Serf έγραψε:Δεδομένου ότι μιλάμε για πολυκατοικία, ο ψεκασμός του κήπου δεν είναι δική μας απόφαση. Οπότε περιοριζόμαστε στις ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε στο μπαλκόνι. Να ψεκάσουμε γύρω-γύρω τους τοίχους του μπαλκονιού και τα όποια φυτά έχουμε;
Να ψεκασετε απλα θα θελετε και φιδακι-α.
Για την πολυκατοικα τωρα, αν προσφερθεις να το κανεις εσυ τσαμπα δεν νομιζω να σου πει κανεις οχι.
Ολοι θα εχουν θεματα με τα κουνουπια, τουλαχιστον οι 3-4 πρωτοι οροφοι.
Fiat Panda 7,6l/100km
Αλλιώς ή πρόσθετα λίγη σιτρονέλα στο δέρμα και όλα μπόμπα.
Φέτος θα καθαρίσω τον κήπο της πολυκατοικίας από τα φύλλα και πρέπει οπωσδήποτε να ψεκαστεί. Πέρυσι γινόταν πραγματικά χαμός.
When the going gets tough, the tough get going
Κρεμαστά απωθητικά ομοιώματα κάνουν κάτι;;; Υπάρχει σωτηρία;;

εξαρταται που καθονται. Σε εμενα καθονταν πανω στο ψηλα αναρτημενο AC οποτε εγαλα πλεγμα στο κενο μεταξυ του πανω μερους του ac και του ταβαλιου του μπαλκονιού.
Επισεις καθονταν στα μπρατσα της τεντας μια και οντας μισοκατεβασμενη τα μπρατσα ηταν περιπου οριζοντια οποτε τωρα η τεντα ειναι ή φουλ επανω ή φοθλ κατω που πλεον ειναι σχεδον καθετα.
κατα ενα περιεργο λογο δεν καθονταν στο καγκελο
Serf έγραψε:Και ξαφνικά τα περιστέρια αγάπησαν τα μπαλκόνια μας... και 1-2 φορές την εβδομάδα τα βρίσκουμε![]()
![]()
![]()
Κρεμαστά απωθητικά ομοιώματα κάνουν κάτι;;; Υπάρχει σωτηρία;;
Έμαθε το temu ο πατέρας μου και όλο και παίρνει και κάτι. Σε μια φάση είδα αυτό το πουλί να κρέμεται από το μπαλκόνι
Άμα κάνει δουλεία δεν έχω καταλάβει καμία διαφορά μέχρι τώρα, αλλά τώρα ξεκινάει και η άνοιξη, είδωμεν.

Δες μήπως έχουν κάνει φωλιά κάπου, κατά τα άλλα καθρέφτες, cd κλπ δεν κάνουν δουλειά. Πλέγμα και δίχτυα για να μην περνάνε καν στο μπαλκόνι, καρφιά για συγκεκριμένες επιφάνειες. Βεβαια υπάρχουν περιστερια-φακίρηδες που ούτε από αυτό μασάνε, μου έτυχαν εμένα μερικά τέτοια. 6 χρόνια έχω που έφυγα από εκείνο το σπίτι κι ακόμα έχω εφιάλτες.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Τα πουλακια εφυγαν, πεθαναν, επεσαν απο τον 5ο, δεν εχω ιδεα αλλα περιμενα το φθινοπωρο με τις βροχες να κοψω το κλαδι να τελειωνει η ιστορια αλλα πηραμε γατακι...
Μια που βγηκε στο μπαλκονι για βολτα, μια που την φερμαρε, απο την επομενη μερα δεν ηρθε ξανα οποτε αφου περασαν δυο τρεις βδομαδες, το εκοψα και τελος
Fiat Panda 7,6l/100km