Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#248072 Πιθανοτατα οχι, AGP θα παιρνει. Δεν ειναι για πολλα πολλα, μαλλον δεν ειναι για τιποτα πλεον, θα ψαχνεις να βρεις συμβατα components με μηδαμινο αποτελεσμα. Απλα δεν αξιζει.
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
#248079 αλλαξε εναν cpu με εναν q6600 με μια αντιστοιχη motherboard (κοστος πχ με 70 εχει και με μνημες) και βαλε και την καρτα και θα εισαι ενταξει για αυτα που περιγραφεις αν και θα πηγαινα σε καλυτερη καρτα γραφικών..
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#248083 Σκεφτόμουν μετά με 120€ ένα intel compute stick να τελειώνουμε. Κατευθείαν πάνω στην TV, ταινίες/ σειρές/ ιντερνετ και τέλος.
Αυτά τα στικακια που έχουν win10 στα αγγλικά μπορούν να γυρίσουν στα ελληνικά με τον ίδιο τρόπο όπως στις desktop εκδόσεις;;
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#248092 Γνωρίζω Kodi, χρησιμοποιώ :s_smile

Δεν σκαμπάζει πολλά φίλε μου από υπολογιστές η γυναίκα. "φίλη" όταν λέμε μέλλουσα πεθερά ετών 56 χωρίς καμία επαφή με τεχνολογία. Πιο βασικά από τα βασικά κλικ για να βλέπει σειρές και ταινίες.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#248690 @kostis20 Τον επεξεργαστή που λες τον βγάζει με ίδιο σκορ με τον προ-προηγούμενο i3 4005u haswell. Έχουμε laptop με τον συγκεκριμένο i3 και για απλή χρήση είναι ότι πρέπει.Αν το μπάτζετ σου είναι χαμηλό και θες κάτι για απλή χρήση ένας i3 5005u broadwell ή i3 6100u skylake που έχουν καλύτερα ενσωματωμένα γραφικά και λειτουργούν πιο κρύα είναι λουκούμι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#248890 Λοιπον εχω το εξης θεμα. Βαλαμε τα Windows10 64bit και ενω φαινονται στο συστημα τα 8 γιγα της μνημης διαθεσιμα ειναι μονο τα 3,2.
Το συστημα ειναι το παρακατω:

Foxconn H55mxv series
Intel core i5 cpu 750@2,67ghz
AMD Radeon hd 5450
2χ4 gb G.SKILL DD3 @1333GHZ
Καναμε ολα τα βηματα μεσω της διαχειρησης συσκευων για να ενεργοποιησουμε την παραπανω μνημη αλλα χωρις αποτελεσμα.
Ψαξαμε στο internet για λυσεις αλλα ο,τι βρηκαμε το ειχαμε κανει ηδη.
Καμια ιδεα;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση ε;
Windows.old, πουλο.

Καθαρη εκανα τωρα.

Ειχα βαλει πανω απο τα 7 τα 10 32bit, καποια στιγμη μου λεει φιλος οτι με τον επεξεργαστη που εχω μπορω να βαλω τα 64αρια ως καλυτερα ( γιατι ειναι καλυτερα δεν ρωτησα, κατι θα ξερει παραπανω ο φιλος) και σημερα καναμε την καθαρη εγκατασταση των Windows 10/64bit.
Ολα καλα, ενημερωθηκαν οι οδηγοι μονοι τους, δουλευει ΟΚ αλλα ενω στο συστημα φαινονται τα 8 γιγα της μνημης στην διαχειριση εργασιων-επιδοσεις δειχνει 3,2 ram.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Cosmonaut21 έγραψε:@kostis20 Τον επεξεργαστή που λες τον βγάζει με ίδιο σκορ με τον προ-προηγούμενο i3 4005u haswell. Έχουμε laptop με τον συγκεκριμένο i3 και για απλή χρήση είναι ότι πρέπει.Αν το μπάτζετ σου είναι χαμηλό και θες κάτι για απλή χρήση ένας i3 5005u broadwell ή i3 6100u skylake που έχουν καλύτερα ενσωματωμένα γραφικά και λειτουργούν πιο κρύα είναι λουκούμι.

Ok ευχαριστώ...Όπως έγραψα και παραπάνω μπερδευομαι με τους επεξεργαστές.
Ρωτησα γιατί έχω οθόνη και πληκτρολόγιο οπότε σκεφτόμουν να φτιαξω ένα φτηνό σύστημα για το γραφείο. Ακόμα και refurbished κοιταω...

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#248974 refurbished πολλα για να διαλεξεις σε πολυ χαμηλες τιμες απο leasing εχει και η cosmodata.

http://www.cosmodata.gr/category/966/pc ... h-efkeries
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#249022 Τα έχω δει dim.Απλά για κάτω από 200 ευρώ είναι όλα core2duo και με χαλάει λίγο...Επίσης δε ξέρω αν αναβαθμίζονται αυτά τα κουτιά ,τι μητρικές έχουν...κτλ
Δε ξέρω θα δω...Τα κοιταω όλα.
Όλες οι προτάσεις δεκτές...

< >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#249092 Σκεφτόμουν γύρω στα 200-250 με πολλά ζόρια κάτι παραπάνω.
Το ξέρω είναι λίγα αλλά δε θέλω να διάθεσω παραπάνω ,τα Χριστούγεννα πήρα και το htpc...Θα με δειρει η γυναικα

< >