Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#392601 Χρέωση με την ώρα όμως δεν βλέπω.

Δηλαδή στο Μιτζάκωβο δεν νομίζω να του είπε 250 λιρόνια το λεπτό. :lol:

Kilomeater βάλτα εσύ τα πλακάκια.
Άκου εκεί 2 χιλιάρικα για 20 τετραγωνικά...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
KiloMeater έγραψε:25 / ωρα και ειναι και "ευκαιρια", αμα του παρει μια μερα, και 12ωρο να δουλεψει, σε σχεση με την αλλη προσφορα

Δηλαδή το μεροκάματο είναι 200 ευρώ?

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
EDDIE_147 έγραψε:
Kilomeater βάλτα εσύ τα πλακάκια.
Άκου εκεί 2 χιλιάρικα για 20 τετραγωνικά...

συμφαιρει να πληρωσεις τα αεροπορικα από Ελλαδα πηγαινε-ελα σε καποιον μαστορα,να αγορασεις τα εργαλεία,και να δωσεις και 500 ευρω μεροκαματο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Nikos! έγραψε:
KiloMeater έγραψε:25 / ωρα και ειναι και "ευκαιρια", αμα του παρει μια μερα, και 12ωρο να δουλεψει, σε σχεση με την αλλη προσφορα

< >

Έχω γράψει νομίζω οτι μια ωρα εργατικά στη Citroen ειναι 150€

Ο υδραυλικός μου είπε για ενα μερεμετι που ρωτησα 120€/ωρα
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#392609 Πού παραξενεύει ακριβώς η πληρωμή ανά ώρα; :hmmm:
Όταν οι εργολάβοι παίρνουν τον πλακά με μεροκάματο για να στρώσει πλακάκια, αυτό ακριβώς δεν κάνουν;
Άβαταρ μέλους
By italakias
Nikos! έγραψε:

< >

Ε ναι ρε φιλε.
Αμα κατσεις και τα υπολογισεις μαζι με το τιμολογιο,τοσο πρεπει να ειναι.
Και μιλαμε για χωρες με ακριβους μισθους.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Nikos! έγραψε:
KiloMeater έγραψε:σχετικα με τα πλακακια, μιλησα με ενα γνωστο μαστορα που τον εχω χρησιμοποιησει μια φορα ακομα, μου ειπε 25 ευρω την ωρα, μεσα σε μια μερα συνολικα θα ειναι κομπλε, απλα θα παμε μαζε στο μαγαζι να παρουμε υλικα (δικα μου)

καλη φαση ειναι, θα κατσω απο διπλα να δω πως θα το κανει να μαθω κιολας για μελλοντικη χρηση

με σωζει το γεγονος οτι ειναι εξωτερικος χωρος και isolated μαστορεμα, ειδαλως αμα βαλεις χερι σε υδραυλικα-ηλεκτρικα κτλ εντος σπιτιου μονο επισημες δουλειες με αποδειξεις και βεβαιωσεις καλης λειτουργια στο τελος.

η εναλλακτική ειναι να βαλω ενα αεροπιρικο στον πεθερο και να ερθει να τα φτιαξουμε :-)

25 ευρώ την ώρα?

Μήπως εννοείς τη μέρα?

< >

Γιατί να εννοεί τη μέρα?
Εσύ 25€ τη μέρα παίρνεις? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
NickTG έγραψε:
Nikos! έγραψε:
KiloMeater έγραψε:σχετικα με τα πλακακια, μιλησα με ενα γνωστο μαστορα που τον εχω χρησιμοποιησει μια φορα ακομα, μου ειπε 25 ευρω την ωρα, μεσα σε μια μερα συνολικα θα ειναι κομπλε, απλα θα παμε μαζε στο μαγαζι να παρουμε υλικα (δικα μου)

καλη φαση ειναι, θα κατσω απο διπλα να δω πως θα το κανει να μαθω κιολας για μελλοντικη χρηση

με σωζει το γεγονος οτι ειναι εξωτερικος χωρος και isolated μαστορεμα, ειδαλως αμα βαλεις χερι σε υδραυλικα-ηλεκτρικα κτλ εντος σπιτιου μονο επισημες δουλειες με αποδειξεις και βεβαιωσεις καλης λειτουργια στο τελος.

η εναλλακτική ειναι να βαλω ενα αεροπιρικο στον πεθερο και να ερθει να τα φτιαξουμε :-)

25 ευρώ την ώρα?

