kostis20 έγραψε:Από που το πήρες?
< >
Ήταν προσφορά στα Crazy Sundays.Είχα και κουπόνι 10%.
kostis20 έγραψε:Από που το πήρες?
< >
MIXOStsi έγραψε:gakost έγραψε:MIXOStsi έγραψε:HELP την τρέλα μου!!!
Τα 'παιξε η gpu (ATI) σε ένα PC στο γραφείο με XP.
Έβαλα μια καινούργια NVIDIA GeForce 210 με drivers κλπ, και μου λέει ότι δεν έχει αρκετούς πόρους και να απενεργοποιήσω μία συσκευή με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί 800χ600 ανάλυση και 4bit χρώμα...
Έχω δοκιμάσει διαφόρα αλλά σκατούλες. Καμιά ιδέα κάποιος?
Έχεις δοκιμάσει να απεγκαταστήσεις ότι είχε βάλει η ΑΤΙ; Δοκίμασε να βάλεις τους drivers από το CD της κάρτας αν έχει για XP.
Έχω βγάλει ό,τι είχε η ΑΤΙ...
Δεν έχει CD...
MIXOStsi έγραψε:Έβαλα μια καινούργια NVIDIA GeForce 210 με drivers κλπ,

Cosmonaut21 έγραψε:kostis20 έγραψε:Από που το πήρες?
< >
Ήταν προσφορά στα Crazy Sundays.Είχα και κουπόνι 10%.
Cosmonaut21 έγραψε:Τα Windows 10 όταν πατάω να ψάξουν για updates εκτός των δικών τους βρίσκουν και εγκαθιστούν παλιότερες εκδόσεις των driver της κάρτας γραφικών,του touchpad κτλ. Πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό;

), οπως και ο Cabala στο 10
, 9 ριχνεις ροχαλα σαν την ζυμη του dimik, σκουπιζεις την οθονη και συνεχιζεις, στο 6 σε πιανει λιγουρα για detox σμουθιτσινι.
, στο 2 σταματας για κανα δεκαλεπτο γιατι σε πιανει νευρικο γελιο οταν σκεφτεσαι τον ΙΚΕ να πηγαινοερχεται απο τον καναπε για να αλλαξει καναλι λεγοντας MAJESTIC καθε φορα, στο 1 δεν κανεις τιποτα αφου το ηξερες ηδη απο την επικεφαλιδα οτι τα σιχαματα που εγραψαν το αρθρο ηθελαν να μουλιασουν ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ το πουλι του Cook στο στομα τους απο τη μια, ενω απο την αλλη τα ασπονδυλα θα τραβηξουν καμια πεντακοσιαρια σελφις μπροστα στις σμεουροτσιρλιασμενες χεστρες τους.
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]