Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By makis_kanatselis
#126374 Εμ ετσι γινεται...στη γιορτη της μαμας κοσμοιστορικες εκδηλωσεις και στου μπαμπα ευχομαστε μεταξυ μας οι πατεραδες. Χρονια μας πολλα.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#126405 Εγω τα γενεθλια μου τα κανω με του γιου μου. Δυο μερες διαφορα στο μηνα γεννησης εχουμε. Απλα βαζω τους δικους μου που ερχονται να ευχηθουν στο παιδι να ευχονται και σε μενα.
Ανεπισημα!!! :ninja:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
spyros.s έγραψε:...εγώ έχω γενέθλια, επέτειο γάμου την μέρα της γιορτής του πατέρα! Beat this! :iconcool:

Πολύχρονος, να ζήσετε και να είμαστε όλοι καλά (οι μπαμπάδες) :yahoo: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
spyros.s έγραψε:...εγώ έχω γενέθλια, επέτειο γάμου την μέρα της γιορτής του πατέρα! Beat this! :iconcool:

Τρεις τουρτες δηλ! :)
Άβαταρ μέλους
By gianik
#135069 Παραλια Βουλας , στην παιδικη χαρα διπλα στο Νοτος..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By gianik
#135179 Σαν να λέει εισερχεσθαι με δική σας ευθύνη...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#135180 Ρε σεις μηπως ανησυχειτε υπερβολικα?
Ποτε αρχισαν οι παιδικες χαρες να "πιστοποιούνται"? Τα παιδακια πριν τι εκαναν?
Άβαταρ μέλους
By gianik
#135182 Δεν έχεις κ πολύ άδικο Θοδωρή , όμως παλιά είχε 2 κούνιες , μια τραμπάλα κ μια τσουλήθρα , τώρα είναι γεμάτες διάφορα καλουδια κ εν πασει περίπτωση καλό είναι να πιστοποιούνται..(συν του ότι τα πιτσιρικια είναι πιο μαμοθρευτα τώρα, παλιά κυκλοφορούσαν ξυπολυτα..)
Άβαταρ μέλους
By trident1971
giannik1977 έγραψε:Δεν έχεις κ πολύ άδικο Θοδωρή , όμως παλιά είχε 2 κούνιες , μια τραμπάλα κ μια τσουλήθρα , τώρα είναι γεμάτες διάφορα καλουδια κ εν πασει περίπτωση καλό είναι να πιστοποιούνται..(συν του ότι τα πιτσιρικια είναι πιο μαμοθρευτα τώρα, παλιά κυκλοφορούσαν ξυπολυτα..)

και τωρα μωρε μπορει να κυκλοφορησει ξυπολητο το πιτσιρικι, δοκιμασε και θα δεις. Παρε ενα καφε, κατσε εκει και αστο να λυσσαξει να ξεδωσει μιση ωρα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#135199 Τώρα που λέτε για ξυπόλυτα, χθες βράδυ έβγαλα ένα γυαλάκι από το πόδι του μεγάλου μου που τσίμπησε σε οργανωμένη παραλία. Εντάξει, δεν έπαθε και τίποτα αλλά θα μπορούσε να είναι χειρότερα.