egobrain έγραψε:Πέρα από τις διαδικασίες που μπορείς να ακολουθήσεις, κυρίως θέλω να δω αν το 'χε κι άλλος στη γειτονιά του και πως το χειρίστηκε/αν.Δεν υπάρχει τρόπος ευγενικός, να το πω.
Αυτοί που τα αφήνουν στο μπαλκόνι τα σκυλιά, είναι ζώα!
Δεν αρκεί να το πεις σε έναν αλλά σε όλους. Αν δεν γαυγισει του απέναντι θα το κάνει του διπλανού, του παραδίπλα, κλπ
Λύση; Αστυνομία, κλιματιστικό στο υπνοδωμάτιο και κοιμάσαι σαν άρχοντας, γλυτώνεις και από τους καγκουρες με μηχανές - ηχοσυστήματα αυτοκινήτου.
.
Fiat Panda 7,6l/100km
Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχεις άδικοGeralt έγραψε:Μου αρέσει μια από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου, το Κάθισμα στην Λευκάδα με τα υπέροχα τυρκουαζ νερά
Δεν μου αρέσει που κάποιος ασυναίσθητα έδωσε το οκ να μπούνε πάρα πολλές ομπρέλες που τις χρεώνουν 20€ στο μεγαλύτερο κομμάτι της
Ήμαρτον με την απληστία, είναι ντροπή πια
Πριν περίπου 10 χρόνια, ήταν δωρεάν οι ξαπλώστρες στο Κάθισμα. Εγώ Λευκάδα πλέον δεν πάω για κανένα λόγο τον Αύγουστο, είναι ταλαιπωρία, παντού άπειρος κόσμος.
Δυστυχώς δεν το επιτρέπουν όμως πάντα οι υποχρεώσεις
Εδώ και στους Εγκρεμνους έχουν βάλει κάτω μερικές ξαπλώστρες με ομπρέλες για να μην κουβαλαει ο τουρίστας
Κάποτε κουβαλούσα κι εγώ ομπρέλες, καρεκλακια, ψυγειακια, σκατακια και δε συμαζευεται.
Τώρα πια δεν παίρνω τίποτα. Ξαπλώστρα, ομπρέλα, μπητσομπαρο και κάθομαι μέχρι το βράδυ. Καφεδαρα, μπύρες, φαγητά και ζωαρα.
Εντάξει βέβαια 20 το σετ είναι αλητεία, κανονικά παίζουν ακόμα και μόνο ότι πιεις/φάς ξέρω γω αλλά και μέχρι 5-6 το σετ ειναι ανεκτό.
Έχω καθορίσει στο μπάτζετ ένα 20-30αρι τη μέρα για το μπητσομπαρο και είμαστε άρχοντες. Έτσι κι αλλιώς καθόμαστε όλη μέρα σχεδόν, φεύγουμε συνήθως 7-8 το βράδυ, οπότε συμφέρει, ένα ακόμα φαι σε ταβέρνα θα ήταν.
Τον Γενάρη που έφευγα για Γερμανία θυμάμαι τα φουγαρα της ΔΕΗ να μην πολύ καπνίζουν και να σιχτιριζω την κυβέρνηση για την άθλια απολιγνιτοποιηση και ξαφνικά πριν 10 μέρες που κατέβαινα Ελλάδα έβλεπα τα φουγαρα σε λειτουργία και χάρηκα.
Επίσης επαρχία μακράν καλύτερη από Αθήνα.
Η Αθήνα προσβάλει τον κάθε άνθρωπο με αξιοπρέπεια και αυτό δεν μου αρέσει.
Για Μπαγκλαντές και πολύ το συγκρίνω.
Από όταν φύγαμε από Αθήνα (υπόψιν γέννημα θρέμμα Γαλατσιωτης) ηρέμησαμτις επισκέψεις για μαξ 3 μέρες που θα κατέβω Αθήνα νοιώθω άθλια. Συν τις κακές συνθήκες μετακίνησης και την ανασφάλεια.
https://n26.com/r/thomasm9467
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν υπάρχει τρόπος ευγενικός, να το πω.
Δεν αρκεί να το πεις σε έναν αλλά σε όλους. Αν δεν γαυγισει του απέναντι θα το κάνει του διπλανού, του παραδίπλα, κλπ
Λύση; Αστυνομία, κλιματιστικό στο υπνοδωμάτιο και κοιμάσαι σαν άρχοντας, γλυτώνεις και από τους καγκουρες με μηχανές - ηχοσυστήματα αυτοκινήτου.
λύση απομόνωση δηλαδή
ναι, καταλαβαίνω ότι δεν έχει θεόσταλτες λύσεις. αλλά καλοκαίρι-μπαλκόνι ήταν και κριτήριο επιλογής του διαμερίσματος, βασικό σημείο ξεκούρασης κοκ...
(σήμερα το πρωί με ξύπνησε κουαρτέτο γαβγισμάτων σε σολ μείζονα
)
mirage έγραψε:Εξαιρετικος ο εγχώριος λιγνίτης σε σχεση με ποιόν, γιατί γενικα η ποιότητα των κοιτασμάτων θεωρείται χαμηλή. Βεβαια η Πτολεμαΐδα V ειναι ενα σύγχρονο εργοστάσιο με όσα αυτο συνεπάγεται σε απόδοση ρύπους.Εξαιρετικό ως προς την ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας. Μιας και οι ΑΠΕ είναι ανεπαρκείς και απλά δουλεύουν οπότε φυσήξει. Αν δεν απατώμαι τα φωτοβολταϊκά δεν αποδίδουν το μέγιστο με θερμοκρασίες άνω των 25oC.
Τεσπα ξεφεύγουμε.
Κανονικα θα έπρεπε να γινόταν και καύση απορριμμάτων όπως σε όλη την ΕΕ και μέσω της καύσης παραγωγη ενέργειας.
https://n26.com/r/thomasm9467
egobrain έγραψε:Σημεία των καιρών μαςΝίκος Παππάς έγραψε:Δεν υπάρχει τρόπος ευγενικός, να το πω.
λύση απομόνωση δηλαδή![]()
ναι, καταλαβαίνω ότι δεν έχει θεόσταλτες λύσεις. αλλά καλοκαίρι-μπαλκόνι ήταν και κριτήριο επιλογής του διαμερίσματος, βασικό σημείο ξεκούρασης κοκ...
(σήμερα το πρωί με ξύπνησε κουαρτέτο γαβγισμάτων σε σολ μείζονα)
Συμβαίνουν.
mirage έγραψε:Ναι όντως θυμάμαι πριν καμιά δεκαετία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης άκουγες τα πουλάκια.
Συμβαίνουν.
Πριν 10 χρόνια είχαν κάνει την εμφάνιση τους κάτι παπαγάλοι, αν θυμάσαι.
Δε μου αρεσει που πρεπει να εχεις πολυ βαθιες τσεπες για να τη χαρεις. Πολλες επιλογες διασκεδασης και μεγαλες αποστασεις αναμεσα τους.
Σαν τη Χαλκιδικη (και προς Δυσμας
) δεν εχει. Χοουμ σουιτ χοουμ.