Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#109241 Καλή τύχη και να πάνε όλα καλά για όλους όσους ψάχνουν δουλειά!
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#109331 e-tetRadio.gr– ‏@tetRadio

22 Απριλίου, για 1η φορά μετά από 17 χρόνια, η Επιθεώρηση Εργασίας κατάφερε να μπει στον όμιλο του @skaigr (αφού περίμενε ένα 3ωρο απ' έξω)
Χρειάστηκε η Αστυνομία του Πειραιά για να τους ανοίξουν και αφού προηγουμένως ειδοποιήθηκε εισαγγελέας.
Όλα τα προηγούμενα χρόνια η Επιθεώρηση Εργασίας (ΣΕΠΕ) έφευγε άπραγη από το @skaigr αφού οι σεκιούριτι του κτιρίου απαγόρευαν την είσοδο.

Πως και τους ξέφευγε τόσο καιρό, περίεργο!
Άβαταρ μέλους
By Panosss
rx8_drifter έγραψε:κατάφερε να μπει στον όμιλο του @skaigr (αφού περίμενε ένα 3ωρο απ' έξω)

rx8_drifter έγραψε:Όλα τα προηγούμενα χρόνια η Επιθεώρηση Εργασίας (ΣΕΠΕ) έφευγε άπραγη από το @skaigr αφού οι σεκιούριτι του κτιρίου απαγόρευαν την είσοδο.

πςςς και γαμώ τις χώρες...

Να δούμε τι θα γίνει και τώρα, όχι ότι έχω καμιά ελπίδα βέβαια...
Μόλις πληρώσουν για τις άδειες δεν θα τους ξαναδούν...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
rx8_drifter έγραψε:e-tetRadio.gr– ‏@tetRadio

22 Απριλίου, για 1η φορά μετά από 17 χρόνια, η Επιθεώρηση Εργασίας κατάφερε να μπει στον όμιλο του @skaigr (αφού περίμενε ένα 3ωρο απ' έξω)
Χρειάστηκε η Αστυνομία του Πειραιά για να τους ανοίξουν και αφού προηγουμένως ειδοποιήθηκε εισαγγελέας.
Όλα τα προηγούμενα χρόνια η Επιθεώρηση Εργασίας (ΣΕΠΕ) έφευγε άπραγη από το @skaigr αφού οι σεκιούριτι του κτιρίου απαγόρευαν την είσοδο.

Πως και τους ξέφευγε τόσο καιρό, περίεργο!

Edit Πιο κόσμιες εκφράσεις παρακαλώ.[MOD]
Άβαταρ μέλους
By markvag
#109577 Σε ποια σοβαρή χώρα θα γινόταν αυτό και θα συνέχιζε να λειτουργεί το εν λόγω μπουρδέλο;;;;;; :rant: :rant: :rant:

Φαντάζομαι δεν τους άφηναν γιατί ήθελαν να κάνουν παρκέ, να μην είναι βρώμικα... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By makis_kanatselis
QsisVTS έγραψε:Mission accomplished, ελπίζω σε λίγους μήνες να είμαι λογιστάρα :iconcool:

Μπραβο φιλε. Συγχαρητηρια. Ευχομαι ολα να πανε οπως επιθυμεις.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#109639 Σε φίλο μου πληροφορικάριο πρόσφεραν θέση προγραμματιστή με 2 μήνες δοκιμαστική περίοδο (δεν θα 'χει εγγραφεί ως πρόσληψη για δυο μήνες), του δίνουν 800 ευρώ το μήνα γι αυτούς τους δυο μήνες.
Μετά, αν τους κάνει, θα γίνει κανονική πρόσληψη με 1000 ευρώ (καθαρά, αν θυμάμαι καλά).
Τι λέτε;
Άβαταρ μέλους
By bill33
Panosss έγραψε:Σε φίλο μου πληροφορικάριο πρόσφεραν θέση προγραμματιστή με 2 μήνες δοκιμαστική περίοδο (δεν θα 'χει εγγραφεί ως πρόσληψη για δυο μήνες), του δίνουν 800 ευρώ το μήνα γι αυτούς τους δυο μήνες.
Μετά, αν τους κάνει, θα γίνει κανονική πρόσληψη με 1000 ευρώ (καθαρά, αν θυμάμαι καλά).
Τι λέτε;

Τι πάει να πει δεν θα του κάνουν πρόσληψη για τους δυο μήνες;Τον μισθό του πως θα τον δικαιολογήσουν ;
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#109649 Προφανώς μαύρα, δεν θα γράφουν πουθενά το μισθό του.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Panosss έγραψε:Προφανώς μαύρα, δεν θα γράφουν πουθενά το μισθό του.

Μπορεί σοβαρή εταιρία να πληρώνει μαυρα κάποιον υπάλληλο της;

Πρόσεξε το "σοβαρή" .
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#109652 Όταν μιλάμε για εταιρεία, μιλάμε ότι έχει 4 εργαζόμενους (μαζί με τον ιδιοκτήτη νομίζω;) :roll: .