Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
mirage έγραψε:Εξήγησε μας. Δεν διαθέτουμε όλοι την φοβερή αντίληψη σου.

< >

Τι να σου πω ρε φιλε.
Εγινε μοδα ο καθε ενας που στελνει για ευθανασια το κατοικιδιο του,να δημιουργει μια ιστορια λυπης ,ετσι για το θεαθηναι.
Και καποιοι ,που εχουν μπει σε αυτο το τριπακι,μεταφερουν την ιστορια οπου την διαβαζουν αλλοι,αλλοι,αλλοι για να φθασει και εδω στο φορουμ οπου καποιος θα το μεταφερει σε καποιο αλλο φορουμ ή στο φεισμπουκ του.
Και βεβαια η προωθηση τετοιων πραξεων μας κανει και καλα περισσοτερο ανθρωπους.
Δλδ αν εγω βρω ενα παρομοιο περιστατικο και το μεταφερω εδω,ειμαι ευαισθητος,ειμαι καλοκαρδος και ασχετα με το αν ειμαι ενα καθαρμα.

Αμαλαχειναουμε. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bill33
italakias έγραψε:Δλδ αν εγω βρω ενα παρομοιο περιστατικο και το μεταφερω εδω,ειμαι ευαισθητος,ειμαι καλοκαρδος και ασχετα με το αν ειμαι ενα καθαρμα.

Nα είσαι σίγουρος ότι αυτό κανένας δεν θα το νομίσει!
Άβαταρ μέλους
By italakias
bill33 έγραψε:
italakias έγραψε:Δλδ αν εγω βρω ενα παρομοιο περιστατικο και το μεταφερω εδω,ειμαι ευαισθητος,ειμαι καλοκαρδος και ασχετα με το αν ειμαι ενα καθαρμα.

Nα είσαι σίγουρος ότι αυτό κανένας δεν θα το νομίσει!

Οτι ειμαι καλοκαρδος ή καθαρμα; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#295569 Πραγματικός ζαν πρεμιέ :thumbsup:

Ετσι μπερδεύουν τα γκομενάκια οι μεγαλύτεροι καρδιοκατακτητές :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Nettos
#295778 Εικόνα

Το νέο μέλος. Δεν το είχαμε σκοπό αλλα μας κέρδισε το άτιμο. Ειναι περίπου 2,5 ετών και εικάζουμε οτι κάποιος το παράτησε καθώς η αναζήτησή του αφεντικού του ήταν άκαρπη. Δεν γαβγίζει σχεδόν καθολου, δεν ενοχλεί στο φαγητο και περιμένει να το βγάλουμε για να κανει την ανάγκη του παρά το γεγονός πως έχουμε αυλή.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
Geo f1 έγραψε:Εικόνα

Ο κλεφτης

< 3

Ωραιος ο κλεφτης, ακριβως το ιδιο μινιον εχει και η δικια μου.

Δε μ'αρεσε η μοκετα στο παιδικο δωματιο, δεν ειναι το καλυτερο θα ελεγα απο αποψη υγιεινης

< Smart ultra 6 >
Άβαταρ μέλους
By Nettos
#295908 Όντως ο παλιός ειναι ζόρικος.
Ο Σπάικ σταθερή αξία! Busso πολυ ομορφο. Θυμήθηκα ενα ίδιο που ειχε ο βενζινάς μου. Χώρισε την γκομενα και του άφησε τον σκύλο :lol: