Δηλαδή στο Μιτζάκωβο δεν νομίζω να του είπε 250 λιρόνια το λεπτό.
Kilomeater βάλτα εσύ τα πλακάκια.
Άκου εκεί 2 χιλιάρικα για 20 τετραγωνικά...
KiloMeater έγραψε:25 / ωρα και ειναι και "ευκαιρια", αμα του παρει μια μερα, και 12ωρο να δουλεψει, σε σχεση με την αλλη προσφορα
EDDIE_147 έγραψε:
Kilomeater βάλτα εσύ τα πλακάκια.
Άκου εκεί 2 χιλιάρικα για 20 τετραγωνικά...
Nikos! έγραψε:KiloMeater έγραψε:25 / ωρα και ειναι και "ευκαιρια", αμα του παρει μια μερα, και 12ωρο να δουλεψει, σε σχεση με την αλλη προσφορα
Δηλαδή το μεροκάματο είναι 200 ευρώ?
< >
Nikos! έγραψε:KiloMeater έγραψε:25 / ωρα και ειναι και "ευκαιρια", αμα του παρει μια μερα, και 12ωρο να δουλεψει, σε σχεση με την αλλη προσφορα
Δηλαδή το μεροκάματο είναι 200 ευρώ?
< >
Nikos! έγραψε:KiloMeater έγραψε:σχετικα με τα πλακακια, μιλησα με ενα γνωστο μαστορα που τον εχω χρησιμοποιησει μια φορα ακομα, μου ειπε 25 ευρω την ωρα, μεσα σε μια μερα συνολικα θα ειναι κομπλε, απλα θα παμε μαζε στο μαγαζι να παρουμε υλικα (δικα μου)
καλη φαση ειναι, θα κατσω απο διπλα να δω πως θα το κανει να μαθω κιολας για μελλοντικη χρηση
με σωζει το γεγονος οτι ειναι εξωτερικος χωρος και isolated μαστορεμα, ειδαλως αμα βαλεις χερι σε υδραυλικα-ηλεκτρικα κτλ εντος σπιτιου μονο επισημες δουλειες με αποδειξεις και βεβαιωσεις καλης λειτουργια στο τελος.
η εναλλακτική ειναι να βαλω ενα αεροπιρικο στον πεθερο και να ερθει να τα φτιαξουμε :-)
25 ευρώ την ώρα?
Μήπως εννοείς τη μέρα?
< >
NickTG έγραψε:Nikos! έγραψε:KiloMeater έγραψε:σχετικα με τα πλακακια, μιλησα με ενα γνωστο μαστορα που τον εχω χρησιμοποιησει μια φορα ακομα, μου ειπε 25 ευρω την ωρα, μεσα σε μια μερα συνολικα θα ειναι κομπλε, απλα θα παμε μαζε στο μαγαζι να παρουμε υλικα (δικα μου)
καλη φαση ειναι, θα κατσω απο διπλα να δω πως θα το κανει να μαθω κιολας για μελλοντικη χρηση
με σωζει το γεγονος οτι ειναι εξωτερικος χωρος και isolated μαστορεμα, ειδαλως αμα βαλεις χερι σε υδραυλικα-ηλεκτρικα κτλ εντος σπιτιου μονο επισημες δουλειες με αποδειξεις και βεβαιωσεις καλης λειτουργια στο τελος.
η εναλλακτική ειναι να βαλω ενα αεροπιρικο στον πεθερο και να ερθει να τα φτιαξουμε :-)
25 ευρώ την ώρα?
Μήπως εννοείς τη μέρα?
< >
Γιατί να εννοεί τη μέρα?
Εσύ 25€ τη μέρα παίρνεις?
Red Garland έγραψε:Πού παραξενεύει ακριβώς η πληρωμή ανά ώρα;![]()
Όταν οι εργολάβοι παίρνουν τον πλακά με μεροκάματο για να στρώσει πλακάκια, αυτό ακριβώς δεν κάνουν;
Nikos! έγραψε:NickTG έγραψε:Nikos! έγραψε:KiloMeater έγραψε:σχετικα με τα πλακακια, μιλησα με ενα γνωστο μαστορα που τον εχω χρησιμοποιησει μια φορα ακομα, μου ειπε 25 ευρω την ωρα, μεσα σε μια μερα συνολικα θα ειναι κομπλε, απλα θα παμε μαζε στο μαγαζι να παρουμε υλικα (δικα μου)
25 ευρώ την ώρα?
Μήπως εννοείς τη μέρα?
< >
Γιατί να εννοεί τη μέρα?
Γιατί στην Ελλάδα ξέρω ότι τέτοιες δουλειές γίνονται με ΜΕΡΟκαματο.
Εγώ πληρωνομαι με το μήνα αν έχεις περιέργεια να μάθεις.
< >
NickTG έγραψε:Nikos! έγραψε:NickTG έγραψε:Nikos! έγραψε:KiloMeater έγραψε:σχετικα με τα πλακακια, μιλησα με ενα γνωστο μαστορα που τον εχω χρησιμοποιησει μια φορα ακομα, μου ειπε 25 ευρω την ωρα, μεσα σε μια μερα συνολικα θα ειναι κομπλε, απλα θα παμε μαζε στο μαγαζι να παρουμε υλικα (δικα μου)
25 ευρώ την ώρα?
Μήπως εννοείς τη μέρα?
< >
Γιατί να εννοεί τη μέρα?
Γιατί στην Ελλάδα ξέρω ότι τέτοιες δουλειές γίνονται με ΜΕΡΟκαματο.
Εγώ πληρωνομαι με το μήνα αν έχεις περιέργεια να μάθεις.
< >
Με ώρα γίνονται. Απλά όταν ξέρουν ότι θα πάρει αρκετά λένε απευθείας το ημερήσιο.
Αν από αυτό το μηνιαίο βγάλεις το ημερήσιο είναι 25€?
Nikos! έγραψε:
Ρε συ Νίκο τι μου συγκρίνεις τώρα με τη δεύτερη ερώτηση σου? Τι απάντηση περιμένεις? Αξιολόγηση αμοιβής μεταξύ χειρονακτικης εργασίας και μη?
< >
NickTG έγραψε:Nikos! έγραψε:
Ρε συ Νίκο τι μου συγκρίνεις τώρα με τη δεύτερη ερώτηση σου? Τι απάντηση περιμένεις? Αξιολόγηση αμοιβής μεταξύ χειρονακτικης εργασίας και μη?
< >
Όχι ρε συ! Είσαι σοβαρός!
Μια τυρόπιτα και μια μπύρα και πολύ τους είναι!
Υπάρχει βέβαια και η λύση όποιος θεωρεί ότι δεν αξίζουν να τα κάνει μόνος του.
GTS έγραψε:Μαστορι ειναι τεχνη δεν ειναι χειρονακτικη εργασια. Αυτο ειναι οι εργατες. Συνηθως ομως προτιμας τιμολογηση με την δουλεια ωστε να μην χρεωθεις τυχον καθυστερησεις.
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]