Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gakost
MIXOStsi έγραψε:
gakost έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:HELP την τρέλα μου!!!

Τα 'παιξε η gpu (ATI) σε ένα PC στο γραφείο με XP.
Έβαλα μια καινούργια NVIDIA GeForce 210 με drivers κλπ, και μου λέει ότι δεν έχει αρκετούς πόρους και να απενεργοποιήσω μία συσκευή με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί 800χ600 ανάλυση και 4bit χρώμα...
Έχω δοκιμάσει διαφόρα αλλά σκατούλες. Καμιά ιδέα κάποιος?

Έχεις δοκιμάσει να απεγκαταστήσεις ότι είχε βάλει η ΑΤΙ; Δοκίμασε να βάλεις τους drivers από το CD της κάρτας αν έχει για XP.

Έχω βγάλει ό,τι είχε η ΑΤΙ...
Δεν έχει CD...

Δοκίμασε να κατεβάσεις drivers από τον κατασκευαστή όχι από την nvidia

Δοκίμασε και αυτό
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#250526 καμία κάρτα δε δουλεύει σωστά χωρίς driver, από 7 και πέρα σου περνάει κάποιον υποτυπώδη μόνο του το λειτουργικό και αλλάζει η ανάλυση σε ανθρώπινα επίπεδα αλλά και πάλι καλό είναι σε κάθε περίπτωση να κατεβάσεις το πιο πρόσφατο driver από το site του κατασκευαστή
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
MIXOStsi έγραψε:Έβαλα μια καινούργια NVIDIA GeForce 210 με drivers κλπ,

:rtfm:

Έχει γίνει clean uninstall...
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα driver.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#250914 Τα Windows 10 όταν πατάω να ψάξουν για updates εκτός των δικών τους βρίσκουν και εγκαθιστούν παλιότερες εκδόσεις των driver της κάρτας γραφικών,του touchpad κτλ. Πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#250915 αυτό με τη κάρτα γραφικών δε μου το έχουν κάνει ποτέ εμένα, για ποια κάρτα μιλάς;
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#251030 Το πρόβλημα είναι στο laptop που έχω εδώ και κάμποσο καιρό και κατέβαζε συνέχεια τον παλιό driver για τα ενσωματωμένα γραφικά της APU.Τελικά το έψαξα και το έκανα έτσι που να μην ψάχνουν τα windows ενημερώσεις που αφορούν drivers.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Cosmonaut21 έγραψε:
kostis20 έγραψε:Από που το πήρες?

< >

Ήταν προσφορά στα Crazy Sundays.Είχα και κουπόνι 10%.

Καλό ριζικό!!.Και εγώ τελικά μάλλον για laptop θα πάω.Είδα το eshop έχει αρκετά.Απλά σκεφτόμουν να πάρω και έναν ssd επιτόπου να τον βάλουν αυτοί αν γίνεται.

< >
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Cosmonaut21 έγραψε:Τα Windows 10 όταν πατάω να ψάξουν για updates εκτός των δικών τους βρίσκουν και εγκαθιστούν παλιότερες εκδόσεις των driver της κάρτας γραφικών,του touchpad κτλ. Πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό;

system propierties->device installation settings->NO
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#252085 Σε laptop Dell 5 μηνών το hardware monitor δείχνει wear level 30+%. Υπάρχει κάτι να προσπαθήσω μήπως είναι απλά λάθος ένδειξη ή να πάρω αύριο την αντιπροσωπεία;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#252414 The 50 Most Influential Gadgets of All Time

Λες, κατσε μεχρι να στεγνωσει το μανο να χαζεψεις λιγο με το τι αλλη παπαρια θα σκεφτουν οι Μορλοκ μπας και δωσουμε ενα σκατο για παρτυ τους.

Ξεκινας με το 50. ΟΚ. Eπιδραστικο κατι που μονο ο Γκεακος το χει φορεσει (Νο 1 glass bearer of all time). Δε γαμεις , στο 50 εισαι , και τι εγινε. :s_dunno

Πας στο 47. Αρχιζουν τα πρωτα καντηλια να παλινδρομουν στο γαστροϊσοφαγικο. Πιανο; ΠΙΑΝΟ; Βαλτε και τον πυργο του Αιφελ τοτε. ...Ας μην συγχυστω, φυσαω το μανο και συνεχιζω. :s_coffee

Στο 44 νοιωθεις κατι τσιμπηματα στο στηθος και μερικη παραλυσια στην αριστερη πλευρα. Οχι τοσο για το gadget, αλλα γιατι υποψιαζεσαι ποιοι το αγοραζουν. Τα αγνοεις (σαν το ψηφοδελτιο της Φωφης το Σεπτεμβρη) και συνεχιζεις.

39 τα ξαναπαμε, στο 38 λες ενταξει, σχετικα χαμηλα δεδομενου οτι εψηνε αφρατα τοστακια, στο 34 θυμασαι εκεινο το καλοκαιρι στη Μυκονο, 27 θυμασαι εκεινο το βραδυ του καλοκαιριου στη Μυκονο με Ντριφτη και Γκαρλαντ, στο 14 ερεθιζεσαι (Jennaaaaaaaaaaaa :eat: ), οπως και ο Cabala στο 10 :shifty: , 9 ριχνεις ροχαλα σαν την ζυμη του dimik, σκουπιζεις την οθονη και συνεχιζεις, στο 6 σε πιανει λιγουρα για detox σμουθιτσινι.

Στο 4 βλεπεις το δικο σου Νο1, στο τγια δεν καταλαβαινεις τι δουλεια εχει ενα λιθαρι εδω :s_dunno , στο 2 σταματας για κανα δεκαλεπτο γιατι σε πιανει νευρικο γελιο οταν σκεφτεσαι τον ΙΚΕ να πηγαινοερχεται απο τον καναπε για να αλλαξει καναλι λεγοντας MAJESTIC καθε φορα, στο 1 δεν κανεις τιποτα αφου το ηξερες ηδη απο την επικεφαλιδα οτι τα σιχαματα που εγραψαν το αρθρο ηθελαν να μουλιασουν ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ το πουλι του Cook στο στομα τους απο τη μια, ενω απο την αλλη τα ασπονδυλα θα τραβηξουν καμια πεντακοσιαρια σελφις μπροστα στις σμεουροτσιρλιασμενες χεστρες τους.