mousatos έγραψε:Δεν πέφτω απ'τα σύννεφα. Ζωάρα και φέσωμα . αυτός είναι ο τυπικός ΕΛ επιχειρηματίας.
Άλλος ένας που πουλούσε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ;
https://www.msn.com/el-gr/news/other/%C ... 6ec6&ei=11
ΤΟ διάβαζα εχθές και με στεναχώρησε .Η μάνα μου είναι απο το Κακούρι(Αρτεμίσιο για τους απο έξω) και υπάρχει και κάποια συγγένεια.Γύρω στο 1995 που βοήθαγα τον ξάδερφό μου με τα αμπέλια του που είναι πίσω απο το οινοποιείο ,σε καιρό τρύγου έφαγα άπειρα βράδια για να ζυγίσω και να ξεφορτώσω τα καφάσια με το σταφύλι.Και άλλες φορές που πήγαινα εκεί για συμβουλες κλπ δεν θυμάμαι ποτέ να συνάντησα τον Ροβέρτο ή τον γιο του.Πάντα ο Νώντας (ο αδερφός του Ροβέρτου που είναι οδοντίατρος) και η γυναίκα του η Μαρία ( αν θυμάμαι το όνομα σωστά ) ήταν εκεί,όταν ήταν κάποιος απο την οικογένεια .
Τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει απο χρόνια απο όσο ξέρω,ενώ και το άλλο οινοποιείο στην Νεμέα έχει ήδη χαθεί.Χάθηκε η πρόσβαση σε επιδοτήσεις κλπ;Υπάρχει και άλλος αδερφός ,Γιάννης; , που ήταν/είναι ενεργός σε βιολογικά θέματα και μάλλον βοήθαγε την κατάσταση.
Δεν ξέρω τι κάνουν τωρα με το σταφύλια της περιοχής,ίσως τα παίρνει ο Τσέλεπος και ο Καμπας ή όπως αλλιώς λέγεται .Ελπίζω να μην έχει ρίξει χοντρό κανόνι στους παραγωγούς.