Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#252619 πριν που δεν έπεφταν κάτω από τα 28 έφτιαχναν κάτι gpu κτήνη σίγουρα, το θέμα είναι να κάνουν πάλι το ίδιο για καμιά high end έστω και να αφήσουν τα performance/watt
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#252858 Eδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το windows live mail για client μέχρι που έσκασε μήνυμα χτες απο την μαμά microsoft ότι σταματάει η υποστήριξή του τέλος Ιουνίου και δεν θα μπορώ να δουλέψω τον λογαριασμό outlook ...μπλα μπλα μπλα... :roll:

παίζει κάποιος καλός client εκτός από το built in των windows 10 που είναι απαράδεκτος;

Μιλάμε για 1 λογαριασμό hotmail, 1 gmail και 2 pop3 :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#252863 Thunderbird.-
Να δω πότε θα σταματήσει και η υποστήριξη του outlook (του client). Έχουν ακόμα μηχανισμό email από το 1995
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
vasilis έγραψε:Eδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το windows live mail για client μέχρι που έσκασε μήνυμα χτες απο την μαμά microsoft ότι σταματάει η υποστήριξή του τέλος Ιουνίου και δεν θα μπορώ να δουλέψω τον λογαριασμό outlook ...μπλα μπλα μπλα... :roll:

παίζει κάποιος καλός client εκτός από το built in των windows 10 που είναι απαράδεκτος;

Μιλάμε για 1 λογαριασμό hotmail, 1 gmail και 2 pop3 :s_coffee

Και εγώ την ίδια χρήση κάνω. Με έχει βολέψει πολύ. Πριν από αυτό δούλευα με outlook express.
Το mail που λες μου έχει έρθει εμένα εδώ και λίγους μήνες και μαζί είχε και link για να κατεβάσω ένα patch από το site της MS* για να συνεχίσει να δουλεύει.
Σταματάει μεν η υποστήριξη και οι αναβαθμίσεις αλλά δε σημαίνει ότι δε θα μπορείς να παίρνεις τα mail σου. Αυτό κατάλαβα εγώ.
Έκανα και εγώ μια δοκιμή με τον built in client των win10 αλλά πραγματικά είναι άθλιος. :thumbsdown:

* Μη ζητήσεις link, δεν το έχω κρατήσει. :oops:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#252909 Μολις τελείωσα το σεταρισμα και στον thunderbird. Θα τα κρατήσω και τα δύο με βασικό τον thunderbird και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#253038 Πήρε ο ξάδερφός μου ένα λαπτοπ της HP και ενώ είναι γρήγορο και δεν ανεβάζει θερμοκρασία,το ανεμιστηράκι κάνει θόρυβο.Κατεβάσαμε openhardwaremonitor και μας δείχνει ότι σε idle τρέχει στο 20% ενώ έχουν 35βαθμούς οι CPU&GPU.Αν δε βάλει π.χ. να περάσει κάποιον driver και πιάσει 45-50 τότε είναι πραγματικά εκνευριστικό.Δηλαδή δεν ακούγεται απλά ο αέρας αλλά κάνει ενός είδους ψιλό σφύριγμα.Και το δικό μου Asus ή το προηγούμενο που είχα σφύριζαν λίγο αλλά στα φυσιολογικά πάντα όρια.
Έχει ψιλοξενερώσει αλλά πέρασε το doa και δεν το έστειλε.Εγώ πρότεινα να το στείλει στο σέρβις.
Έχει τύχει σε κανέναν κάτι τέτοιο;
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#253111 Ψαχνω μηχανικο keyboard και θελω βοηθεια.

Tenkeyless οπωσδηποτε
Με λευκο φωτισμο στα πληκτρα, αλλα θελω να φωτιζει ΜΟΝΟ το γραμμα και να μην εχει light-leak κατω και γυρο απο τα πληκτρα
Ενδειξη για Caps Lock κτλ
Να μην εχει περιτες σχεδιαστικες μαλακιες γυρο-γυρο, τις οποιες συνηθιζουν να βαζουν στα gamning πληκτρολογια
Να μη κανει φασαρια, σαν χαλασμενη γραφομηχανη, αλλα να ειναι οσο το δυνατον αθορυβο
Κατα προτιμηση Greek-English, αλλιως θα παραγγειλω keycaps

Ευχαριστω :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Wagner669 έγραψε:Ψαχνω μηχανικο keyboard και θελω βοηθεια.

