Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By citastak
#386697 Άσχετο με το θέμα, αλλά έχω αναθεωρήσει πολύ τις σκέψεις μου για το "ελληνικό" της υπόθεσης.
Τα λεφτά μου θα τα πάρει το πιο ανταγωνιστικό προϊόν. Μόνο έτσι ίσως ξυπνήσει η ελληνική μεταποίηση και καταφέρει να καταλάβει ότι τα λεφτά είναι στην καινοτομία και στην ανταγωνιστικότητα και όχι στο θυμικό και την καλή διάθεση του πελάτη...

Δεν τα ήξερα κάν τα Orient. Ευχαριστω, θα τα κοιτάξω.
JBT :rtfm:
:)
Άβαταρ μέλους
By citastak
#386698 Επίσης άσχετο με τη συζήτηση.
Έχω το Brompton που κάθεται εδώ και μια 5ετία. Το χρησιμοποίησα πολύ το 2008-2010. Μετά αραιές βολτες και το έχω στο γραφείο μου.
Να το πουλήσω (πόσο να πιάσει) ή να το αφήσω μπας και αλλάξουν στο μέλλον οι συνήθειες (και οι ανάγκες; ) και το ξαναβάλω σε χρήση; Δεν έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#386700 φώτο :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By citastak
#386704 φώτο του Brompton? Μαύρο M type, με 6 σχέσεις και μια γρατζουνιά μικρή στο πίσω ψαλίδι. Νο φώτο τώρα :)
Έχω και την μπροστινή μεγάλη τσάντα. Τι εργαλείο τρομερό! Κάποτε έκανα 30 χλμ την ημέρα με αυτό και συνδυασμό με μετρό/προαστιακό.
Γαμώ τις προπονήσεις.
Τώρα μένω σε λόφο και το Brompton είναι θάνατος για την επιστροφή. Ίσως έχει νόημα να το πετάω στο αμάξι, να παρκάρω μακρυά που έχει θέσεις και μετά να καβαλάω για 5-10 λεπτά...?
Κλαψ.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#386705 σπαστό είναι αυτό ε;

τρελή φάση, 4 έχουμε αισίως στην οικογένεια :lol: :lol:

σιγά σιγά πρέπει να δω τι θα πάρω σε κανονικό όμως... αν και ακόμα κάνουμε καλές βόλτες με τα αντράκια (έφτιαξα βάση να πατούν και στέκονται ανάμεσα στα χέρια μου ουσιαστικά :lol: :lol: ποτέ στον δρόμο! μόνο για χαλαρές βόλτες, προχθές πχ κάναμε όλη την παραλιακή της Νύμφης :inlove: )
Άβαταρ μέλους
By citastak
JBT έγραψε:σπαστό είναι αυτό ε;

τρελή φάση, 4 έχουμε αισίως στην οικογένεια :lol: :lol:

σιγά σιγά πρέπει να δω τι θα πάρω σε κανονικό όμως... αν και ακόμα κάνουμε καλές βόλτες με τα αντράκια (έφτιαξα βάση να πατούν και στέκονται ανάμεσα στα χέρια μου ουσιαστικά :lol: :lol: ποτέ στον δρόμο! μόνο για χαλαρές βόλτες, προχθές πχ κάναμε όλη την παραλιακή της Νύμφης :inlove: )

ωραίος.
Εγώ το πάσχα πήρα καθισματάκι και βάζω τη μικρή. Της πήρα και κράνος. Τί χαρά κάνει δεν περιγράφεται. 15 μηνών!
Άβαταρ μέλους
By JBT
#386747 χωρίς κράνος ούτε μέτρο δεν κάνουν.

και ζώνη στο αμάξι πάντα.

τι φωνές πατούν εάν κάποιος (από τους άλλους) δεν φορέσει ή την βγάλει πριν σταματήσει το αμάξι, δεν περιγράφεται :lol: :lol: ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By citastak
JBT έγραψε:χωρίς κράνος ούτε μέτρο δεν κάνουν.

και ζώνη στο αμάξι πάντα.

