Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
red_monster έγραψε:
bihlas87 έγραψε:
red_monster έγραψε:Να μας λες και kg γιατί το 1,82 δεν λέει τίποτα μόνο του :rtfm:

Νταρντανομωρό είναι, από αυτά που δεν αρέσουν σε εσάς τους ξενέρωτους. Σίγουρα περισσότερα κιλά από εμένα με τέτοιο ύψος.

Έλα Ευαγγελίστρα μου που ειμεθα ξενερωτοι επειδή δεν μπορούμε τις γυναίκες που είναι πιο πολλά κιλά από εμάς.

Την θελουμε την κήλη μας χωρίς επεμβάσεις :rtfm:

Red, αμα ειναι βαρια η γκομενα την κυλας, δεν τη σηκωνεις :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
dimik έγραψε:

για πάρτη σου bihla

Δυνατα και τα δυο, και η φιλη ειχε και ματάρες περαν αλλων προσοντων.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
bihlas87 έγραψε:Η δικιά μου πάντως μου δίνει αναφορά πόσα χιλιόμετρα περπατάει κάθε μέρα. Θέλει να ξαναπέσει στα κιλά που ήταν
ως φοιτήτρια. Fun fact, όταν σπούδαζε έλεγε σε φίλους της ότι το όνειρο της είναι να πάρει Mini Cooper κάποια στιγμή.
Αυτοί της έλεγαν ότι αν ήταν αυτοκίνητο θα ήταν Aston Martin, εγώ της λέω ότι αυτά τα αυτοκίνητα είναι για αρχόντους,
δεν είναι να πούμε για λινάτσες :lol: Με την κατάλληλη μίμιση της φωνής εννοείται.

Αν αδυνατίσει θα λογιζεις τον εαυτό σου για ξενερωτο ; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#500824 Της είπα ότι αν από Rapide γίνει DBS θα της πάρω μια σε 1:24 να την βάλει πάνω στο πιάνο της :shifty:
Ρίξε μια ματιά στο Mini John Cooper Works που θα ανεβάσω στις καλλονές, Από Λάρισα και αυτή, ψυχολογία τελείωσε :inlove:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
bihlas87 έγραψε:Η δικιά μου πάντως μου δίνει αναφορά πόσα χιλιόμετρα περπατάει κάθε μέρα. Θέλει να ξαναπέσει στα κιλά που ήταν
ως φοιτήτρια. Fun fact, όταν σπούδαζε έλεγε σε φίλους της ότι το όνειρο της είναι να πάρει Mini Cooper κάποια στιγμή.
Αυτοί της έλεγαν ότι αν ήταν αυτοκίνητο θα ήταν Aston Martin, εγώ της λέω ότι αυτά τα αυτοκίνητα είναι για αρχόντους,
δεν είναι να πούμε για λινάτσες :lol: Με την κατάλληλη μίμιση της φωνής εννοείται.

Αν δεν κόψει τα τσιμπολογήματα, τις τυρόπιτες, το junk food, τα παγωτά και τη ζάχαρη σε καφέδες και γλυκά γενικώς, τις σοκολάτες κλπ και αν δεν πεινάσει, δεν πρόκειται να χάσει γραμμάριο και ας περπατήσει μέχρι τη σελήνη.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
red_monster έγραψε:Είσαι μερακλής από πεποίθηση ή από ανάγκη ;

Το βίντεο που ανέβασε ο dimik με αρρώστησε άσχημα, αυτά είναι κορμιά, όχι |λογοκρισία|.
Θα ξεκινήσω γυμναστήριο από βδομάδα, γαμώ τα παλιοθήλυκα :rant:

21 quadra έγραψε:Αν δεν κόψει τα τσιμπολογήματα, τις τυρόπιτες, το junk food, τα παγωτά και τη ζάχαρη σε καφέδες και γλυκά γενικώς, τις σοκολάτες κλπ και αν δεν πεινάσει, δεν πρόκειται να χάσει γραμμάριο και ας περπατήσει μέχρι τη σελήνη.

Αν έβγαζε και εμένα τσίπουρο ο πατέρας μου, χοντρός θα ήμουν :lol:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#502290 Με τρελαίνουν οι μικρούλες με μεγάλα βυζιά που ξέρουν πως να μιλάνε, μένει στη γειτονιά μου αυτή
αλλά δεν την έχω πετύχει ποτέ κάπου έξω. Θα της ορμήξω σαν αίλουρος αν την πετύχω πουθενά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#502293 Bihla μην την αφησεις να σου ξεφυγει, εδω μιλαμε για τελειωμενη υποθεση. Για να καταλαβεις, τωρα θα παει να τα μαρτυρησει στο αγορι της για να του ανεβασει στροφες και να ερθει για ξηγα.

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΜΠΙΧΛΑ, ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#502307 Πόνεσαν τα μάτια μου!
Μετά την πρώτη φράση σου, ήταν βέβαιο πού θα οδηγήσει...
Ειδικά το αλκοόλ, μην το χρησιμοποιείς σαν διαφήμισή σου, οι περισσότερες θα φύγουν τρέχοντας.
Δεν σου χρειάζεται το γυμναστήριο όσο νομίζεις, λιγότερο αλκοόλ, και λιγότερο brutal συμπεριφορά θα βοηθούσε.
Η πιτσιρίκα αν είναι ωραία, έχει όσους brutal, γυμνασμένους, πιωμένους τύπους θέλει.
Εσύ μπορείς να της προσφέρεις κάτι διαφορετικό. Αυτό για να είμαστε και on topic, λέγεται διαφοροποίηση προϊόντος σε μια αγορά. Παίξε λίγο τα καλά σου χαρτιά και όχι τα κακά, τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν.
Διαφορετικά, θα βγάζεις μόνον όσες έχουν πρόβλημα (και συνήθως πάχους, που φαίνεται σε ξενερώνει γι' αυτό και ψάχνεσαι...).
Στα λέω σαν παθών και εντελώς φιλικά φυσικά και όχι για να σου κάνω μάθημα.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#502309 τακτ ο bihlas... :lol: :lol:

Περιμένεις να ρίξεις γκόμενα, που ξέρει πως να μιλάει, όταν δεν ξέρεις εσύ? :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#502310 +1 στον hf

Μπιχλα η συζητηση ηταν Ορεστης Μακρης σε συνδυασμο με Παπαγιαννοπουλο "χουφτωστη". :help:

Το προβλημα ομως το πραγματικο ηταν το "χαρισε μου μια ματια (μεταφραση "μια πιπα") και εμενα του φτωχου" που απεπνεε απογνωση. Την οποια εν τω μεταξυ δεν εχεις (ή δεν θα επρεπε να εχεις) γιατι ηδη γαμας. :rtfm:
Κατι παιζει στο βασιλειο της Δανιμαρκιας :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#502314 Αν πηδάς κάτι που σου αρέσει, το βλέμμα του πεινασμένου δεν φεύγει.
Και είναι φανερό από τα λεγόμενα του φίλου μας πως αυτή που πηδάει δεν του αρέσει.
Και ιδού το αποτέλεσμα...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#502317 Φτιάξτε ένα τοπικό με όνομα - Σχολείο γκομενικής συμπεριφοράς - και αρχίστε για μερικούς μαθήματα από την 1η δημοτικού, ακόμα και νηπιαγωγείου :lol: