Όταν κατηγορούσε το κωλόσογο και η υπόλοιπη ακροδεξιά συμμορία της ΝΔ τον Τσίπρα πως διώχνει την Uber, η εταιρία αυτή χρημάτιζε πολιτικούς για να πάρει άδεια να λειτουργεί στις χώρες τους...

< >

NiTse έγραψε:Τι βλέπουμε;;
popolaros έγραψε:Βρε κοίτα κάτι συμπτώσεις....Ερε και άλλες συμπτώσεις
Όταν κατηγορούσε το κωλόσογο και η υπόλοιπη ακροδεξιά συμμορία της ΝΔ τον Τσίπρα πως διώχνει την Uber, η εταιρία αυτή χρημάτιζε πολιτικούς για να πάρει άδεια να λειτουργεί στις χώρες τους...
< >
224v έγραψε:Ξανά λέω εδώ μεσα, ότι ο Καθ. Γιαννής από το 2014, προσπαθούσε να κάνει την ηλιθία ιδέα του πραγματικότητα τότε με την βοήθεια του ΙΣΝ, με το project RETHINK ATHENS. Το ΣτΕ το σταμάτησε τότε και τώρα με τον μπακογιαννη τον πήρε για σύμβουλο!!! Οπότε το ξαναζωντανεψε σαν σχέδιο. Προφανώς έκανε ομάδα από το ΕΜΠ που πληρώθηκε από το Νιάρχος τότε.
Η επιμονή σε κάτι τόσο βλακώδες με ξεπερνάει!!! Κατάργησε την λωριδα ανωδου!!! Των λεωφορείων!!!, και έκλεισε 3 δεξιές καθόδου που το πρώτο καλοκαίρι κάνεις δεν χρησιμοποιούσε!!
Εσείς οι νεοι εδώ βρείτε και τα άλλα 2 αδέλφια του Γιαννή, που τα έχουν βολέψει!!! Για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα της οικογένειάς γιατί θα την ξαναβρούν μπροστα μας.
.

popolaros έγραψε:Ο θυμός έγινε οργή και η οργή επανάσταση.
Τις φανφάρες σου μικρό στρουμφάκι σε άλλη παραλία
< >
popolaros έγραψε:Ο θυμός έγινε οργή και η οργή επανάσταση.
< >
NiTse έγραψε:Γιατί θα πρέπει να απαντήσω σε τέτοια ερώτηση;popolaros έγραψε:Ο θυμός έγινε οργή και η οργή επανάσταση.
< >
Θεωρείς ότι έχει καμία σχέση η κατάσταση τους εκεί με τη δική μας;;

NiTse έγραψε:Μου δημιουργήθηκε η απορία επειδή ευχηθηκες και στα δικά μας. Εκτός αν δεν κυριολεκτουσες και απλά εννοούσες να αντιδράσουμε και εμείς.Καλύτερα επανάσταση παρά αποχαυνωμενος σαν τα χαζοχαρουμε παιδάκια της δαπ εδώ μεσα
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]