Tenkeyless οπωσδηποτε
Με λευκο φωτισμο στα πληκτρα, αλλα θελω να φωτιζει ΜΟΝΟ το γραμμα και να μην εχει light-leak κατω και γυρο απο τα πληκτρα
Να μην εχει περιτες σχεδιαστικες μαλακιες γυρο-γυρο, τις οποιες συνηθιζουν να βαζουν στα gamning πληκτρολογια
Να μη κανει φασαρια, σαν χαλασμενη γραφομηχανη, αλλα να ειναι οσο το δυνατον αθορυβο

Ετοιμος

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Wagner669 έγραψε:Ψαχνω μηχανικο keyboard και θελω βοηθεια.

Tenkeyless οπωσδηποτε

κατι τετοιο, αλλα με τις απο πανω επιλογες

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g47
#253236 Φιλος εχει προβλημα με τον σκληρο του και χθες το λαπτοπ του δεν μπορουσε να μπουταρει.
Εβγαλε μηνυμα για repair μετα απο πολλες προσπαθειες αλλα χωρις αποτελεσμα.
Τον εβαλε σε εξωτερικη θηκη σε αλλο υπολογιστη, αναγνωριζεται αλλα οταν κανει διπλο κλικ να δει τα αρχεια δεν γινεται κατι.
Τον χαιρέτησε? :hmmm:
Κανενας τροπος να τραβηξει τα αρχεια του?
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Wagner669 έγραψε:Να μη κανει φασαρια, σαν χαλασμενη γραφομηχανη, αλλα να ειναι οσο το δυνατον αθορυβο

αυτό δεν παίζει, όλα τα μηχανικά κάνουν πολύ θόρυβο

κάποια κάνουν περισσότερο, αλλά αυτό δεν κάνει τα υπόλοιπα αθόρυβα :rtfm:

όσο για ελληνικά, δεν έχω αντιληφθεί να υπάρχει μοντέλο με ελληνικά keycaps, ένδειξη για κεφαλαία θα βρεις εύκολα

ρίξε μια ματά σε cooler master , αυτοί έχουν κάμποσα tenkeyless (δε σου χρειάζεται το numpad; εγώ μέχρι και στο λάπτοπ το θέλω)

επίσης δες και αν είσαι διατεθειμένος να δοκιμάσεις topre switches μπας και πάρουμε καμιά εντύπωση, είναι όμως πολύ ακριβά όσα πληκτρολόγια τους έχουν

και αν γενικά μιλάμε για μηχανικά για πες και τι το θες ακριβώς (χρήση) ή τι προτίμηση έχεις σε switches, μην πάρεις κάτι και σε χαλάσει, έτσι κι αλλιώς μπορείς να χαλαστείς από κάποια πράγματα όπως ότι πολλά από δαύτα έχουν αρκετά στενά πλήκτρα

όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά κάνουν και λεφτά, ακόμα και τα πιο φθηνά

εγώ με τη δεύτερη πέτυχα πληκτρολόγιο που να με ικανοποιεί και δεν είμαι και σε θέση ακόμα να έχω πλήρη άποψη για το αν κάτι θα μου ταίριαζε ακόμα περισσότερο

γενικά όμως οι brown switches είναι safe λύση, παραμένουν καλύτεροι για gaming για μένα από ότι για γράψιμο, αλλά είναι μια χαρά για γράψιμο σε σχέση ειδικά με κόκκινους και μαύρους που είναι άκυροι
μπλε τους φοβάμαι (και δεν είναι και φθηνά τα πειράματα, αν και θα ήθελα να πάρω για τη δουλειά και μετά να με απολύσουν από την ενόχληση) ή αν ήταν να πάω σε αυτή τη κατηγορία ίσως δοκίμαζα και πράσινους

οι καφέ πάντως είναι η πιο foolproof λύση :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
g47 έγραψε:Φιλος εχει προβλημα με τον σκληρο του και χθες το λαπτοπ του δεν μπορουσε να μπουταρει.
Εβγαλε μηνυμα για repair μετα απο πολλες προσπαθειες αλλα χωρις αποτελεσμα.
Τον εβαλε σε εξωτερικη θηκη σε αλλο υπολογιστη, αναγνωριζεται αλλα οταν κανει διπλο κλικ να δει τα αρχεια δεν γινεται κατι.
Τον χαιρέτησε? :hmmm:
Κανενας τροπος να τραβηξει τα αρχεια του?

