- 22 Νοέμ 2018, 11:19
Τι ακριβώς εννοείς πως "δεν έχουν θιχτεί κεκτημένα 40ετίας";;;

Γιατί εγώ γύρω μου βλέπω να έχει γίνει απίστευτος χαμός. Κεκτημένα δεκαετιών (από ωράρια, μέχρι συντάξεις τριπλοπληρωμένες, έχουν καταστρατηγηθεί είτε με νόμους είτε στην πράξη. Είτε η δική μου οπτική γωνία έχει κάτι ή δεν βλέπω κάτι άλλο...
Προφανώς και χρειάζονται πολλά ακόμα, αλλά τα περισσότερα χρειάζονται λεφτά και κόσμο, οπότε @@ θα γίνουν. Επίσης, αρκετά θα ξεβολέψουν την κυβερνώσα κάστα (ασχέτως πολιτικού χρώματος), οπότε πάλι @@ θα γίνουν.
Αλήθεια, η κομισσιόν πριν λίγο καιρό δεν μας έλεγε τι καλά που τις κάναμε τις μεταρρυθμίσεις και τι ωραίοι που είμαστε που περάσαμε τόσες σκληρές μεταρρυθμίσεις;;; Έγινε κάτι αυτούς τους 2-3 μήνες που βγήκαμε από τα μνημόνια;;; (το συντομότερο ανέκδοτο, btw

). Επίσης, μ' αρέσει που η Κομισσιόν δεν θέλει να βλέπει πως βγαίνουν τα πλεονάσματα (τα οποία ενέκρινε)
The budget trimmed public investment in order to make the numbers add up after including pre-electoral pledges Tsipras made in September.
(σε απλά Ελληνικά πετσοκόβουμε ανάπτυξη σήμερα και στο μέλλον για να δείξουμε νούμερα που α) αρέσουν στην κομισσιόν και β) μας δίνουν περιθώριο αγοράς ψηφαλακίων

)
+
The Commission said delays needed to be addressed urgently in clearing public sector arrears to private suppliers, creating a legal framework for tools enabling banks to resolve bad loans, as well as in certain privatizations slated for 2019.
Κοινώς, δεν πληρώνει προμηθευτές (και πρέπει προφανώς, εδώ είναι το μόνο σημείο που συμφωνώ απολύτως), αλλά πρέπει να καθαρίσουμε τα κόκκινα δάνεια (που τα έχουμε χρυσοπληρώσει όλοι μας σε άπειρα bailout, αλλά ακόμα υπάρχουν... γιατί άραγε;;;

) και να συνεχίσουμε το ξεπούλημα σε ότι έχει μείνει. Προβλέπω μεγάλη επιτυχία!
Δεν αναφέρει κάτι για τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στη δικαιοσύνη, στην πολυνομία, κτλ... Αυτά που πραγματικά χρειάζονται και κανείς δεν ασχολείται. Αλλά 'νταξ'...
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>