τι φωνές πατούν εάν κάποιος (από τους άλλους) δεν φορέσει ή την βγάλει πριν σταματήσει το αμάξι, δεν περιγράφεται :lol: :lol: ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ :s_rofl :s_rofl

Μόνο έτσι μαθαίνουν.
Η δικιά μου δεν ξέρει να μιλάει ακόμα, αλλά όταν πάμε στο ποδήλατο πιάνει το κεφάλι της για να μου πει να βα΄λει κρανος. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
citastak έγραψε:Η δικιά μου δεν ξέρει να μιλάει ακόμα, αλλά όταν πάμε στο ποδήλατο πιάνει το κεφάλι της για να μου πει να βα΄λει κρανος. :yahoo:

:inlove:
Άβαταρ μέλους
By travelman
citastak έγραψε:Επίσης άσχετο με τη συζήτηση.
Έχω το Brompton που κάθεται εδώ και μια 5ετία. Το χρησιμοποίησα πολύ το 2008-2010. Μετά αραιές βολτες και το έχω στο γραφείο μου.
Να το πουλήσω (πόσο να πιάσει) ή να το αφήσω μπας και αλλάξουν στο μέλλον οι συνήθειες (και οι ανάγκες; ) και το ξαναβάλω σε χρήση; Δεν έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια...

Το μπρόμπτον που θα πωλείται το 2050 μάλλον δεν θα έχει μεγάλες διαφορές με το δικό σου, οπότε μην σε πολυαγχώνει το θέμα απαξίωσης. Είναι μάλλον το πιο κλασσικό ποδήλατο που πωλείται σήμερα. Δεδομένου και του καλού διπλώματος του δεν θα σου πιάνει πολύ χώρο. Αν είναι και σε βρετανικό πράσινο ή κοκκινάκι το αφήνεις διπλωμένο ή αδίπλωτο στο σαλόνι για ντεκόρ :eat:

Συνεπώς για μένα το πουλάς μόνο εάν χρειάζεσαι τα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
By citastak
travelman έγραψε:
citastak έγραψε:Επίσης άσχετο με τη συζήτηση.

Το μπρόμπτον που θα πωλείται το 2050 μάλλον δεν θα έχει μεγάλες διαφορές με το δικό σου, οπότε μην σε πολυαγχώνει το θέμα απαξίωσης. Είναι μάλλον το πιο κλασσικό ποδήλατο που πωλείται σήμερα. Δεδομένου και του καλού διπλώματος του δεν θα σου πιάνει πολύ χώρο. Αν είναι και σε βρετανικό πράσινο ή κοκκινάκι το αφήνεις διπλωμένο ή αδίπλωτο στο σαλόνι για ντεκόρ :eat:

Συνεπώς για μένα το πουλάς μόνο εάν χρειάζεσαι τα λεφτά.

Έχεις δίκιο σε όλα όσα λες. Απλά στεναχωριέμαι να μην χρησιμοποιώ τα πράγματά μου. Το κρατώ και το βγάζω λοιπόν που και πού να μην κάθεται... :)
Αν δεν έμενα σε λόφο (2.5 χλμ ανηφόρα) θα το χρησιμοποιούσα πολύ πιο συχνά... :(
Μαύρο είναι!
Άβαταρ μέλους
By JBT
#387005 Σε λεωφορείο έχεις σκεφτεί να το βάζεις; Εκτός κι αν δεν έχεις εκεί πέρα :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#387067 Μου έγινε και μια άλλη πρόταση αλλά εκεί ξεχνάω εντελώς το χώμα
Isaac graviton που είναι σε προσφορά από 1400 στα 900 ευρώ και θα μου αλλάξει το τιμόνι με ισιο τρεκινκ
Μιλάμε για 10 κιλα πλέον βάρος
Υπό σκέψη και αυτό ...Και είναι και κουκλί
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#387073 Επειδή λέω να αρχίσω να χρησιμοποιώ το ποδήλατο για τις κοντινές δουλίτσες (φούρνος, τράπεζα, κλπ), τι μέτρα αντι-κλόπινγκ λαμβάνουμε;
Άβαταρ μέλους
By citastak
JBT έγραψε:Σε λεωφορείο έχεις σκεφτεί να το βάζεις; Εκτός κι αν δεν έχεις εκεί πέρα :hmmm:

Πολύ αραιά δρομολόγια - 2 την ώρα. Το έχω δοκιμάσει.