Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#242806 είναι σαφώς πιο αργός, επίσης είναι και σε πολύ πιο παλιά πλατφόρμα σε σχέση με έναν i3 πράγμα που θα σε περιορίσει σε διάφορα πράγματα

επίσης ο i3 δε χρειάζεται κάρτα γραφικών
Άβαταρ μέλους
By g8777
#242809 Εχω ενα θεμα με το λαπτοπ (Dell 3542 ) εδω και καιρο, απλα δεν ειχα ασχοληθει (= απεφευγα να συγχιστω).
Συγκεκριμενα εχω battery drain οταν ειναι κλειστο. Οχι σε sleep mode, κανονικα κλεισιμο με Start-->Power--> Shut down. To βαζω στην τσαντα μεταφορας με full μπαταρια (το εχω σχεδον παντα στον φορτιστη) και οταν το ξανανοιγω ή ειναι αδεια η μπαταρια και θελει εκκινηση απο τον φορτιστη ή εχει φτασει στο οριο. Οσο ειναι κλειστο δεν νιωθω να δουλευει ο ανεμιστηρας ή ψιλοκραδασμους απο τον σκληρο δισκο.
Απ'οτι ειδα εχουν και αλλοι αυτο το θεμα χωρις καποια αξιοπιστη λυση. Any thoughts;
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#242820 @g8777
χμ... το λειτουργικό που του φοράς μας το κρατάς για έκπληξη; :hmmm:

ΑWell guys I have a Dell 3542 and I was having the same issue searched for 2 days and this drove me crazy. Well It is because
of bad Intel Management Engine Driver if yours is uprgarded to v11 something you don't need to downgrade, just go to: device
manager->System Devices-> Intel Management Interface->Properties->Power Management and uncheck Allow the computer to turn of
this device to save power and try testing now hopefully it will work
---
ΒI was having this same problem with my Thinkpad 8 W10 tablet. The tablet's battery would be completely drained after some 8
hours, even with the device completely shut off (not sleeping, not hibernating, but shut off). In my case, the problem turned
out to be the "fast initialization" option that was turned on.
This option is in Control Panel > Energy Option > System Configuration (sorry if the names are different, my Windows is not
in English). The option is "grey", but you can alter it after pressing the blue option called something like "Alter
configurations not available at the moment". Turn this option off and I hope your problem will be solved too.

Οι πιο πολλοί λένε ότι τους δούλεψε το Α.
Μπορεί να είναι και μπαταρία βέβαια αφού το λέει ο μοδ...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#242822 Αυτο φοραει 10αρια και γω το δερματινο μποξερακι μου με φουξια ρομπα οταν δουλευω. Κατσε να δοκιμασω το Α.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#242825 Αν την βγαλεις απο το pc και την αφησεις τον ιδιο χρονο θα χασει το ιδιο %? Για να καταλαβεις αν ειναι μπαταρια ή pc..
Άβαταρ μέλους
By g8777
#242827 Μμμμμ, ουτε αυτο το εχω δοκιμασει. :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Θα κανω την καρδια μου πετρα και θα κατσω να ασχοληθω με φαινεται. :s_sad
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#242835 Με αυτά μου θυμήσατε να ελέγξω γιατί το λάπτοπ της :inlove: (Lenovo Ideapad S210T) χάνει φόρτιση (βασικά να κάνω το κουμπί να το σβήνει αντί να το κοιμίζει) και ψάχνοντας τα μενού βρήκα λειτουργία καθαρισμού από τη σκόνη!! Το έβαλα και δούλεψε για λίγο ο ανεμιστήρας (ίσως ανάποδα;) και μετά από λίγο είπε ότι τελείωσε.
Δεν την είχα υπόψη μου αυτή τη λειτουργία, εσείς την ξέρατε;
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#242840 Την έχω δει και στο δικό μου Lenovo αλλά δεν νομίζω ότι έχει και κανένα νόημα. Αν δεν ανοίξεις καπάκι, φυσήξεις, καθαρίσεις με βουρτσάκι ξαναφυσήξεις...δουλίτσα δεν γίνεται...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#242843 Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε κάτω δεξιά το εικονίδιο για "Λήψη των Windows 10". Πάτησα, από περιέργεια πιο πολύ, και μου έβγαλε αυτό

Εικόνα

Δεν με καίει να πάω σε 10άρια, καλά είμαι με τα 7. Αλήθεια, υπάρχει κανάς τρόπος να φύγει το εικονίδιο λήψης από τη μπάρα; Σκέφτομαι κιόλας να πάρω ένα Lenovo Ideal Pad, αλλά με προβληματίζει μόνο ότι έχει Celeron.
Άβαταρ μέλους
By gakost
#242850 Λοιπόν για ρίξτε καμία πρόταση. Το nexus 7 δεύτερης γενιάς μετά από 2,5 χρόνια πιστής υπηρεσίας πάει για απόσυρση. Το ίδιο και σιγά σιγά και ο Qosmio με p8400 4gb ram και ssd όχι τόσο λόγο επιδόσεων κυρίως λόγω χρόνιου προβλήματος ψύξης, οι καλωδιοταινίες στην οθόνη έχουν αρχίσει και κάνουν νερά και γενικά έχει πολλά θέματα και τον οποίο δεν τον πολυχρησιμοποιώ ούτως ή άλλως. Οπότε ψάχνουμε λύση με οθόνη περίπου στις 10"

Λύση 1η android tablet, το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω κάποια αξιόλογη πρόταση σε λογικά χρήματα, και γενικά νομίζω ότι το android είναι πίσω σε εφαρμογές tablet

Λύση 2η ipad air 2 16 GB περίπου στα 400 € φθηνό δεν το λες αλλά είναι ο ορισμός του tablet από εφαρμογές και με σοβαρή προβλεπόμενη διάρκεια ζωής αλλά μετά θα έχω 3 πλατφόρμες, κινητό android, υπολογιστή win και tablet apple. Επίσης αν είναι να φτάσω στα 400€ κοιτάω σοβαρά και την λύση 3

Λύση 3η έναν υπολογιστή με αποσπώμενη (όχι περιστρεφόμενη) οθόνη τύπου Asus T100 με 4gb ram καλύπτει τις ανάγκες tablet και αν προκύψει και η ανάγκη για πιο σοβαρή χρήση κουμπώνεις το πληκτρολόγιο. Μειονέκτημα εδώ η χαμηλή ανάλυση στην οθόνη. Ξέρω θα μου πείτε για surface αλλά δεν δίνω τόσα λεφτά.

Ακούω γνώμες και άλλες προτάσεις
:)