήσεις
otso έγραψε:πες και μια φορα τι καιρο κανει, πας για μπανιο; πως ειναι οι θαλασσες; εχει καρχαριες; κανουν ηλιοθεραπεια εκει; εχει ξαπλωστρες; καφε φραπε στο χερι οι μουσουλμανες; κανουν μπανιο με μαγιο η μπαινουν με τις βρακες οπως στην τουρκια;
εχεις φλερταρει καμμια; σαν χαρακτηρες πως ειναι ;ειναι υποτακτικες και υπακουες η φιδια κολοβα ;σε εχουν καλεσει σε κανενα σπιτι; υπαρχουν φτωχοι; κομμουνιστες; προξενια; θα επαιρνες μια απο κει αμα σου εκαναν προξενιο ; δινουν προικα;
αυτα τα λιγα . αν δεν ξερεις ολες τις απαντησεις ρωτα.
τωρα που το σκεφτομαι εκει ολοι οι πονοι απο υγρασιες θα εξαφανιζονταν πρεπει να ειναι τελειως ξηρο το κλιμα εκει κατω.
-Μπάνιο έχω κάνει μόνον σε πισίνα. Κοντά στην Ντόχα, δεν επιτρέπεται το μπάνιο σε πολλά σημεία και όπου επιτρέπεται συνήθως είναι ιδιωτικές. Οι περισσότεροι πάνε για μπάνιο πιο μακριά. Καρχαρίες δεν νομίζω πως έχει.
-Οι μουσουλμάνες κάνουν μπάνιο με στολή δύτη. Ακόμη και στην πισίνα. Έχω πετύχει φάσει η δυτικές να είναι με το μπικίνι και οι έρμες οι μουσουλμάνες (ακόμη και τα κοριτσάκια) να είναι με την στολή του δύτη και σκουφάκι στα μαλλιά εννοείται. Και να είναι και Ιούλιος και το νερό να είναι σχεδόν... βραστό! Γενικώς, οι πιστοί μουσουλμάνοι έχουν ένα θέμα με το γυμνό δέρμα των γυναικών τους. Δεν θέλουν να το βλέπουν οι άλλοι. Και φυσικά την πατάνε αυτές στο τέλος...
-Οι ντόπιες είναι απλησίαστες. Και είναι λογικό, γιατί τις κρατάνε οι ντόπιοι για τον εαυτό τους. Δεν είναι πολλές και αυτοί θέλουν και 3-4 ο ένας. Επομένως θα κρατήσουν όλες τις ντόπιες και θα εισάγουν και μερικές από όμορες χώρες (βλέπε Συρία, Ιράν, Ιορδανία, λιγότερο Αίγυπτο, έχουν κι αυτοί τις προτιμήσεις τους). Τις ίδιες εισαγωγές κάνουν και οι Σαουδάραβες λογικά... Κοινώς, ο δυτικός δεν θα μιλήσει σχεδόν ποτέ με Καταριανή, εκτός αν πιάσει φιλίες με ντόπιους, αυτό είναι γενικά δύσκολο και πρέπει να είσαι πολλά χρόνια εδώ και σε καλό πόστο.
-Σε σπίτι ντόπιων γενικώς, δεν έχω πάει, ξαναλέω, λίγοι θα έχουν αυτή την τιμή και όχι εγώ που είμαι επισκέπτης. Το αφεντικό μου, υποθέτω ναι. Αν είναι υποτακτικές δεν ξέρω λοιπόν, δεν έχω σφυρίξει και σε καμία τίποτε για να μάθω... Γενικώς, αν είναι για γκόμενες εδώ, δεν ασχολείσαι με ντόπιες, μόνον με τις υπόλοιπες. Οι πιο εύκολες είναι οι φιλιππινέζες, κατά κοινή ομολογία. Αλλά οι περισσότρες δεν είναι και ωραίες. Τα πιο ωραία μωρά που έχω δει, είναι από Ταϊλάνδη και γενικώς προς τα εκεί. Προίκα δεν δίνουν και εγώ εδώ κάτω ούτε να παντρευτώ θέλω, ούτε να μείνω. Αν το ήθελα, θα ήταν πολύ εύκολο το δεύτερο, και εύκολο το πρώτο αν ψάξω σε Άπω Ανατολική προέλευση.
-Φραπέ δεν ξέρω, πάντως τα Costa cafe σερβίρουν κάτι σε espresso.
-Φτωχοί υπάρχουν, αλλά είναι οι μετανάστες που δουλεύουν με ένα κομμάτι ψωμί και μένουν σε άθλιες συνθήκες κάποιοι από αυτούς. Οι ντόπιοι είναι όλοι πλούσιοι και όσοι εργάζονται, είναι επικεφαλής σε εταιρείες ή υπουργεία ή κρατικές εταιρείες. Οι ντόπιες δεν δουλεύουν συνήθως. Ακόμη και η αστυνομία ή ο στρατός, δουλεύει με μετανάστες από αραβικές χώρες.
-Κομμουνιστές δεν έχει.
-Το κλίμα είναι χάλια. Εκτός από πολλή ζέστη έχει ΚΑΙ πολλή υγρασία. Γενικώς όλο το χρόνο έχουν ανοιχτό το A/C παντού. Εγώ βέβαια το κλείνω όταν μπορώ...

Έχω ξαναπεί πως εγώ αρνούμαι διαρκώς δουλειές με πολλαπλάσια χρήματα από αυτά που παίρνω τώρα. Σ' αυτή την ζωή, υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από τα λεφτά. Αν δεν είχα καθόλου δουλειά, φυσικά και θα το σκεφτόμουν, αλλά τώρα, για κανένα λόγο.
Νομίζω ότι το Dubai από τα λίγα που βλέπω από yt είναι σούπερ αν έχεις και λεφτά βεβαίως.
Anonymous Founder έγραψε:- μπλα μπλα
-Κομμουνιστές δεν έχει.
-μπλα μπλα
Παράδεισος δλδ!