Για το κινητό, δες η Nova έχει κάποια οικονομικά πακέτα κινητής unlimited.
Για το κινητό, δες η Nova έχει κάποια οικονομικά πακέτα κινητής unlimited.
το κοντινότερο σπίτι με ίντερνετ είναι στα 250 μέτρα, ενω στα 70 μέτρα που έχω κολώνα ΟΤΕ, το σπίτι δίπλα έχει καταργήσει το τηλέφωνο του. Του είχα κάνει κουβέντα να το ενεργοποίησει και να το πληρώνω εγώ κανονικά αλλά δε δέχτηκε. Οπότε πάω για ρούτερ 4G ή αν αποφασίσω να μείνω μόνιμα στο εξοχικό, θα πληρώσω τα 1800 στον ΟΤΕ και θα τελειώνω.
Dodger έγραψε:Εκεί κοντά, όπως ωραία γράφεις, είναι αμπέλια και χωράφιατο κοντινότερο σπίτι με ίντερνετ είναι στα 250 μέτρα, ενω στα 70 μέτρα που έχω κολώνα ΟΤΕ, το σπίτι δίπλα έχει καταργήσει το τηλέφωνο του. Του είχα κάνει κουβέντα να το ενεργοποίησει και να το πληρώνω εγώ κανονικά αλλά δε δέχτηκε. Οπότε πάω για ρούτερ 4G ή αν αποφασίσω να μείνω μόνιμα στο εξοχικό, θα πληρώσω τα 1800 στον ΟΤΕ και θα τελειώνω.
Anonymous Founder έγραψε:Cisco, ή κάτι άλλο ή απ'όλα;Cisco πιστοποιήσεις αλλά στη δουλειά θες δεν θες μαθαίνεις και άλλα αναγκαστικά, χωρίς όμως κάποιο σοβαρό training, απλά μέσω εμπειρίας και shared γνώσης. Μάθαμε Juniper, Velocloud/VMware, Viptela (Cisco SDWan) και άλλες ομάδες μαθαίνουν και άλλα τόσα
glf έγραψε:Στο mini server που πήρα για homelab proxmox, έχω φτάσει να μεταφέρω 10 containers ως τώρα και μένουν αλλά 4.
Με την ευκαιρία κάνω και αλλαγές που ήθελα από καιρό, πχ τώρα έστησα ενα ξεχωριστό mysql και όλα τα υπόλοιπα έχουν εκεί τις DB. Οπότε παίρνω πανευκολα backup μόνο τα ουσιαστικά δεδομένα μου.
Και καλύτερη αξιοποίηση πόρων αφού δε σηκώνει mysql καθε container μέσα του.
Στο τέλος θα πάρω και ένα.. 2ο να τα κάνω cluster αχαχαχαχ.
Αυτή τη στιγμή βλέπω RAM 4GB free / 8 GB total.
Το πιο βαρύ container είναι το καταγραφικό για τις κάμερες. Τρώει σχεδόν 2GB RAM.
250 MB RAM η MySQL μιας και την έχω ρυθμίσει σωστά.
Και κάπου 100 MB RAM τρώνε τα web app που σηκώνουν Apache/nginx.
Με 60-70 MB RAM τρέχουν τα πιο ελαφριά, πχ MQTT, ένα web dashboard και ένα παλιό site σε.. php5.
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]