Μήπως εννοείς τη μέρα?

< >

Γιατί να εννοεί τη μέρα?

Γιατί στην Ελλάδα ξέρω ότι τέτοιες δουλειές γίνονται με ΜΕΡΟκαματο.

Εγώ πληρωνομαι με το μήνα αν έχεις περιέργεια να μάθεις.

< >
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Red Garland έγραψε:Πού παραξενεύει ακριβώς η πληρωμή ανά ώρα; :hmmm:
Όταν οι εργολάβοι παίρνουν τον πλακά με μεροκάματο για να στρώσει πλακάκια, αυτό ακριβώς δεν κάνουν;

Στα συνεργεία (τύπου αντιπροσωπεία) τα εργατικά με την ώρα δεν τα χρεώνουν επίσης;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Nikos! έγραψε:
NickTG έγραψε:
Nikos! έγραψε:

25 ευρώ την ώρα?

Μήπως εννοείς τη μέρα?

< >

Γιατί να εννοεί τη μέρα?

< >

Με ώρα γίνονται. Απλά όταν ξέρουν ότι θα πάρει αρκετά λένε απευθείας το ημερήσιο.

Αν από αυτό το μηνιαίο βγάλεις το ημερήσιο είναι 25€?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
NickTG έγραψε:
Nikos! έγραψε:
NickTG έγραψε:
Nikos! έγραψε:

25 ευρώ την ώρα?

Μήπως εννοείς τη μέρα?

< >

Γιατί να εννοεί τη μέρα?

< >

Με ώρα γίνονται. Απλά όταν ξέρουν ότι θα πάρει αρκετά λένε απευθείας το ημερήσιο.

Αν από αυτό το μηνιαίο βγάλεις το ημερήσιο είναι 25€?

Ποτέ δεν έχω πάρει τιμή με την ώρα. Μεροκάματο έχω πάρει ή κατ αποκοπη για όλο το έργο.

Ρε συ Νίκο τι μου συγκρίνεις τώρα με τη δεύτερη ερώτηση σου? Τι απάντηση περιμένεις? Αξιολόγηση αμοιβής μεταξύ χειρονακτικης εργασίας και μη?

< >
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Nikos! έγραψε:
Ρε συ Νίκο τι μου συγκρίνεις τώρα με τη δεύτερη ερώτηση σου? Τι απάντηση περιμένεις? Αξιολόγηση αμοιβής μεταξύ χειρονακτικης εργασίας και μη?

< >

Όχι ρε συ! Είσαι σοβαρός!
Μια τυρόπιτα και μια μπύρα και πολύ τους είναι!
Υπάρχει βέβαια και η λύση όποιος θεωρεί ότι δεν αξίζουν να τα κάνει μόνος του.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
NickTG έγραψε:
Nikos! έγραψε:

< >

Όχι ρε συ! Είσαι σοβαρός!
Μια τυρόπιτα και μια μπύρα και πολύ τους είναι!
Υπάρχει βέβαια και η λύση όποιος θεωρεί ότι δεν αξίζουν να τα κάνει μόνος του.

Σου είπα ότι πρέπει να το κάνουν δωρεάν ή ότι δεν αξίζουν?

Αν θέλεις καλή δουλειά από καλό μάστορα τη πληρώνεις.

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
#392641 Μαστορι ειναι τεχνη δεν ειναι χειρονακτικη εργασια. Αυτο ειναι οι εργατες. Συνηθως ομως προτιμας τιμολογηση με την δουλεια ωστε να μην χρεωθεις τυχον καθυστερησεις.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
GTS έγραψε:Μαστορι ειναι τεχνη δεν ειναι χειρονακτικη εργασια. Αυτο ειναι οι εργατες. Συνηθως ομως προτιμας τιμολογηση με την δουλεια ωστε να μην χρεωθεις τυχον καθυστερησεις.

Άλλο λέω. Ο μάστορας σου δίνει μια τιμή για το έργο.

Ο υπάλληλος γραφείου παίρνει μισθό ανά μήνα.

Θα βγάλεις κάποια άκρη αν το αναγαγεις στην ώρα, να συγκρίνεις και να φτάσεις σε συμπέρασμα όταν μιλάμε για διαφορετικούς τρόπους αξιολόγησης της κάθε εργασίας?

< >