Στρατιωτικά ! :lol:

Τσέκαρε με HDD Sentinel σε τι κατάσταση βρίσκεται
και μετά πάλεψε το με κάνα εργαλείο της OnTrack (κορυφή οι paid εκδόσεις)
https://www.krollontrack.com/products/d ... /#versions
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
QsisVTS έγραψε:
Wagner669 έγραψε:Να μη κανει φασαρια, σαν χαλασμενη γραφομηχανη, αλλα να ειναι οσο το δυνατον αθορυβο

αυτό δεν παίζει, όλα τα μηχανικά κάνουν πολύ θόρυβο
κάποια κάνουν περισσότερο, αλλά αυτό δεν κάνει τα υπόλοιπα αθόρυβα :rtfm:

Αυτο ακριβως, καποια κανουν λιγοτερο θορυβο και προς τα κει θελω να κινηθω

όσο για ελληνικά, δεν έχω αντιληφθεί να υπάρχει μοντέλο με ελληνικά keycaps, ένδειξη για κεφαλαία θα βρεις εύκολα

Οποτε μαλλον θα πρεπει να παραγγειλω 13 εξρτα key-caps με ελλινικους χαρακτηρες

ρίξε μια ματά σε cooler master , αυτοί έχουν κάμποσα tenkeyless (δε σου χρειάζεται το numpad; εγώ μέχρι και στο λάπτοπ το θέλω)

Και δεν χρησημοποιω το numpad και μ ενοχλει, γιατι δυσκολευομαι να κεντραρο το πληκτρολογιο
Τα περισσοτερα gaming εχουν σκετο Red, Green, Blue φωτισμο ή θα χουν RGB LED, τα οποια για να πετυχουν το λευκο που θελω συνδιαζουν τα RGB και το αποτελεσμα ειναι "μπλεδιζον" που με ενοχλει και γι αυτο ψαχνω με λευκο

επίσης δες και αν είσαι διατεθειμένος να δοκιμάσεις topre switches μπας και πάρουμε καμιά εντύπωση, είναι όμως πολύ ακριβά όσα πληκτρολόγια τους έχουν

Ειναι συνηθως κανα 30αρη - 40αρη € παραπανω τα πληκτρολογια με topre

και αν γενικά μιλάμε για μηχανικά για πες και τι το θες ακριβώς (χρήση) ή τι προτίμηση έχεις σε switches, μην πάρεις κάτι και σε χαλάσει, έτσι κι αλλιώς μπορείς να χαλαστείς από κάποια πράγματα όπως ότι πολλά από δαύτα έχουν αρκετά στενά πλήκτρα
όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά κάνουν και λεφτά, ακόμα και τα πιο φθηνά

Πολυ γραψιμο και λιγο gaming... παρα πολυ λιγο gaming
Αυτο που εχω τωρα εχει ALPS, κανει φασαρια και του λειπουν πληκτρα

εγώ με τη δεύτερη πέτυχα πληκτρολόγιο που να με ικανοποιεί και δεν είμαι και σε θέση ακόμα να έχω πλήρη άποψη για το αν κάτι θα μου ταίριαζε ακόμα περισσότερο

γενικά όμως οι brown switches είναι safe λύση, παραμένουν καλύτεροι για gaming για μένα από ότι για γράψιμο, αλλά είναι μια χαρά για γράψιμο σε σχέση ειδικά με κόκκινους και μαύρους που είναι άκυροι
μπλε τους φοβάμαι (και δεν είναι και φθηνά τα πειράματα, αν και θα ήθελα να πάρω για τη δουλειά και μετά να με απολύσουν από την ενόχληση) ή αν ήταν να πάω σε αυτή τη κατηγορία ίσως δοκίμαζα και πράσινους

οι καφέ πάντως είναι η πιο foolproof λύση :rtfm:

Προς brown/καφε σκεφτομαι εγω, τα οποια συμφωνα με την Cherry ειναι περισσοτερο για γραψιμο, χωρις φασαρια, αλλα θελω να δω και τα μπλε. αλλα καλου κακου θα παραγγειλω ενα sampler (10€) και ελπιζω να βοηθησει
Κατα τα αλλα, τα καλα πληκτρολογια, σε καλη κατασταση, κρατανε την αξια τους, οποτε αν δεν μου κανει και μεσα σε ενα μηνα αλλαξω γνωμη, θα βρω να το δωσω

Thanx for the help :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#253358 :offtopic:
άσχετο αλλά μην το κάνατε αυτό (να απαντάτε μέσα στο quote με υπογραμμισμένα/έντονα/χρωματιστά γράμματα), γιατί όταν μπαίνεις από tapatalk, που δεν τα διαχωρίζει, δε βγάζεις άκρη.
Καλύτερα βάζε αρίθμηση 1 2 3 κλπ στα σημεία που θέλεις και απάντησε αντίστοιχα.

Ευχαριστώ :shifty: